A szeplő probléma? (beszélgetés)
6. 731e5b9ffb (válaszként erre: 5. - Vedinaa)
2013. márc. 5. 21:47
A következő fiúnak meg majd a szeplőid fognak tetszeni. Ha nekem a barna hajú fiúk tetszenek, nem megyek oda a szőkéhez, hogy ez egy hajprobléma, és hogy hajfestéssel lehet kezelni, hanem választok barnát..Olyan pasival nem szabad amúgy se leállni aki nem olyannak fogad el, amilyen vagy.
5. Vedinaa
2013. márc. 5. 21:37
Nem tudom,azt mondták,hogy valami hámlasztó programmal meg lehet szüntetni a szeplősséget.ez nem tudom,mi lehet,erről tudtok valamit?csak most úgy idegesít,mert olyan fiú mondta,aki tetszik nekem...:(
4. zsoka1984
2013. márc. 5. 21:37
Mikor gyerek voltam engem is nagyon zavart. Anyu egyszer hozott egy csoda gyógyszert, olyan 10 éves lehettem, azt mondta ha evvel bekenem az arcom örökre elmúlnak a pöttyök. 1 nap gondolkodás után úgy döntöttem nem kenem be, lehet hiányoztak volna, nem tudom. Felnőtt fejjel tudom, nem használt volna a krém, de már akkor úgygondoltam ezek hozzám tartoznak. Tavasszal mindig nagyon szeplős vagyok, de nincs ebben mit szégyelni.
3. tilbog
2013. márc. 5. 21:30
Nem egészségesek??? Sosem hallottam.
Sokat nem tudsz tenni ellene, úgy tudom. Naptej esetleg.
Egy lassan 35 éves, akit pont a szeplői miatt nem nem néznek annyinak :-)
2. 5bcf1b7c01
2013. márc. 5. 21:28
Ettôl nagyobb gondod, bajod SOHA!!! ne legyen az életben! Bôrtípústól is függ! Keveset tartózkodni tûzô napon, stb. Idôvel az arcon elmúlik nagyrészt, de akár szexepiles is lehet.
Nekem a terhességgel szûnt meg.
1. Vedinaa
2013. márc. 5. 21:18
Azt mondták,nem egészségesek a szeplők,hogy ez pigment probléma,és kezeltetnem kellene,mert "túl sok" van az arcomon meg a vállamon...szerintetek az tényleg olyan gáz?eddig nem zavartak a szeplők,de most idegesítenek ezek után...
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)