A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Sziasztok!
Nem tudom mi van az én cicómmal, de még este 11-kor is olyan érdekesen nyávog, lót-fut a lakásban, és reggel 5-kor ugyanezt kezdi!
Mi lehet a baj?? Sajnos már aludni sem tudunk tőle. Hiába próbáljuk magunkhoz venni ,nem hagyja. Úgy el vagyok keseredve:(
Szép és örömteli napot hetet kívánok gazdiknak és cicusoknak.
A cicák már csak ilyenek azt csinálnak amit ők akarnak, olvastam ők azt gondolják, hogy a lakás ahol élnek az övéké minket meg csak megtürnek, mert tudják mi adunk enni inni nekik.
Csak kicsit lettem dühös, mert éjjel 10 órakor az öreg cicám be akarta mutatni a pici gyereknek az udvart! :)
Anagyfrászt! Majd éjjel, hát hogyne! Én meg kapjak idegbajt, mert nem látom őket?
Szép álmokat minden Cicának és Gazdijának!
Jó estét kívánok Gazdiknak és kis kedvenceiknek.
Miki cicám most este rendezi a galoppot, (közben nagyokat murrant) nem tudom kivel áll versenyben, de az biztos, hogy megnyeri. Kis őrült.
Lehet, érzi, hogy holnap el megyünk egy hétre Zalakarosra. Nagy lány unokák lesznek itt vele (itt is alszanak). Nem félek, mert gyönyörűen ellátják.
Vigyázzatok Magatokra és a kis kedvencekre.
Szép esős vasárnapot kívánok!
Talán másutt süt a Nap, de mi be vagyunk kényszerülve a lakásba.
Nem kellett 3 hét, és Martin befogta a játékba a cicát és a kutyát is! Örülök, hogy megoldották, és egy hangos szó, egy figyelmeztetés, semmi nem is kellett. Elintézik ők egymással, csak hagyni kell.
Az nagyon jó aranyosak lehetnek.
Az enyém most ébrd föl.
Képzeld! A 15 éves cicámmal egymással szemben, párhuzamosan alszanak, kb. 10 cm távolságra. A kiskutyám pedig keresztben mögöttük.
Örülök, hogy jól elvannak egymással.
Szép nqapot mindenkinek.
Az a jó, ha eleven Martin, akkor nagyon jól érzi magát, az enyém ma megint nagyon lusta.
Kellemes napot Cicáknak és Gazdijuknak!
Már rekedt vagyok, annyit kell rendre utasítanom Martint. Rajta van az "őrült félóra", de már órák óta!!! Ma nagyon virgonc. Látszik, hogy jól érzi magát, meggyógyult. Már a teraszra is kirohangál, körülnéz, megpofoz valamit, ami szerinte nagyon mereven áll (oszlopot), aztán visszarohan. Mintha nem is bírna lépésben közlekedni, csak vágtában! :)))
A mi cicánk fiú..amikor kicsi volt, mindig velünk aludt. Most már nem jön oda hozzánk az ágyba, pedig annyira szeretném!:)
Csak akkor hízeleg, mikor hazamegyünk, vagy kaját kap!
Októberben lesz műtve!:) Hátha utána simizhető is lesz!!:)
Sziasztok!
Nagyon aranyosak mig kicsik, de mikor nagyok akkor is.
A mi cicánk este befekszik közénk kicsit aztán megy a helyére, de reggel már a lábunknál fekszik.
Imádom a macsekomat, de szeretnék még egy bébit!!!-:):)
Annyira édesek tudnak lenni!!!
Szép napot Cicák és Gazdik!
Fáradok. Iszonyú aktív lett Martin. Már nem bírok vele lépést tartani! :)
Szerencsére nagyon jól van, és örülök neki, csak olyan rég volt már kisgyerek a házban, hogy kikészülök.
Érdekes, amikor az öreg cicáim valamit zörögnek, akkor rögtön oda kell mennem, megnézni, hogy mi kell nekik. Martinnal itt még nem tartunk. Ő még zörög, rámol...de nem "tudatosan". Csak egyszerűen izgatja, ha mozog valami. Aztán meg az izgatja, hogy miért nem mozog. :)
De semmi olyasmit nem csinált még, amire egy gazdi ne lenne felkészülve.
Különösen azt szeretem, és olyan jó érzéssel tölt el, amikor megyünk aludni, akkor Martin még egy kicsit papírozik, egy kicsit madzagozik, és hallom a padlón a puffanásokat, amikor eldől, vagy ugrik. Ez olyan jó érzés, mert tudom, hogy végre egészséges.
Ha megunta, akkor meg jön "rajtam keresztül" és lefekszik mellém aludni.
Szia/sztok!
Bizony így van én is azt mondtam anno mikor az első cicám meghalt soha többet, de 3 év múlva hozta ezt a mostanit a fiam ez már több mint 8 éve és első látásra megszerettük.
A volt kolléganőm annyira irigykedett, hogy azt csinálok a cicáimmal, amit akarok, ők hagyják. Az övéhez csak akkor tudott hozzányúlni, ha előtte a mentőládát odakészítette.
Meghalt az összes cicája (öregek voltak 19 évesen most néhány hónapja az utolsó) és azt mondta, hogy ő ezt soha ki nem heveri. Neki többet nem kell cica, mert annyira megviselte őt a haláluk.
Eltelt három hónap, és mit hoztak haza a telekről? Nem epret, hanem egy cicát! Teljesen el vannak alélva tőle, mert ugyanúgy hagyja magát, mint az enyéim, lehet szállítani, nem kell a kötszert a táska külső zsebében tartani, mint az eddigi cicáinál, mert ha azok közül valamelyik elérte a kezüket, akkor ott vér folyt!
Nem bírták a szállítást, az egész metró és a Hév rajtuk röhögött, olyan cirkuszt csináltak.
Ez a cicus meg "puffol" egész végig, hozzák-viszik a telekre, és imádják!
Ez lett a nagy eskütevésből! Egy 30 dekás kismacs képes megváltoztatni két hatalmas felnőtt, érett ember elhatározását! :))))
:):)
Nálunk is minden szombaton körömvágás van. Mikor meglátja a csipeszt, már jön az ölembe:)
Sziasztok, vidám napokat Gazdiknak és cicusoknak.
Jó olvasni az írásaitokat a kis kedvencekről.
Egyébként van az adatlapomon kép Miki cicámról csak "nem spenótos". Majd legközelebb készítek egy "Fradi-s" képet is.