A Dal 2013 (beszélgetés)
:))))
Vicces vagy :)
Az a probléma veled, hogy magadat segítőnek tünteted fel, aki megmutatja mindenkinek mi a helyes út. Úgy állítod be magad, mint egy bölcs embert.
Akit egy ilyen kis semmiség mint ez a bugyuta dalocska annyira képes felhúzni, hogy már a második napja ezen vergődik, mint a partra vetett azt gondolom az ne akarjon segítő képében tetszelegni, mert igazán neked lenne szükséged segítségre.
Nagyon kíváncsi vagyok kinek szeretnél megfelelni, milyen gyermekkori trauma ért, hogy ennyire szeretnél mindig a központba lenni. Feltehetőleg valaki egykor nagyon megszégyeníthetett és ezt most a világon akarod leverni.
Ami neked nem tetszik az csak rossz lehet, aki neked ellent mond azt eltiporod.
Te így akarsz egykor valaki lenni, így akarsz könyvet kiadni és járni az országot a bölcsességeiddel?
Előbb gyógyulj meg!
Nyugodtan írhatod, hogy magadat égeted, bénácska és ovodás vagy, ezzel már azt hiszem senki nem foglalkozik. Lassan mindenki kiismer valójában milyen ember vagy. Ez a fórum megmutatja tisztán mindenkinek.
Kezeltesd magad sürgősen!
Illetve nyugodtan küldhetsz copjál le jelecskéket is. Erre csak azt tudom mondani, hogy ha egy férfitől vársz szexuális szolgáltatást, azt ne nálam keresd, én nem vagyok olyan. Más körökben keresgélj.
Cuki
:)
Ha valaki válaszol a negatív véleményekre, akkor ő min akar változtatni? Azon, hogy ne legyen negatív vélemény?
Hát lesz. Te elmondod a tiédet más meg a sajátját. Akár tetszik, akár nem. Amúgy meg miért ne filózhatnék bármin bármennyit? Miért akarja itt pár ember megomondani, hogy ki mit írhat és mit nem? Azért, mert nem ajnározom, akit szeretsz és negatív a véleményem róla, attól még pont annyira elmondhatom akár 80 féle képpen, mint ahogyan te véded folyamatosan.
Én is a hangjára mondtam. Csak nem részleteztem.
Ja és nem támogatják rengetegen. És nem gondolom, hogy akkor erre az a válasz, hogy szavazni kellett volna. Az szavaz, aki akar. A támogatás meg a dal minőségétől és vállalhatóságától függ, nem a szavazástól. Te sem szavaztál senkire soha még. ha jól tudom.
:D sokszor az angol szöveget sem értjük sokan :D
Akkor nme mindegy, h miylen nyelv? :D
Az én véleményem ugyan változatlan, de szidalmazásról szó sincs.
Ha a külföldiek dicsérik, annak örülni kell.
:)