A Dal 2013 (beszélgetés)
há én az akkoritól sem vagyok elájulva, nekem nem fekszenek ezek a lassú dalok, csak nagyon kevés.
Képzeld visszaolvastam. És azt is látom, hogy az aki az Alex ellen mer írni, rögtön "lecsaptok rá". Én erre reagáltam, mert ezt gondolom szabad vegy nem? De meghagyom Nektek ezt a fórumot, csak kereszteljétek át ALEX IMÁDÓK KLUBJÁVÁ!!
nem tudom valóban azzá vált-e vagy azzá kellett válnia...
de, van ilyen ember. pl én :)
Igen Ő más:D Pont talán két napja "vettük a szánkra?!"
Szóval Magdiról:Nem volt itt sem,és szerintem az egésaz országban sem ember aki ne találná őt nagyon jó énekesnek,és tehetségesnek..és abban is megállapodtunk,hogy nem túl jó irányba haladt idővel és "nagyasszonyyá " vált..de az aprócska blues zseniális volt!!!
én csak az akkori produkcióról beszéltem, a hitgyüli más dolog, azt én sem komálom.
Tizenkettedikek lettek 2005-ben.Nem rossz.
Most mennyire örülnénk egy ilyen helyezésnek:))
Lehet tippelni:DD
hát nem tudom, igazából a csaj sem volt sose szimpi, a dal sem, no meg mióta hitgyülizik még úgy sem szimpi. :)
Kérek egy szmájlit Pearl:D
És..nem beszéltem veled sehogy,lecsekkoltam hogy most jöttél ide,és behoztál egy olyan véleményt amit már letárgyaltunk és túlléptünk,és nem istenítem Alexet..de megtisztelhetsz vele,hogy ha beleesel egy témába kicsit visszaolvasol:D
És valóban én nem zeneiskolát végeztem......:DDD
pedig az egy nagyon jó dal.
azt nem tudom, hogy akkor milyen rendszerben mentek a dolgok.
na én pl. annak a számnak sem értettem a sikerét.
Ők sem hátul végeztek,ha jól rémlik.
Na idefigyelj te személyeskedő katykóca. Csak azért mert ide beírtam a véleményem - mivel ez egy nyitott fórum - még nem kell így reagálni. Hogy jössz ahhoz hogy így beszélj velem. Valószínű, a stílusodból ítélve, Te nem végeztél zeneiskolát. De itt nem is ez a lényeg. Atól, hogy más nem isteníti a Te Alexedet, még lehet normállisan is beszélni nem?
Friderika még egy más rendszerben ért el jó helyezést. ma már ő is huszonsokadik lenne Mo színeiben.
Nem !Ez egy politikai szimpátia szavazás:D Néhány gyöngyszemmel:D
még Giginél megértettem volna ezt a szempontot, de Alexnél nemigen
A Nox is jól szerepelt,Friderika meg a negyedik lett-erről se feledkezzünk meg.
Jó,hogy mindig van magyarázat a miértekre.:D
az újdonság, ha azt mondom, hogy ezen a versenyen a dal jelenti a legkevesebbet? ez egy örömködős műsor szimpátiaszavazással, s néhény gyöngyszemmel.
a lényeget értetted? a szavazatokat csak miatta kaptunk a környező ország magyarjaitól.
További ajánlott fórumok: