A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól,megvizsgálta a macsekot,nincs láza,nincs semmi megakadva a torkában stb azt mondja hogy nem beteg,de váltsunk kaját mert lehet az nem jó,szóval csak egy fajtát adjunk nekik és ha mégsem ok a dolog később akkor mejd vesz vért hogy nem e más van,vettünk még tőle ilyen pasztát ami szőrcsomok ellen van.Megnyugodtam azért,már ma reggel is rohangált a másik maccsal de azért biztosra akartam menni.
Részvétem :((( ♥
Mi meg holnap visszük a nagyobb cicust dokihoz mert furcsán viselkedik,kihányta amit evett,meg öklendezik de semmi nem jön,mintha valamit lenyelt volna és nem tud feljönni,meg a szája is büdös,a szőre meg egyre mattabb :(( a torkába benéztünk de nem láttunk semmit.
Részvétem!
Nagyon sajnállak, mert tudom, hogy mekkora fájdalom ez.
Kellemes napot!
Hát ma sem fog fagyni! :D
A tegnap kimosott autóban fekszenek mindannyian. Még jó, hogy már nem sáros a lábuk az éjszakai esős talajtól.
Kellemes hétvégét kívánok!
Cicusaimnak találtam egy nagyon jót! A teraszra kitettem az ágyelő szőnyeget, és lelocsoltam, csak úgy tocsogott. Ezen megfürdött a cicusom, aztán el is aludt. Addigra már csak jó nedves volt, mert a nap felszárította, de biztos kellemes volt neki.
Végre valami jót találtam ki számukra.
Jó reggelt!
Ma még a cicákat se szabad kiengedni olyan meleget jósolnak mára.
Szép nyári napot kívánok!
Jó, hogy nincs senki a fórumon, mert ez azt jelenti, hogy nincs semmi baj a kedvencekkel. :)
Sziasztok!
Legyen nagyon szép a napotok.
Biztos aranyosak voltak.
Szegény szunyogocskák, nehogy már sajnáljam őket! Vérszívó vadállatok! :)
De rájuk is szükség van a táplálkozási láncban. Ha nagyon kiírtjuk őket, akkor nem lesznek fecskék, nem lesznek denevérek.
A rakparton sétáltattam a kutyákat, és a denevér a rám röpködő szúnyogokat vadászta. Persze a frász jött rám, mert olyan gyorsan tud repülni. Tett néhány kört, összezabálta a rám pályázó vérszívókat, és ment tovább. A kutyák csak felkukkantottak, hogy egy "bombázó jön", de nem izgatta őket.
Azért nagyon aranyos volt, nem? :)))
Szia!
Nálunk is sok a szúnyog, pont most repked a szúnyog irtós repülő, de csak felzavarta a vér szívókat.
Senkise sincs itt?
Viszont örömmel jelentem, hogy kikeltek a szúnyogok! Össze-vissza csípik aranyoskáim arcát! :(
Kellemes szép hetet, örömteli napot kívánok gazdiknak és cicáknak.
Liza remélem már jobban van a cicád?
Kellemes vasárnapot a gazdiknak és a cicáknak!
Az enyémek is rohangáltak a fákra, segítettek a gazolásban, lényeg, hogy láb/kéz alatt legyenek, és hogy foglalkozzak végre velük a hűs kertben.
Sziasztok!
Most, hogy hűlt kicsit az én cicám is élénkebb lett és jobban evett is.
Én a helyedben mégiscsak kérdezősködnék másik állatorvos után. Annak idején én a harmadiknál állapodtam meg. Gondolom, nem pécsi vagy, mert tudnám ajánlani a miénket.
Olyan érzésem van, hogy nem is csináltak konkrét vizsgálatot arra vonatkozóan, hogy mi baja lehet a cicádnak. Pl. mintát vehettek volna a bőréről és elküldhették volna laborba, abból sok minden kiderül.
Ugyan te tudod, mit csinálsz, de én nem hagynám annyiban. Ha pedig ragaszkodsz a megszokott orvoshoz, kérj további vizsgálatokat és mondja meg pontosan, mi baja a cicának. Se neked, se annak a szerencsétlen kis állatnak nem jó így. Igenis csináljanak további vizsgálatokat!
Jó reggelt!
Akkor most tényleg jegyzettömb elő, és mindent írj, hogy mit eszik, iszik, min fekszik, mikor megy át másik helyre pihenni, mit csinálsz te a lakásban (takarítasz, mosol, mosogatsz és mivel).
Elég lesz ennyi idő, hogy megtaláld a baj okát te, és ne fizess többet egy kontár orvosnak, aki várja a csodát.
Szia!
Sajnos ez a mai egészség ügy.
Remélem a cicád jobban van?
Szia! Tudod az a szomoru, hogy az orvos azt mondta majd meggyógyitjuk. Jó, jó, de semmi kenőcsöt nem ajánlott, sőtt azt mondta ne kenjem semmivel.szerintem várja, hogy visszavigyem.
Tudod, már megjöttem az ilyen szövegtől ,fel tudok robbanni tőle. Az unokám fél éves lehetett amikor telis tele lett kiütéssel. Az anyukája elvitte a gyerekorvoshoz, kapott ezt, azt, teltek a hetek ,de a kislány nem javult. A gyerekorvos beutalta a bőrgyógyászatra, kapott ezt, azt, csak nem javult,ill. javult, visszaesett. Eltelt már másfél hónap amikor én elvittem maszekul egy bőrgyógyászhoz. Kapott injekciót, mert az egész teste vörös volt, egyhét mulva vissza. Azt mondta a dr.nő ez NEM állatszőr allergia. Egy hét mulva vissza, Dr.nő: ez állatszőr allergia. Azt mondja egy hét mulva vissza kell vinni .Ez annyiszor 8000ft. Ismét vissza kellett vinni a gyerekorvoshoz, az ránézett és azt mondta TEJALLERGIA.A maszek bőrgyógyászhoz még vihettem volna addig ,mig a dr.nő nem szégyelte volna el magát a semmiért felvett pént miatt. De tudod az ember mindent megtesz az unokáknak. Üdvözöllek szeretettel: Liza
Kellemes hűvöst kívánok minden cicának és gazdijának.
Nálunk egyenlőre még tűz a nap, sehol egy esőfelhő. :(
Cicuskáim a frissen locsolt fűben hemperegnek. Szoktam őket bevizezni, mert a panelban iszonyú meleg szokott lenni, és szoktam vizes törölközőket is letenni - sokszor arra feküdtek. Most itt a kertben sem idegenkednek a vizes fűtől.
"...csak szárazat evett. A nyakán levő sebek péntek estére beszáradtak..."
Nem lehet, hogy a cicakonzervre allergiás? !!!!!!!!!!!!!
Az abban lévő tartósítószerre?
Próbálj neki csak szárazat adni. Ha attól jobban lett, akkor csak azt adj neki. Nem lesz semmi baja, mert abban is megvan minden vitamin. Esetleg még egy kis kiegészítő vitaminnal rásegíthetsz, hogy meg is erősödjön.