A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
az a baj, hogy korábban nem mérted, így nem lehet tudni, hogy nálad mennyi az alap.
hogy mi az, amire "vissza kellene esnie".
Azokat az eredményeket máshol nem fogadják el?
A Forgácsban pl. elfogadják a máshol kapott leleteket is.
olyan nincs, hogy nem adja oda, ha kikéritek oda kell adnia. Na, ezért nem szeretem, ha a dokihoz megy az eredmény.
Nálunk is ez lenne a Sotén: majd ha meg van a vérvételem és a párom spermavizsgálata (amire szeptemberre kap időpontot majd májusban), akkor menjünk vissza hozzájuk és megláthatom az én eredményeimet is (amit már 1 hónapja levetethettem volna), agyrém. Még jó, hogy közben a Forgácsban volt egy inszemünk, a Sotéra várhatnék őszig...
az alap fölött 4-5 tizeddel.
Igen, akkor 3-a volt az 1. dpo-d.
Ja hát hívni azt nem lehet, sms-t lehet neki küldeni, aztán majd visszahív. Vagy nem... Délelőtt küldött neki a párom sms-t.
Még abban bízunk, hogy sógorék kisfia iskolatársának az apukája szintén urológus, megpróbáljuk őt megkeresni, hogy hozzáfér-e a leletekhez.
Hát nem tudom, nem kellett voln magasabban lennie a hőmnek ovu után? Alig akart felmenni, és alaphőhöz képest szerintem elég alacsonyan van.
A 12. napi vérfolt az a nőgyógyászati vizsgálat utáni napon volt, szkt-s doki eléggé megpiszkált, és másnap volt pár barna foltom.
A 20. és a 24. napi az nem is igazán barnázás votl, 1-2 csepp világosbarna, szinte krémszínű valami volt.
A mai az igazi barna folt volt, egy nagyobb (3-4 csepp), azóta nagyon halovány.
attól függ, mennyi a hőd ovu előtt.
az a lényeg, hogy utána 2-5 tizeddel magasabb legyen folyamatosan.
szerintem igen, 10. dpo ez ma
E-dit, ha ovu után vagyok már akkor mennyinek kellene lennie a hőmnek? 36.8, 37, 36.9, 36.8 volt eddig. Ez nem kevés?:(
A másik kérdés hogy ovu után honnan számolom a dpot? Ha 2.-án volt ovum akkor, ma a 10. dpon vagyok?
és nem váltotok másikra?
Nálatok most mi a helyzet, mikor mentek lombikra?
amíg nincs vér addig lehet baba
nem értem miért nem tetszik ez a görbe? Szerintem gyönyörű.
De mi az a sok vérfolt?
ha tüszőt láttatok, de ovud nem volt, akkor lehet a mensid is "késhet"
elvileg ovu + 14 nap a mensi.
Ha megjön addig sztem ne kezdd el a Clostit, amíg meg nem győződtök arról, hogy nem alakult át a tüsző cisztává, mert a Closti még nagyobbra növeszti. Nem mész el egy uh-ra most, hogy megnézzétek mi lett azzal a tüszővel?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?