A gyenge férfiaknak szeretőjük van, az erőseknek családjuk (beszélgetés)
legyilkolnátok az alfahimeket?
Na tessék :))
Ezt aláírom.
Persze mindez nem menti fel az épp "tilos"-ban járót a szarjankó kifejezés alól, amit épp 1000+1 okkal meg lehet magyarázni. (a xar akkor xar marad, ha tejszínhabbal lefújjuk...)
vadász ösztön.
hmm az állatoknál biztos menő, de vannak még olyan nők és férfiak akik gondolkodnak és használják az agyukat, ennyi erővel lehetnénk állatok is :D
Nem biztos ez. Egyik fele sem.
Mondjuk ettől még lehet ez a véleményed:)
"a vadász ösztönnel zizgő nőknek nem kéne gyenge pasi. A legerősebbet akarják."
Ühüm...és mindig újra és újra rájönnek, hogy mindenkinél van még erősebb :) Tehát tényleg nem stimmt.
Csak azt nem értem, minek kell odarángatni a pasit a sorok közé. Hogy lehessen alázni?! Vagy anyucinak ha nincs jogsija, és csak a soför kell neki, kint is megvárhatná, nem? Látok olyat is. Még az is jobb.
Hogy lehet ilyen kis ....-rá alázni egy FÉRFIT?
Szóval szerintem ez a mondás nemcsak ezért nem áll meg, hanem azért sem, mert a vadász ösztönnel zizgő nőknek nem kéne gyenge pasi. A legerősebbet akarják.
ahhoz hogy egy kapcsolat jól működjön mind a két félnek tennie kell
a nőnek is és a férfinak is. senki se mondta hogy könnyű, de megéri mert az eredmény egy boldog szerető család lesz. akinek meg nem ilyen az nézzen kicsit magába mit rontott el, mert nem mindig a másik fél a hibás.
Már hónapok óta kering, de szerintem hülyeség.
Nem életszerű,az idézet fordítva is igaz. Nő vagyok, de számomra olyan szánalmas idézet, mintha a nők önmagukat akarnák igazolni.
Igen, ez volna az ideális. Az első években így is van. Aztán megy a lealázás.
Jóóóóóóóó, ismerek egyetlen egy házaspárt, akiket becsülök azért, ahogy tisztelik egymást. 30 éve házasok, de turbékolnak, kedveskednek egymásnak, akkor is, amikor azt hiszik, senki nem hallja. Semmi játszma, szóval létezik ilyen.
Nono ide, vagy oda, a vásárlási szokás bizony így van.
A kompromisszumban meg egyetértünk :)
vagy egyiknek sem.
Kicsit több pozitív életérzést.
:)
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- A normális nők sose kellenek a férfiaknak?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Kapuzárási pánik férfiaknál
- A férfiaknak sokkal könnyebb. Szerinted is?
- Ha már "arra" sem kell valaki a férfiaknak