Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból? fórum

A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból? (tudásbázis)

1 2
12. ében11 (válaszként erre: 8. - Babli)
2009. nov. 10. 10:06
kevés az idő.de ha ő is megébred éjjel a kicsikre jobban el fog aludni legközelebb.én egy ideig anyuékkal aludtam egy szobába amíg öcsém kicsi volt-de nem azért mert engem zavart a sírás-inkább szem előtt voltam és nem másztam be a kisöcsémhez éjszaka nem zavartam amíg aludt.

Nálunk Ákos juliusig állandóan átjött, pedig már 5 éves volt. De meglett a kistesó júliusban, és ákost mintha kicserélték volna, be sem fekszik közénk.

Tehát szerintem meglátod,lehet a kislányod majd csak akkor tudatosítja, hgy változás történt, és az ő helye a saját szobácskájában van, ha meglesznek a picik...

10. babli (válaszként erre: 7. - Ében11)
A tesókhoz kezdettől fogva szoktattuk őt,várja őket már,puszit aD NEKIK MEG A CUMIJÁT,MEG SIMOGATJA ŐKET ILL. PISZE-PISZÉZIK VELÜK...REMÉLEM EZZEL NEM LESZ GOND,DE VALAMENNYI BIZTOS KELL NEKI,HOGY FELFOGJA A DOLGOKAT...
2009. nov. 10. 10:04
vagy apa alszik vele te meg külön a picikkel-úgyis fel kell kelni éjszaka is.a többieknek meg pihenni is kellene.
8. babli (válaszként erre: 5. - Pumukli75)
2009. nov. 10. 10:04

nehéz ügy az biztos:-(

Apa azt mondta majd ha a kistesók megjönnek akkor ő megy vele a külön szobába aludni,de szerintem az sem lesz "nyerő"...

Vagy hagyjam hadd hisztizzen ott a szobába és hozzászokik vagy ezzel csak ártok neki?

Arra gondoltam,hogy az ebéd utáni alvást a szobájába töltjük el hátha elalszik s hozzászokik,vagy ez sem lenne jó szerintetek?

7. ében11 (válaszként erre: 3. - Babli)
2009. nov. 10. 10:02

úgy tűnik mind ott lesztek együtt:)

hamarabb kellett volna-így is lehet egy kis durca a tesók miatt, lehet az új alvási szokás még jobban megviselné-de tegyetek egy próbát.

én mindig külön altattam-de úgy két évesen igényelte hogy elalvásnál mellette legyek...kiságy mellé feküdtem le és fogta a kezem...ekkor már álmodott is meg néha félt dolgoktól sötét,egyedüllét stb.

nem lesz egyszerű nálatok!

2009. nov. 10. 10:01

már késő bánat!!

túl közel van a kistesók érkezése és esetleg összekapcsolja, hogy ki lett téve a megszokott környezetéből.

2009. nov. 10. 10:01
hát nem tudom akkor meg plussz teher lesz neki h a tesók miatt nem aludhat ott..nehéz ügy..
4. babli (válaszként erre: 2. - Bogancs71)
2009. nov. 10. 09:59
ettől félek én is,főleg,hogy apja nagyon szereti ha köztünk alszik,mert ugye ő csak este látja meló után...
2009. nov. 10. 09:58

Sziasztok!

Tegnap próbáltuk a saját szobájába altatni,de amikor elindultunk oda aludni elkezdett sírni,s mondta,hogy ott akar aludni velünk,húzta le az apját is és engemet is.Az éjszakát mostmár 5. napja végig alussza,s 2-3 héten belül jönnek a kistesók.Szerintetek hagyjam addig köztünk még a kistesók meg nem jönnek,mert ők meg a mi szobáinkban lesznek...

Köszönöm a segítséget előre is!

2009. nov. 10. 09:58
Nem lesz könnyű már ebben a korban...... :(
2009. nov. 10. 09:56
A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook