Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A Facebookon mi a különbség az ismerős letiltása és törlése között? fórum

A Facebookon mi a különbség az ismerős letiltása és törlése között? (tudásbázis kérdés)


2011. okt. 10. 21:19
És tudja-e valaki miért írja a Facebook-om, hogy redirecting, és nagyon alap módban jön be, nincs chat, stb...
2011. okt. 10. 18:14
Ha letiltod akkor nem tudni ismerősnek jelölni.Ha törlöd akkor minden bizonnyal belelát az adatlapodban stb...
2011. ápr. 15. 10:31

Szerintem ha letiltod akkor nem látja az adatlapodat,nem tud neked üzenetet küldeni stb...

Ha törlöd az ismerőseid közül,akkor még üzit,vagy meghívót alkalmazásokba küldhet,meg hasonlók.

2011. ápr. 14. 20:27
A Facebookon mi a különbség az ismerős letiltása és törlése között?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook