A Dal 2015 (Eurovíziós Dalfesztivál, magyar előválogató) (beszélgetés)
"Tavaly azt hittem, hogy András micsoda hanyatlás Alexhoz képest."
olvasd el még egyszer ezt a mondatot, és kiderül, hogy ANdrás szereplése előtt hitte azt, hogy nem lesz olyan jó, mint Alex
Igen Bogit nem nagy kunszt überelni, de nekem Alex tetszett legjobban, talán mert magyarul énekelt.
Tavaly azt hittem, hogy András micsoda hanyatlás Alexhoz képest. De a 3 évben kapott szavazatok is megerősitenek ebben.
De a szombati döntőnek szinte az egész felhozatala nagyon gyenge volt.( ahogy lejjebb irtam, 11-re kiborultam a műsortól )
Sokkal jobb volt!!!!
A dal is és András is fényévekkel jobb Boginál.
Amúgy az lenne a jó,ha nem a szomszédokra és baráti országokra szavaznának,hanem tényleg a dalra!Minek ebbe is politikát vinni????Ez a dühítő!
Elég szemetek voltunk, a németektől kaptunk pontot és mi nem adtunk. )pedig másra nem igen számithatunk . Hiába dolgozik fél Mo. az Egyesült Királyságban, ők aztán nem erőltgették meg magukat.
Nekem nem tetszett a dal, csak a nemzeti önérzetemet hiuságomat sérti a 19 pont Alex és KS András után, mert igaz, hogy c@r szám volt, de a többi sem volt különb semmivel, fájt hallgatni a TV-ből ezta szerencsétlen nyivákolást 3 órűán keresztül. Ha sikerült volna letölteni az alkalmazást én a németekre és osztrákokra szavaztam volna, ettől független hogy nem tetszett a daluk, de ez nem erről szólt.
Kösz, utánaolvastam, de az indokok ellentmondanak a józan észnek. Először azt hittem, hogy az Európában élő izraeliták.
Ázsia az nem Európa. ill. szerettessék meng magukat az ázsiaiakkal.
Azért haragszom rájuk mert tavaly még 7 pontot adtak K S Andrásnak, most pedig 0 pontot Boglárkának.
...viszont hiába küldtük volna Géjer Bálintot vagy tavaly a Retikült, eszerint a swing nem jön be Európának, pedig jó volt az angoloké! A német szám is tök jó volt, de az osztrák is, nem érdemeltek 0 pontot...
Hozzájuk képest még jól is jártunk, észtek megdobtak minket a 8 vagy hány ponttal.
Finnek, lengyelek viszont besokalltak, amiért mi sem adunk nekik soha pontot, most már ők sem adnak.