A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Ezt láttam én is.
Igazából nekem sem jön be, mert ahelyett, hogy leszedné a fáról a macskát, inkább videózza.
Azt remélem, hogy a cicának nem lett semmi baja, annak viszont örülnék, ha a nő összes dísze tönkrement volna :)
Jön a Karácsony, cicások erre számítsatok:
Ezt én is imádom!
A 3 napon keresztül mosott-szárított ruhahalom tetejéről egyet hányni...szerintem a világ legszebb dolga számára! :)
:DDDD
Bocsi....
Sajnos, az ivaros kandúrkák jelölnek. :(Ha nem a fiad ágyát, akkor talál majd magának mást... Hidd el, érdemes ivartalaníttatni, kandúroknál ez egy 10 perces műtét, minimális kockázattal és az én cicámat igazán meg sem viselte.
Más. Sajnos, megszűnik Bubu arany élete, eddig húztuk a hétvégi házikónkban, de nincs mese, haza kell költözni. :( Már előre félek, hogy viseli majd a bezártságot. :( Bár, ahogy rövidülnek a nappalok, Bubu is egyre több időt tölt itthon, a házban, viszont, ha úri kedve úgy tartja, jöhet-mehet, intézkedhet, fontoskodhat. Nagyon érdekes, én úgy gondoltam, 1 éves korára befejeződik a fejlődése. Ezzel szemben az utóbbi fél évben erősödött meg igazán és lett olyan igazi szép kandúr kinézete. Imádom, a lökött dolgaival együtt! :D
Nem minden esetben bújik el, ha beteg, van amikor segítséget kér mamitól. Akkor viszont ha meg akarod simogatni, akkor morog, karmol, nyávog és elszalad - hogy fáj neki valamije.
Nem könnyű leírni, hogy miként viselkedik a beteg vagy az egészséges cica. :) Pedig a nap 24 órájában velem vannak, akkor értem a jeleket, de így utólag... :)
Igen dorombol és dörgölődzik. :)
Nem gondolom, hogy fájna valamije, mert akkor el szoktak bújni, nem?
Ő meg állandóan rohangál. :D
Megszokta, hogy 'attól' kapja a finom kajákat. :)
A szeretetüket is nyalással fejezik ki...utána dorombol és dörgölődik, ugye?
Sziasztok! Kérdésem lenne.
Mici ahányszor nyúlok felé simogatni mindig elkezdi nyalni a kezem.
Tudja valaki miért csinálja?
Köszönöm a segítséget!
Kandúrka és mivel más "gond" nincs vele nem szeretném ivartalaníttatni és mint írtam totál benti nem is szeret kimenni,ha az ajtó nyitva marad ő akkor is inkább bent van.
Kipróbálom a szivacson amiket írtatok.
Még egyszer köszönöm!!:)
Hogyhogy az ivartalanítás miatt?
Akkor az nagyon lúzer doki lehetett, aki műtötte.
Egy ivartalanításba nem halnak bele a macskák!
Mindenképpen ivartalaníttasd! Valószínű utána el fog múlni a fiad ágyába való pisilése.
Az ágyat pedig ecetes, citromleves, domestosos vízzel fertőtlenítsd ki. Egy darabig ecetszag lesz a szobában, de hamar elillan. Ti már nem fogjátok érezni, de a cica igen.
Az én Málnám is belepisilt az ágyunkba még akkor, amikor ivaros volt, én is ezzel a módszerrel fertőtlenítettem ki.
Szerintem mindenképpen ki kellene ivartalaníttatnod, függetlenül a pisitől. Fiú vagy lány?
Lehet kapni macskariasztó szereket, amik ellentétben a macskamentával nagyon zavarja őket és elkerülik a helyet. Érdemes lenne venned egyet, de például a narancs-citrom-fahéj illatokat sem szeretik.
És meg kéne nézni a fiad kapcsolatát a cicával... a macskák viccből nem szoktak ilyet csinálni.
Sziasztok!
Nem szoktam írni de olvasni igen!
Két éves Cinóber cicám van akit imádok!!
Lenne egy kérdésem,segítsetek kérlek!
Cini nagyon jó cica nem karmol szét semmit nem mászik fel sehová sokat dorombol bújik.
Viszont valami miatt a fiam ágyát rendszeresen lepisili...már nem győzöm takarítani.
Egy időben a kicsi ágyát tisztelte meg de azt a férjem totál szó szerint kimosta azóta nem...
vettünk a nagynak egy új szivacsot,mert azt gondoltam hogy a régiben van valami ami irritálja ezért pisili le.
De már az újat sem kíméli...
ilyen esetben mit tudunk tenni???
Semmi másra nem csak oda...totál tanácstalan vagyok