A nők miért nem tartanak össze? (beszélgetés)
:((
Talán egyszer mi is úgy összetudunk fogni, mint a pasik.
Szerintem részben ők hozzák ki ezt belőlünk, mert mi akkor is szeretjük őket ha sörhasuk van, és évente egyszer kapunk vmi virágot.
Ők viszont elég kritikusak tudnak lenni, (tisztelet a kivételnek).
Egy vicc
Az alapvető különbség nő és férfi között:
A férfi későn ér haza, a nő felhívja a férfi 10 legjobb haverját, hogy megtudja mi történt: 10-ből 8 azt állítja, hogy nála aludt, a maradék 2 pedig, hogy még mindig ott van, csak kidőlt.
A nő későn ér haza, a férfi felhívja 10 barátnőjét, hogy megtudja hol volt:
A 10-ből 8 azt állítja, hogy már ezer éve nem is beszéltek, a maradék 2 pedig, hogy biztos csalja.
Abszolute. Ha megy az uton egy begyes, én is azt mondom a páromnak : Na azt nézdmeg mert ilyet otthon nem látsz. Salynos tényleg ilyenek vagyunk. Két barátné őssze tud veszni egy fiún, de két pasi nőn.. soha. Inkább bedobják a közösbe. A férjem haverjeinak volt ilyen.
Van egy csaj szerintem utál, pedig 2 szót nem váltottunk azt kérdezte én 37 éves vagyok. 25 vagyok. Hát nem kostolgat. De én ledarálom Csak próbálkozzon
Hát...nagyon sokan írtátok le hogy milyenek a nők, de úgy senkisem írta, hogy MI NŐK ilyenek vagyunk.
Akkor ezek közül semmilyen tulajdonságot nem vállaltok magatokra??? Mindig csak a másik nő ilyen?
Én beismerem, hogy amikor meglátok egy nagyon dekoratív nőt, főleg a párom mellett, bizony nem arra gondolok, hogy barátkozni kéne vele. Pedig lehet, hogy tényleg jófej, de valahogy egyből kialakul a versenyszellem.
Gondolom értitek, hogy miről beszélek, ill. írok.
Egyébként ilyen téren még szerencsésnek is mondhatom magam, mert van 5 nagyon klassz barátnőm, akikre bármikor számíthatok.
De a pasiknak általában min. 20 ilyen legjobb haver van...
Miért tartanának össze?
Csak valaki ellen tartanak össze.:((
Ja persze!
Na de még ha szerető is...bár ez nem ide vágó téma ,de valamennyire igen egy nőt hogy nem tud az zavarni,hogy tegyük fel a másik nő terhes.No mindegy...
A férfiaknál szerintem ez sokkal jobban működik,ők valahogy jobban tisztelik egymást és vannak helyzetek amikor tényleg nem startolnak..
szerinted?
Minden a régi időkre vezethető vissza:
Míg a férfiaknak a vadállatokkal kellett megküzdeniük, hogy bizonyítva életrevalóságukat elnyerjék szívük hölgyét, addig a nőknek egymással szemben kellett vetélkedniük, hogy elnyerjék a legjobb/legerősebb pasit, aki jó vadász és biztosítja a megélhetést.
Amíg a férfiaknál farkastörvények vannak,addig nálunk?
Túlbonyolítjuk a helyzetet...
Több fórumnál észrevettem, hogy lehet azokról szó akik utálják a munkások beszólását vagy azokról akiket megerőszakoltak, de mindig akad jó pár hölgy, akik egyből a férfiakat védik, és azt ecsetelik, hogy miben hibás a nő.
De miért jó ez nekik? Nekünk nőknek is összekellene tartani. Ebben tanulhatnánk a férfiaktól.
További ajánlott fórumok:
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?
- Szülés után hány napig tartanak benn a kórházban?
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Mit tudok tenni, ha tudok egy olyan kutyusról, akit nem megfelelő körülmények között tartanak?
- Mik a klímax tünetei és mennyi ideig tartanak?
- Az iskolai barátságok valóban nem tartanak örökké?