A lombikbébi programba lépők milyen kötségekre számíthatnak (tudásbázis)
Szia Kolibri!
De igen, támogatja az állam az első 5 beültetést. A vizsgálatokért nem kell fizetni (márahol, pl van olyan magánintézmény ahol gyógyszereken felül 200e)A gyógyszereket viszont minimálisan. Azokat nekünk kell fizetni és ilyen húzós az áruk.
Úgy tudom most küzdenek azért, hogy a gyógyszereket is támogasság teljes mértékben. Hát jó lenne.
Kizáró ok? Ha minden rendben van és megvolt a 6 inszemináció előbb utóbb végeznek beültetést.
Le vagyok dobbenve, pedig csak olvaslak benneteket, nem vagyok szemelyesen erintett. A lombikot az allam egyaltalan nem tamogatja? Vagy tamogatassal ennyi? Vagy, hogyan van ez az egesz? En ugy tudtam, hogy legalabb az elso nehany beultetest tamogatjak.
Mi lehet kizaro ok, hogy valakin nem vegeznek beultetest?
Mi most fejeztük be a lombikprogramot.
Nem fizetős intézetbe jártunk és a kezdetektől mostanáig kb 360.000 volt. Ebből gyógyszerköltség 150.000, de ez függ a kezelés mivoltától is.
Hol tartotok?
Hello mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. A lombikbébi programba lépők milyen kötségekre számíthatnak. Ha valaki felvilágosítást tudna adni örülnék neki.
Üdv Bububerci
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Rendszeresen kiderül, hogy nem számíthatok a páromra
- Szerintetek milyen ítéletre számíthatok, segítsetek légyszi
- Barátnőmet megütötte a férje, miközben babát vár. Mire számíthat a férj?
- Felvilágosítást szeretnék rokkantnyugdíj ügyben. Mire számíthatok, ha nem következik be állapotromlás fél év múlva?
- GYES-ben szülni milyen ellátásokra számíthatok?