A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg (beszélgetés)
A klitorisz - tiltott gyönyörök
Mindenki nézze végig, és akkor megtanulja, hogy a saját testén, ill. pasik a női testen hogyan tudnak "orgazmust okozni"!
Olvass erről pár könyvet, érdemes! Ez is az agyban dől el. A csiklónál ingerelt orgazmus a legegyszerűbb (de a legkisebb szerintem) és ezt az agyad pontosan tudja. Edzd egy kicsit a hüvelyizmaidat, és menni fog.
Én mindenhol el tudom élvezni, még akkor is ha csak a melleimet kényezteti a párom, és máshova nem is nyúl. Érdemes szóval utánajárnod a dolgoknak, megéri. Ez nem szerencse kérdése szerintem, simán tanulható.
legmodernebb módszerekkel és eszközökkel? :D na ezt megnézném :D
Rákötnek vki puncijára valami extra érzékeny érzékelőkkel ellátott masinát, közben izgatják valami szuper vibrátorral, h megnézzék honnan is ered az orgazmus? működik e csikló ingerlése nélkül vagy sem? :D
izgi lehet :D
éljen a modern világ, és ez a kíváncsi emberi természet :D
Jajjj istenkém... és gondolod, hogy itt fog eldőlni a kérdés??!!
Úgy tudom, hogy a szexológiában sem dőlt el ez a kérdés, holott a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel vizsgálják. Nem inkább arról van szó, hogy a magad kétségeire keresel itt választ vagy megerősítést?
Általánosságban, talán. De sajnos sok nő hazudik, megjátssza az orgazmust, ez a pasikat félrevezetheti.
Ráadásul keveseknek van anatómiai ismerete, nekemn is újdonság volt, hogy a csikló piszok hosszan folytatódik még a látható részen kívül is.
Jobbik esetben egy bizonyos kor után a férfi juttatja el a nőt így vagy úgy az orgazmusig.
Tovább egy férfinak feltehetőleg több szexpartnere van az élete során. Így azért valamit konyíthat ehhez a témához.
1.Ok,azt értem,hogy erről vitáztál valakivel és eszedbejutott,hogy itt is megkérdezd,de ettől függetlenül:
2.Ez tényleg hülye kérdés...:),viszont,hogy válaszoljak:
3.Nem tudom,közben nem szoktam ezen agyalni.Max.azon,hogy jól csinálja-e,vagy tereljem őt.Ennyi.Amit még tudok,hogy:
4.Totál kiüt az élmény.Szóval:tényleg nem tudok érdemi választ adni,nincs értelmes emlékem...:)
:)))Jaj bocsi ez tényleg akkora hüle téma...bocsi érte...:)))
(ja,ha fiúval vitáztál erről,hááááát...:DDD,na jó,léptem!:D)
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- El lehet érni az orgazmust pusztán a mellek ingerlésével?
- Vannak bevált modszereitek, amivel konnyen elérhetitek az orgazmust? (Nőknek szol a kérdés)
- Pécsi magán nőgyógyászat elérhetőséget tudnátok írni? Elsősorban kertvárosi érdekelne!
- Akik érdekelnek elérhetetlenek, akik meg nem, azokat nem...
- Dr. Vonnák Eszternek érdekelne az elérhetősége, magánja. Nála szeretnék szülni. Tapasztalat?