A macskatartás titkai (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Minden fórumtársamnak (és a macsekoknak - már amelyik megvan ill. nem csatangol, nem udvarol, nincs eltünve etc. )
kellemes húsvéti ünnepeket kivánok. L.
csak eddig nem volt ilyen..
Hát legyen igazad!!
Remélem hazajön:(
de ivartalanított:( és nem szokott messze elmenni:(
ezért fura..
és reggel mindig olyan éhes mint aki 1 hete nem evett...
sziasztok.
Ma még nem láttam a cicám azthiszem eltűnt:(
Ivartalanított lány.. Vajon csak csavarog? Volt már valaki így?
Minden reggel kéri a kaját mint aki 1 hete nem evett de most semmi:(
Nagyon el vagyok keseredve:(((((
az írósztalnál ülök és úgy tesz, mint aki az ablakon akar kifelé nézni az íróaztalról, majd hirtelen meggondolja magát és már viszi is a radírt, mindig eltünteti, csak most megláttam a szájában, láttátok volna, hogy szedte a lábát, hogy időben eldugja.
Átláttam szegényes kis ravaszkodásán:-)))))
A hosszú hajammal nekem is játszanak, nyalogatják.
A bajuszos kandúrnak pedig az a szokása, ha akár a fiam, vagy akár én fekszünk, ránk jön és az orrunkat nyalogatja, szaglássza. ( őszintén szólva ha ez váratlanul, mondjuk alvás közben történik, valami őrjítő )
A kisduci, amelyik az adatlapomon volt a kokárda előtt, kb 1 éves, most kezd férfiasodni, de csak a 15 éves ivartalanitott kanmacskával van egy háztartásban és az ő nyakát harapdálja, az ivartalanitott pedig tűri. Nem tudom mit is kezdjek vele. Én Maunak hivom ( itt a fórumon vki után ) de az ügyfelek elnevezték " Tökinek", olyan
ivarérett kismacska.
Nekem tegnap a fürdésénél(MIndig ott a kád szélén ott üldögél vagy járkál)Oda nyúlt a hajamhoz megfogta a mancsával és nézte.Nem akrta elengedni:)Mondom mi van nem tetszik valami?:)
Aztán szokott néha simogatni olyan édes:))
Kiskorában csinálta, de leszoktattam róla :)
Mikor a hosszú hajamon dagasztott úgy feltupírozta alig tudtam kifésülni :D
Tündéri lehet a cicád.
Olyan érdekesek mint az emberek.
Ahány cica, annyi fajta!
Az enyém a fejem elé áll és addig illegeti magát, amíg meg nem simogatom.
Majd, ha már megunja, akkor egy gyors mozdulattal, belém harap.
Na, ilyenkor szoktunk összeveszni!
Én a féreghajtót reggelinél valami különleges finomságba (pl.májkrém)szoktam adni nekik:)
Trükközni kell! Általában beválik.
További ajánlott fórumok:
- A nőtlen férfiak titkai...
- Mit gondoltok a suttogó könyvekről? (Suttogó titkai, A suttogó mindent megold...) Érdemes megvenni őket?
- Éden titkai
- A termékenység titkai
- "Titkok" - Írd le a legféltettebb titkaid vagy kérdésed!
- Mint tudjuk a terhesség alatti macskatartás káros lehet a magzat számára. Mit tudtok erről a témáról?