A Dal 2013 (beszélgetés)
Alapdolgokban nem értünk egyet .... de nem fokozom már leírtam, hogy melyik előadó miért tetszik és miért nem !
Most mégegyszer nem írom le amit a szakma - mádia indított Gigi ellen , mivel már írtam !
Csodabogár nyert és kész ezt kell elfogadni, májsu 16 -án (?) kiderül, hogy Európának tetszik-e ! Szeretném ha igen , nehogy azt hidd , hogy nem ... csak félek, hogy ez ott kint nem sokat ér !
Ja, a Petőfi nem ilyen-olyan rádió :)
De most mondtad, hogy a nemzetközi verseny is egy nulla, erre kérdeztem én, hogy akkor mi a gond?
ki ír maga dalokat? a tkutatósok közül nem sokan.
Nem 1 nemzetközi versenyre való a száma. Csak ennyi.
Itthon, az ilyen-olyan rádiókban megállja a helyét, de csak mértékkel.
Igaz, Veca is írt.....inkább ne tette volna :)))))
Ezt mondom én is. Technika még egyenlőre a leányzó. Igaz, abban már profi :)
Manapság már ki nem ír zenét az ilyen előadók közül ? A versenyeken híres előadók dalait adják elő, majd írnak nekik dalokat, és utána maguk írják a dalaiket és kinek bejön kinek meg nem ! Alex ettől még nem több !
Az én apukám az erősebb :D
Ne már :)))
azt se feledd el, hogy a négybe már a zsüri rakta be.
engem az zavart Gigiben, hogy semmi érzelmet nem ad át. végig azt éreztem, hogy csak az éneklésre figyel.
Hallgatható :D mert már annyit játszák :D elsőre az sem tetszett annyira.
Ha ez a véleményed, akkor mi a gond Alex-el???? Ugye, hogy semmi :D
Gigi meg nyert egy nagy versenyt ! AMivel többre megy/ment - és még milyen fiatal - , mint ezzel a győzelemmel ALex.
Színvonalatlan az egész műsor. Erre a két számra tudtam azt mondani, h ez igen!
A tavalyi győztes (Euphoria) hogy tetszik?
Bezony. Gigi meg még Beyonce fan mindig :)
Ja :) de akkor sok év alatt, a többi rossz volt :)
Alexben sokaknak az tetszik, hogy maga ír zenét és ezzel áll ki. és ez tényleg becsülendő.
Nem biztos. Gigi is szépen eltűnhet, Alex pedig a háttérben jó kis karriert csinálhat. Az igaz, hogy mint előadó nincs a topon :D
Ezek kimondottan szépek.
Hallgasd meg őket.
csak a színpadon vagány, azon kívül nem :)
:D Nagyobb élmény lehet az tény :)
Annyira azért látok, hogy Alex Gigivel szemben sehol sem lesz a jövőben - ha V. Tamást a bátyjával szemben mondjuk, hogy kevesebb és nincs színpadi jelenléte, hát akkor ez fokozottan igaz ALxre!
Ezek voltak a legrosszabbak?
Mert így nem nagyon ugrik be semmi arról amit írtál :D
persze, nekem is tetszik Tomi hangja is, de ő inkább csak otthon CDről. koncertezni Csabi :)))
Neked elhiszem :)
Nekem Tomi hangja jobban bejön.
És egyszer talán élőben is meghallgatom őket :D
Sokkal vagányabb az igaz, de ezért nem szerették a mentorok az elején, túl soknak tartották - és mégis ő győzött T. Nicolassal szemben :-)
Ezt Fridi ajánlotta mikor a Megában zsűrizett
emlékeztek talán, volt egyszer egy olyan ötlet, hogy legyen Mega_X nagy verseny a győztesekkel. a TV2 benne lett volna, a RTL elzárkózott. a Dal is valami ilyesmi lehet.
Nekem lett 2 kedvencem : Shiri Maimon : Hasheket Shenishar (2005) és Sabina Babayeva : When The Music Dies (2012)
Csabinak jellegzetesebb is a hangja ráadásul, felismerhető. Aki nem az, annak hiába szép a hangja, nem fogja sokra vinni, ilyen Kocsis Tibó is pl.
További ajánlott fórumok: