A Dal 2013 (beszélgetés)
Hát biztos Beyonce valami közeli hozzátartozója mondta neki Amcsiban... :)
Az egész feeling vadkenderes:DD
Fúú pont erre mondta hogy saját magától jött ,és mondták már hogy nem kéne ,de magától emelkedik:DDD
Gigi dalában az a koreográfia, ahogy a refrénnél felemeli a kezét, annyira mű. Nem tudom ki javasolta neki, hogy az olyan dívás, vagy nem tudom mi lehetett az ötlet oka, de erőltetett. Még ha nem lenne koppintás, akkor is.
[link]
Ezt meg csak kellemes hallgatni és nem kell megmagyarázni :)
"vadkenderből készít hintót " :)))
a Külön Vélemény dala ötletes
Hajrá, Alex!
(gondoljunk csak bele: kinek jutott volna eszébe pl. Gigi dalát átírni, ha történetesen ő nyer? Senkinek. Alex a jó választás.)
[link]
Melyik a legbénább ByeAlex-feldolgozás?
Hát nekem sem,sőt én dallamfan vagyok,nem bírom a mondanivalós dolgokat,de ebben tényleg volt mondanivaló,és jól is nyomja a srác:DD
Muszáj megismerni a fiatalság stílusát is:DDD
nem a világom a stílus, de legalább szól valamiről
Kicsit off,de a gyerekem most mutatta..király a szövege:DDD Na ő egy tehetséges előadó,mondjuk inkább versben:DD
[link]
igaz, de kérdés, onnan be akarnak-e ólálkodni a mainstream-be?
Igen,ez gáz lesz nemsokára..mert "kihalnak" a zeneszerzőink..Bár végül is nem ismerjük,hogy a rétegzenéből mennyien tudnak majd kinőni...
nekem ez így annyira nem jön le róla, de ha így is lenne, ugyan kit lehetne manapság vetélytársaként felemlíteni? Komolyan mondom, ebben az országban csak tehetségkutatósok vannak ezrével, de pár valamirevaló szerző meg nincs!
(természetesen a nagy öregeket most nem számítom)
Szerintem is vannak:D Sőt kedvelem a stílusát..
Most hogy már második éve zsűriz is,vannak olyan megjegyzései amik nem tetszenek...Olyan mindenkit véleményezhetek mindenek felett..hisz én vagyok a nagy slágergyáros..de lehet hogy csak nekem jön ez le róla..
:) hangulatokat lopkod, ez igaz, de a plágiumig nem jut el, annál okosabb. Szerintem vannak jó dalai
:DDD Biztos így lett volna...bár az ő lopkovics dalai se semmik:D
Biztos vagyok abban is, hogy pl. Rakonczai Viktor otthon vagy a baráti társaságában nem éppen elismerő szavakkal nyilatkozott Alex daláról...valami ilyesmit tudok tőle elképzelni: "bmeg, az embereknek ez a manófej kellett! mindenkinek forró ólommal öntötték ki a fülét már ebben a kva országban? ez a fszi egy igaz hangot nem énekelt, írt egy bugyuta dalt, mi heccből beválogattuk, mert petőfirádiósnak is kell lenni, utasítás volt, erre nem megválassza a sok hülye nép?? Kár is ezeknek a trolloknak jó dalt írni!"
ha Hajdúék pl. meg lettek volna hívva a közönség soraiba és őket is kamerák előtt riporter kérdezi, akkor valószínűleg ugyanilyen kedvesen nyilatkoztak volna.....de mivel a facebook előtt ültek és otthonról nézték a műsort, így kiderülhetett a valódi véleményük...
Hát megnéztem..mennyivel szimpatikusabb nyilatkozatok voltak ezek,mint a Hajdú kláné---Lehet egyszerűen csak IQ különbség :DDD
Pedig itt sem emelte senki a piedesztálra,csak azt mondták vagy vagy esélyes..vagy bejön vagy nem..De mégse kérték ki maguknak:DD
http
://www.youtube.com/watch?v=y0D3i-JHLsw
Ez egy tök más dal ...Így is jó,lehet technikailag jobb,de a feelingje elveszett...nekem:DDD
Pont az a semleges mormogó mantrázó stílus ,ami miatt olyan relaxos az eredeti..Ez a kislány nagyon jó énekes,élesen tisztán csengő hangja van,de nekem ehhez a dalhoz sok:DDD
[link]
A Kedvesem dal angolul. Az Egy Másik Zenekar énekesnőjének előadásában.
További ajánlott fórumok: