Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A kislányom bevallotta, hogy legbelül régóta tudja, hogy... fórum

A kislányom bevallotta, hogy legbelül régóta tudja, hogy... (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

febr. 14. 01:22
manapsag ez mar nem ujdonsag,dehogy felt neked elmondani ez ertheto.
febr. 12. 14:44
Köszönöm szavatokat! Valahol bennem is ott van, hogy a tini kor, a mai gyerekek felpörgött élete is szerepet játszik ebben. Viszont már korábban is célozgatott rá, annak ellenére hogy mindenről tudunk beszélni, ezt nem merte eddig elmondani. Láttam rajta, hogy egyre stresszesebb, a barátaival jól elvan, de itthon elbújt. Amikor sok sok kérdés után végre elmondta- huuu azok a szemek! ott volt minden félelme, aggodalma, reménye-annyira felszabadult lett. :) Jól kibeszéltük, sírtunk nevettünk. :) Bennem is rengeteg a kérdés. Tartsatok hülyének,de megkérdeztem zavarja e ha cicámnak szólítom. Nyakamba borulva mondta, hogy ez a beceneve kicsi korától, dehogy zavarja. :) A gyermekem, imádom ahogy van, az a dolgom, mint szülő, hogy védjem, óvjam, vezessem. Féltem. Tudom milyen aljas tud lenni az ember. Tudom, ha ez nem a tinikor durva vicce, akkor még sok sok kihívás előttünk áll.
9. Lufthansi (válaszként erre: 7. - Papája)
febr. 12. 14:19
Én sosem akartam lány lenni...-))))
8. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 14:05
Állj ki mellette, de ne siessetek el semmit. Még alakul, még kamasz, még játszanak a hormonok ilyet. Nem biztos, hogy ez így is marad!
7. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 13:15

Kamaszoknál előfordul az ilyesmi.

Én is lázadtam a nőiességem ellen.

Fiú akartam lenni, mert "nekik könnyebb", egyszerűbb, nincsenek szigorú keretek közé szorítva, nem kell havi bajjal küzdeniük, lezserebbül öltözködhetnek, kezdeményezhetik az udvarlást, tovább kimaradhatnak stb...

Anyukám ez után felvilágosított, hogy miért jó lánynak lenni. Sorolta Ő is az érveket és meggyőzött. Ez nagyon régen volt, nyilván ma már más a helyzet, másként kell érvelni is.

6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 12:17

Oh hasonló nálunk is felmerült, annyiban egyszerűbb formában, hogy a biológiai neme és az önazonossága az egyezik, de pl az irányultság (ha érted mire gondolok) már nem volt ilyen határozott. Mi a lánnyal abban maradtunk, hogy azt csinál amit akar, azt szeret amit akar, nekünk ő akkor is a gyerekünk.


De nagy kő esett le a szívemről, hogy fiú udvarló van és tök jól elvannak, a lány is kivirult, mert ha épp nem fiú lenne akkor sem történt volna semmi csak az a sokkal nehezebb út, főleg itthon 😕


Sok erőt, támogasd!

5. unom (válaszként erre: 3. - Csemár)
febr. 12. 12:06
Igen, biztos olvasott egy lefóliázott könyvet 😁
febr. 12. 12:00
A legjobb amit tehetsz! Állj mellette, pszichológusra (szerintem) semmi szükség, a lényeg, hogy felszabadult és boldog legyen a lányod!:))
3. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 12. 12:00

Hat az ifjúségra a sok zagyvaság, amit ezekről a dolgokról súlykolnak folyamatosan.

A biológia ennél egy kicsivel "konzervatívabb".

Mielőtt pszichológushoz fordulnál, érdemes lenne végigvinni egy kromoszómavizsgálatot.

febr. 12. 11:52
Iszonyatosan erős vagy, hogy ezt így tudod kezelni és főleg hogy elfogadni. Csúnya vagy sem de szerintem még pszichológust is kellene fogadnom csak hogy én eltudjam fogadni. Alapvetően nem vagyok ennyire konzervatív és termeszetesen tudnám nem tehet róla. De na maga a tudat. Borzasztó lenne.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook