A legidegesítőbb reklám szerintem... (beszélgetés)
Igen, én is egyszer láttam, de nem is akarom többé! Kikkkérem magamnak az ecetgyártók és a háziasszonyok nevében! Én a zuhanykabint is ezzel vízkőtelenítem, és nem lett rozsdás:)
Most megint itt van a KIK a ruhadiszkont!:
-Figyelem, figyelem!
Nem bííííírom!
Katicát már megtépném a Kathy Parry rajongása miatt...Fogalamam sincs, hogy kell írni kétiperri nevét, de nem is érdekel, már falnak megyek tőle. Ezután mi lesz ? Mert eddig az volt, hogy szerepelek a klippben, húha.... Ezután majd az lesz fél évig, hogy benne voltam, húha ???
És anya meg apa mindenben támogat, mert kurvára szeretnek...
Calgon (vagy valami vízkőtelenítő) reklám: Eddig ecetet használtam, de ugyanúgy berozsdásodott a gépem. Érdekes, az enyém nem!!!!! Próbálják azt sugallni, mintha az ecet lenne a hibás.
A reklám kiötlője nyilván olvassa a Hoxa vízlágyítókról szóló fórumját, ahol istenítjük az ecetet, na és szidjuk a bolti vízlágyítót, amit a mosógépszerelőm sem ajánlott!
Az a vicces, mikor paprikás krumplit meg székelykáposztát kell főzniük, és veszik hozzá a fokhagymát, fejes káposztát, meg a paprikás krumplis csapat nézegeti a tejfölt... Mi paprikás krumpliba nem rakunk.
Csak azt nem vesznek, amiből meg lehetne ezeket a kajákat főzni.
Szeretném, ha a reklám készítőjének vágna vissza egyszer a gyereke, amikor apuci/anyuci megkéri valamire, hogy: "segítsen neked a Kiskegyed!!"
Annyira szeretném... :))))
Ki segít anyának?
Én nem!
Pofán tudnám vágni az összes kölköt......
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Az év legcukibb reklámja szerintem a Master Good.