A párom külföldön, én itthon... (beszélgetés)
Hullámzóan.
Nagyon fáradt vagyok, nekem új szitu ez a sok autózás.
Ugyanakkor máshoz nincs kedvem, energiám. Jó, csomót takarítok, meg ilyenek.
Most betegek a kicsik, itthon vannak, csak valahogy olyan ötlettelen vagyok.
Azért ha anyámék majd jobban be tudnak segíteni, akkor egyszerűbb esz a programcsinálás, mert akkor korosztályonként tudunk programot csinálni.
Hétvégén is szombat délelőtt kint voltunk a Városligetben játszóterezni, akkor a nagyfiú szenvedett látványosan, másnap az autista sétán voltunk, ott a középső feküdt le a földre, hogy márpedig ő nem akar itt lenni.
De azért megvagyunk.
3 évesen meg autistán nem valószínű.
Én napközben legfeljebb normál edzőterembe tudnék menni, én azt meg nem tudom megfizetni, és nem is az én világom.
Este a szomszédos suliba jön egy aerobic edző, oda járok le az anyukákkal. Messzebbre nem merek menni, a telefon mellettem, bármi van, a lányom hív, vagy haza tudok menni.
Ez egyébként nem vicc, ha eltöri a gyerek a kezét, és kiderül, hogy nem voltam otthon, akkor minimum felfüggesztett börtön a büntetési tételem, de lehet letöltendő is. Még 10 évesen sem küldheted le a törvény szerint a boltba. Kemény dolgok ezek, nem árt a törvénnyel tisztában lenni.
Bár ha jól tudom vannak nyugati országok, ahol ez sokkal élesebb.
Kezdődött a Mission Impossible.. Reggel 5 kor keltem, az aspi fiammal fél hétkor indulás a 3. kerületbe..
Persze beszólt az ügyeletes tanár 6:52-kor, hogy "a bolt se nyit előbb...". Anyád..
Irány vissza, fél 8-ra haza, és a maradék kettő 7:50-re bent volt...
De édesek voltak, felöltözve vártak haza. Drága nagylányom egy rossz k., de a fiúkat édesen kezeli, és sokat segít.
:DD
Ismeros a szitu. Nalunk is van ilyen, amikor haza jon es hirtelen szokatlan, hogy ujra szennyes ruhakat talalok szanaszet a hazban. Ilyenkor kiakadok neha. :))
Aztán meg itthon lesz..
No az egy külön világ.
Amikor mögém áll a mosogatónál, és megkérdezi, hogy ezt a műanyagot miért az alsó polcra tetted, ezt mindig föntré szoktuk... És megkérdezem, hogy akkor mikor is indulsz oda, ahol voltál??
Ők oviban vannak.
Kicsit szomorúak, de azért már volt ilyen.
Igen, az lehet hogy segitene! :D
Mi tegnap vettuk meg a repjegyet ferjemnek, 3 het mulva jon. Nem is sok!
Egyébként már nagyon közeledik a szerda... Tök idegek vagyunk, csomót bántjuk egymást a fene nagy szerelemben.
Ment vásárolni, mondom, hozzon már egy doboz óvszert. Erre persze a fejemhez vágja, hogy még azt is én vegyem meg neked, hogy ne kelljen később..
Mondom, de izé vagy.... hogy még ezt se teszed meg...
Szóval megy a szokásos...
Ha jól értem nem a gyerek miatt vagytok itthon, hanem azért, mert Neked lett itt állásod, és nem terveztek végleg kitelepedni.
Egyébként meg nyugizzatok le.
Én ezzel simán nem értek egyet.
Semmi köze a gyerekhez. Én a férjem által sok párkapcsolatot látok, és senkinek a felesége, párja nem adja fel azért itthon a munkáját, mert pár hétre vagy hónapra a pasinak (nőnek) külföldre kell menni filmezni. Időnként van ilyen, van, hogy sűrűbben. Akik jobb anyagi helyzetben vannak, azok sűrűbben jönnek-mennek, de egy helper nem fog két hetente utazgatni. Amikor akartam, akkor meg gyerekekkel is felültem a röpcsire, és mentünk.
További ajánlott fórumok:
- Babonák, szokások itthon és külföldön
- Külföldön dolgozom, albérletet bérelek a cuccaimnak itthon
- Miért kell a gyereknek itthon is vizsgáznia, ha külföldön jár iskolába?
- Együtt külföldön, vagy itthon "egyedül"?
- Tudnál külföldön dolgozni úgy, hogy a család, férj, gyerekek, már nagyok, itthon maradnak?
- Külföldön élő kismama mire jogosult ha itthon szül és itthon is marad szülés után?