A párommal este együtt voltam, időben kihúzta de a kezéről került a hüvelybe sperma. Lehetek terhes? (tudásbázis)
már válaszoltunk a kérdésedre
vagy terhes vagy,vagy nem..kb. ennyi
a kérdés nem ez-
egyébként ha erőltetném akkor kényszerítettem volna hogy márpedig maradjon bennem.
Így viszont a sorsra bízom egyelőre. Az esély nagyon kicsi sztem semmi konkrétan. Az az 1 % az ovulációm miatt van, ha van- sztem
már átírta :))
princess! szóval ha biztosan nő vagy, van ovud és normális ciklusod, méhed, petefészked, akkor elképzelhető. nyílván nem olyan hatékony,mint az aktus,de ilyen téren bármi megtörténhet.
orvos. esemény utáni tabi. és minden oké. 72 óráig van időd bevenni, szóval még bőven időben vagy. ha pedig adnál esélyt a babucinak akkor várd meg. ha megjön megjön,ha nem nem. :)
Lehet!
Még az se kell, hogy a kezéről kerüljön a sperma a hüvelyedbe, az előváladékban is lehet.
hűűű ez nekem már magas :D
gkreka! végülis Arnold Schwarzeneggernek is sikerült a Juniorban... :P
Igen!
De ha nem akartok még gyereket,akkor miért ezzel a lutrival védekeztek?
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Szexuálisan túlfűtött lány vagyok, de a párommal egyáltalán nem élvezem a szexet, és ettől nagyon szenvedek!
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- A párommal jó a szex, de ha felül vagyok, nem sokat érzek. Mit tehetek?
- Csak mi élünk így a párommal?