A Dal 2013 (beszélgetés)
Gigi ellen-kapmpánya szépen meg volt rendezve, először is azzal, hogy a zsűri biztosan őt akarja tovább juttatni és már le is van "zsírozva" és ez sokakban ellenszenvet keltett iránta, utána meg a plágium. Hát kevés énekes tud ezen túllépni - az biztos - és ezek után persze nem csoda, hogy az utcáról beténfergett egyszerű srácra szavaznak ! - aki csak most kap-hideget meleget, ami már számára lényegtelen, hisz ő megy Malmőbe !
Úgyhogy Gigi is panaszkodhatna, hogy az ő esélyeit mennyire megbélyegezték !!!!
Gigire történő ilyen kis arányú szavazás a plágium-gyanúnak mondható - egyértelmű. KSA szintén azért kapott mondhatni sok szavazatot , mert olyan "amerikai" tehát különbözik a többitől. Vastag Tomi hangja nagyon jó, pontos stb. , de ő csak egyszerű kis magyar szerény srác ! By-bye Alex pedig aztán tényleg különc - ami lehet, hogy csak szinpadiasság - mert amúgy meg egy rendes srác - tanult-dolgozik stb.
De most már mindegy ő megy Malmöbe - lássuk !
Elvileg matek alapján akkor nagyon szoros kellett, hogy legyen a másik 3 helyezett közötti különbség. Ha Saunders a második 20 körül, akkor neki több kellett, hogy legyen mint 20, mondjuk 22, akkor a másik két ember meg szintén közel kellett, hogy legyen ehhez az értékhez, mert különben az egyik megelőzte volna a Saunders értéket.
Ez fura.
:D Az én értelmezésemben, szerinte van olyan dal ami bárkit (értsd: mindenkit) elvisz.
Szerintem ilyen nincs.
De abban egyetértünk, hogy ez nem olyan ami elsőre megtetszik.
40+20=60
maradt 40. tehát nem kaphattak kevesebbet Gigi és Tomi. matek :)
Van olyan dal, ami elvisz embereket. Edi azt írta: ez nem az, ami bárkit is elvinne. Teljesen jól írta, csak másképp értelmezted.
Gondolom az eurovízión is többször fogják lenyomni, ha nem elsőre esik ki, úgyhogy benne van a pakliban, hogy az első negatív érzés után lesznek, akik szintén mehszokják és lesznek, akik megszeretik. Ha itt így volt ott is várható hasonló, bár nálunk lehet, hogy a többi számhoz képest ment inkább a döntés.
Majd kiderül, de persze biztos, hogy nagymértékben másképp is szavaznak ott az emberek és nem csak a produkcióra.
De, azt írta. Hogy ez nem az a dal....ebből következik, hogy ez nem az, de van olyan :)
És igen, nekem se elsőre jött be, de ezt írtam is sokszor.
Ebben a cikkben leírják, hogy nem a "bazi nagy esélyes, mindenki kedvence" Gigi kapta a második legtöbb szavazatot, hanem András!!!!!
Alex több, mint 40%-kal nyert, Sanders 20%, a többin osztozott a kiscsaj és Tomika.
Kati száma elsőre nagyon tetszett, Alexé meg sokára :D de most már tetszik.
Nem tudom milyen lesz az új szavazási rendszer, de az azért nagyon számít, hogy ki milyen ország színeiben indul :)