A lányom 23 hónapos, közöttünk alszik, van valami tippetek, hogyan szoktassam ki a nagyágyból? (tudásbázis)
Nálunk Ákos juliusig állandóan átjött, pedig már 5 éves volt. De meglett a kistesó júliusban, és ákost mintha kicserélték volna, be sem fekszik közénk.
Tehát szerintem meglátod,lehet a kislányod majd csak akkor tudatosítja, hgy változás történt, és az ő helye a saját szobácskájában van, ha meglesznek a picik...
nehéz ügy az biztos:-(
Apa azt mondta majd ha a kistesók megjönnek akkor ő megy vele a külön szobába aludni,de szerintem az sem lesz "nyerő"...
Vagy hagyjam hadd hisztizzen ott a szobába és hozzászokik vagy ezzel csak ártok neki?
Arra gondoltam,hogy az ebéd utáni alvást a szobájába töltjük el hátha elalszik s hozzászokik,vagy ez sem lenne jó szerintetek?
úgy tűnik mind ott lesztek együtt:)
hamarabb kellett volna-így is lehet egy kis durca a tesók miatt, lehet az új alvási szokás még jobban megviselné-de tegyetek egy próbát.
én mindig külön altattam-de úgy két évesen igényelte hogy elalvásnál mellette legyek...kiságy mellé feküdtem le és fogta a kezem...ekkor már álmodott is meg néha félt dolgoktól sötét,egyedüllét stb.
nem lesz egyszerű nálatok!
már késő bánat!!
túl közel van a kistesók érkezése és esetleg összekapcsolja, hogy ki lett téve a megszokott környezetéből.
Sziasztok!
Tegnap próbáltuk a saját szobájába altatni,de amikor elindultunk oda aludni elkezdett sírni,s mondta,hogy ott akar aludni velünk,húzta le az apját is és engemet is.Az éjszakát mostmár 5. napja végig alussza,s 2-3 héten belül jönnek a kistesók.Szerintetek hagyjam addig köztünk még a kistesók meg nem jönnek,mert ők meg a mi szobáinkban lesznek...
Köszönöm a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Hogy szoktassam le a férjemet a kocsmázásról?
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- Hogyan szoktassam majd le a babámat a ciciről?
- Ti mit mondanátok neki hogy megértse, hogy most nem lehet több közöttünk?
- Hogyan szoktassam rá a fiam a bilire?
- Hogy szoktassam le 16 hónapos fiamat a ciciről?