A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek? (beszélgetés)
Bocsi, az előzőt rendesen átírta a telefonom...
Szóval, az asszonnyal vannak gondjai évek óta.
Ha nem ez akkor a ciklusát figyeli.
A gyerekpancsolóba nem kell belefeküdni az anyukáknak, sőt .. oda bele se vinném akkor a gyerekem. Lehet fekvés nélkül is pancsoltatni a gyereket, még rövidnadrágban is. Nekem ez így nem indok, hogy mert fertőzést kap.
Amúgy meg az anyukák előbb szokták félteni a gyereküket, mint magukat, szóval nem értem ezt az egészet.
A természetes vizektől is "fél"?
Mert értem én, hogy te szereted a meleg vizet, meg a szaunát, de a gyerekre hivatkozol, hogy tőle veszi el a pancsolós élményt. Természetes vízben is lehet pancsolni. Szaunába, gyógyvízbe gyereket úgysem viszünk be.
A feleséged félelme pedig nem alaptalan, aki hajlamos rá az nagyon csúnya dolgokat tud összeszedni. Még uszodatampon mellett is 😕
Fogd fel valahogy. Ez nem a világ vége. Én síelni nem mennék. Nem hiszem hogy ettől menne taccsra a kapcsolatunk.
Konkrétan nem értem mi a bajod.
Nna itt van az eb elhantolva! Van rá egy ezresem, hogy amikor lementek a strandra te szép elegánsan lelécelsz a meleg vízbe meg szaunázni,a feleséged meg túlórázzon egyedül a gyerekpancsolóban a picivel. Én se mennék, én is utálom a strandot nincs az a pénz amiért kimennék oda aszalódni.
Ha nem akar a feleséged menni menj egyedül, nem vagytok összenőve.
Ha nem akar, nem akar.
Olaj a tűzre ha ezzel cseszteted.
Vidd a gyereket egyedül ha ennyire pancsolni akarsz.
Egyébként a férjem kollégája és felesége egy wellness hétvége után olyan fertőzéssel jöttek haza, hogy hónapokig orvoshoz mászkáltak.
Olyan érzésem van mintha ez lenne az első lépés a kapcsolatunk megromlásához
Ha ettől ezt érzed, akkor nemcsak a strand a probléma nálatok.
Hát sokféleképpen hallottam már gyereket félteni, de ez eléggé ritka.
Az élővizek mellett is élnek emberek, nem halnak bele a vízben kapott fertőzésekbe.
Szerintem csak te szeretsz ennyire pancsolni. A gyerekekbe nincs ez belekódolva. Csak később ragad rájuk a példa.
Két éveset vinnél? Nyugodtan.
Nincs az anyjával összenőve. Nem is árt, ha néha távol van az anyjától.
Mi az indoka a feleségednek, undorodik a víztől amiben többen vannak, vagy gátlásos az alakja miatt?
Miért nem fogod meg a gyerekeket és viszed el egyedül?
A gyerekeket ettől még viheted.
A feleséged miért nem akar menni?
Ma döntöttem el hogy elengedem ezt a dolgot,és soha többet nem mondom neki.Már úgy sem szeretne jönni hogy ül a pihenő ágyon rövid nadrágban és nézi hogyan pancsolok a gyerekkel.Mondtam neki ezt mind a gyerektől veszed el.
Olyan érzésem van mintha ez lenne az első lépés a kapcsolatunk megromlásához.Már nem érdekel megyünk vagy nem fürdeni,elmegyek egyedül.Szomorú vagyok mert nem tudom a családommal élvezni a pancsolást.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem szeretője vagyok, mert másba szerelmes, de engem sem tud elengedni
- A feleségemnek szeretője van, mit tegyek?