A Dal 2013 (beszélgetés)
Azt még nem hallottam.
Csodálkoznék (még mindig), ha nem elsőre esnénk ki ezzel a dallal. Bár ha belegondolok, a szokásostól eltérőnek mindig van egy kiszámíthatatlan varázsa, akármilyen is. Úgyhogy bármi megtörténhet. Azt tudom, hogy bennem minden jó szándék ellenére nem javult ez a szám, pedig azóta is adtam neki esélyt, amikor meghallottam. De mindegy is.:)
Tudod, amikor az árnyákszínházat megláttam, akkor szószerint megkönnyeztem. Ez akkor szokott történni velem, amikor valami zseniálisat látok. Imádom, amikor egy igazi tehetség megnyilvánul. Persze nem azt mondom, hogy Alex ne lenne tehetséges, csak amikor abban az előadásban úgy minden összeáll és üt. Párszor szerencsére megélem ezt az érzést és olyankor együtt örülök azzal, aki ezt képes előidézni. Örülök a tehetségének és zsenialitásának.
Ezért drukkolok inkább abba az irányba, hogy ezek a dolgok legyenek a nyerők és ne a fricskák.
Persze megértem, hogy néha fricska is kell. Sajna még mindig nem érzem, hogy büszke leszek, ha ezzel a számmal megyünk.
Az árnyékszínháznak meg szerintem ez volt a csúcspontja, mert láttam már őket korábban, de ha folytatni tudják mégis ezt a minőséget, akkor nagyon drukkolok nekik. Példaértékű és megindító.
Egy kis nosztalgia :)
"Május 10-én hivatalosan is elkezdődik az 56. Eurovíziós Dalverseny, ami ezúttal Düsseldorf-ból fog jelentkezni. A sorozatos bukták után (2008 – Csézy, 2009 – Ádok Zoli) idén úgy tűnik végre a magyar induló is reflektorfénybe tud kerülni az európai megmérettetésen. Wolf Kati és What About My Dreams? című dala körül olyan nagy hype van, amilyet nem láthattunk a NOX 2005-ös Forogj, Világ-ja óta. A modern eurodance ballada jogosan kapja a hatalmas érdeklődést nemzetközi részről is, hiszen messze kiemelkedik az idei mezőnyből. Vesztét csupán a sokszor emlegetett politikai blokkszavazás okozhatja, amit azonban gyengíteni tud a néhány éve bevezetett szakértői zsűri pontozása is, ami 50%-os súllyal bír a végső szavazatok tekintetében. Az X Faktor-ban már bizonyított énekesnő egy látványos színpadi show-van valóban mindent vihet, ezt így látják az európai fogadóirodák is, ahol a Top 5-ben szerepel a nagy favoritok között."
"– Ha rajtam múlna, egészen messzire jutna. Remélem, hogy bejutnak ezzel a dallal a döntőbe. Aztán meg kell győzniük a közönséget. Sok függ attól, hogy milyen lesz a színpadi show, hogy hangzik a dal majd a színpadon, ezek mind fontos kérdések. Malmőben szerintem egész másképp fog kinézni és hangzani. Itt érzek némi bizonytalanságot. De azt kívánom, legyenek nagyon sikeresek – mondta, majd a politikai szálak mellett sem ment el"
"Sok függ attól, hogy milyen lesz a színpadi show,"
Biztos hogy látta a számot? :)))
Az lehet. Én csak a poén miatt szeretem őket, de azért egyikük másikuknak még hangja is van :)
nem semmi, hogy mióta együtt tud működni ennyi pasi. Ez azért ritka.
Egyik srác az osztálytársam volt. Emlékszem, amikor még teljesen gyerekcipőben járt az ötletük. Házibuliban mutattak nekünk videókat, ahol reklámokat parodizáltak még nagyon bugyután :)
Nem semmi, hogy mi lett belőlük :)
De nagyon jófejek. Ez tény :) És jaja, tehetségesek is.
találtam egy olyan popdarálót, amiben a Barátok Köztben játszó Lilla énekel :)
Ja, "rongyláb" András nem akárhogy nyomja a dance-t:)
Nekem a popdaráló is tettszett Áronnal, bár őt annyira nem csípem és abban Vastag Cs. is énekelt!Most gondolkozok, hogy ő is ott énekelt és akik még mellette énekeltek, azok majdnem mind énektanárok voltak az X-ben, ő meg egy versenyző....
De jó se :DDD
és milyen kis Porschevel szaladgál :D
akkor már inkább a Hűazannya :D
"munka után lökd a tested ide alám" :D
Igen, volt egy száma is: [link]
Nem kelek fel címmel, nem volt rossz!!
Nem Vízi, hanem valami más andrás, mert a Vízinek kicsit másabb arcszerkezete van.
Gáspár András, ez az :)