A Dal 2013 (beszélgetés)
Na ja, mert beletaláltam :)
Na az nem rég mászott a fülembe és napokig dúdolgattam :)
no, te is fogászaton voltál? :)
nem nagyon megy a poénkodás. :D
Igen, az jó volt. Meg az egész film és benne az összes többi szám, Cseh Tamás...:) "Andzsééééla....":))
Én a "kicsit szomorkás a hangulatom máma"-t imádtam, de igaziból a film miatt. Jókor néztem meg és így szinte minden tetszett benne, ez meg különösen.
Zenekarunkkal próbáltuk eljátszani, hát azért nem is könnyű.
Na én meg a Kispállal vagyok így. A régi volt az igazi, kb. az Emeséig. (Bálnák, ki a partra volt a lemez, ha jól emlékszem.)
Igaziból poénkodtam. Nem tudtam, hogy gagyisodnak. Rég hallottam új számukat. Kár értük, ha ja :)
nem, a TengiziCsöcsökre gondoltam. :) hát ugyan mi lenne, persze hogy az. :)
így jártunk a TCSvel is, mostanában csak lesek hogy ezekkel meg mi van? :)
hát persze hogy öregszenek. meg változnak, gondolom a maiaknak is meg akarnak sokan felelni ezért változnak. mi, akik meg a régit szerettük csak pillogunk hogy mi a f*sz van? :)
Sajnos az utolsó néhány lemezük már a stílusában sem az ami volt. Kezd eltűnni az az igazi jó rockos hangzás. Lehet öregszenek.
igen, mi is odajutottunk az urammal, hogy edda jöhet, de pataky csak énekeljen. :) beszélni nem kell. :D
sajnos valóban útkeresés volt, vagyis kicsit visszakanyarodott a múltjába, aztán ismét visszatért az elektronikus zenéhez.
Valaha én is nagy Edda rajongó voltam, ám ahogy nyiladozott a szemem úgy vettem egyre inkább észre, hogy Pataky Attila bort iszik és vizet prédikál. Pénzért bárkit eladna.
Bár magát az Edda zenéjét ma is szeretem Pataky egy végtelenül taszító jelenség.
Nem hallottam ebben a témában mit nyilatkozott, csupán, ha már szóba került úgy gondoltam elmondom a véleményem róla.
ebben egyetértek, kissé égő manapság. de ma ez van, mindenki hallatni akarja magát, nehogy eltűnjön a süllyesztőben. :)
Sok lett a tök mindegy:D Tök mindegy:D
De vis szatérve most megy a srác akit küldtél..
nekem bejön,igényes,kellemes zene...
De ez meg a dragostea din...nem állnak annyira messze egymástól mint az Edda és a samana romane...
A második inkább hatásvadászat ,az általd felrakott srác pedig útkereső..persze szerintem:D
Pataky Attiláról..Szeretem a hangját,és a szerzeményeit..a személyisége viszont taszít..főleg mostanság..törtető..és tök mindegy mivel,de állandóan a figyelem közppontjában akarja tartani magát..tök mindegy hogy ez az UFO-k vagy Byalex véleményezése..esetleg a cigánymuzsika..tök mindegy neki:D
azt azért nem mondanám, hogy váltott. :)
egyébként lehet hogy nevetséges, de én el tudom nézni, ha valaki több stílust szeret és több stílusban alkot.
megint offolok de van egy szám amit nagyon szeretek:
[link]
nem tudom ismerős-e az énekes, a dragostea din tei című remekben is közreműködött. :)
Egy rocker??Aki elhagyta A VÁROST ami nem fogadta magába?:DDD röhejes volt eza mulatós féle váltás...persze azt megértem ha valaki mulatósként kedvelte meg az más:D
Az UFO-őrületét én is nagy marhaságnak tartom, de a mulatós nótákat-emlékszem-elég jól, hitelesen adta elő.
[link]
Hopp mit találtam..és nem is tudtam róla:DD
Patakyt én sem tudom komolyan venni.
Mondja ezt az a Pataky, aki mulatós zenét énekelt miközben elvitték az UFO-k :))))))
További ajánlott fórumok: