A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
:-( Egyik netes ismerősömnek is most ment el a 17 éves cicusa veseelégtelenség-pajzsmirigy probléma miatt :-(((((
Pedig már régóta speciális tápot kapott, rendszeresen vitte orvosi vizsgálatra :-(
Még annyira friss a dolog, hogy nem szeretném megkérdezni tőle mi is történt :-((((((((
Sajnos nehezen tudunk beletörődni, hogy a cicák életkora nem hasonló a miénkkel:-(
Én sem tudnám elképzelni öreg Petikém nélkül az életet, pedig sokat gondolok rá, próbálom felkészíteni magam....szerintem hiába fáradozok, erre nem lehet :-((((
Szegény Pamacska:-(
Nem sokat tudok a vesebetegség tüneteiről, de egyre jobban aggódom, olyan sok cicusnak van ilyen problémája :-( Az én cicám is már 10 éves elmúlt, ivartalanított kandúr.
Nekem nem kell várni a nyaralásra, mert a férjem kamionozik, úgyhogy sűrűn kapnak fincsi kajcsit a cicáim.
Olcsóbb és jobb minőségű is!
Lassan már kénytelen vagyok külföldről beszerezni az ilyesmit, mert itthon nagyon elszálltak az árakkal:-(
Nagyon ritka az ilyen "példány" az biztos! :))
Amikor külföldön nyaralunk, nálunk is elsők között szerepel, hogy a cicáknak vigyünk ajándékba helyi macskakaja specialitást. :))
Az elején még a barátaink furán néztek ránk, amikor a sorok között nem a csokikat, meg az italokat vettük szemügyre, hanem a macskakajákat. De azóta már megszokták, sőt néha ők is segítenek keresni. :)))
Az én cicámnak nincs folt a szájpadlásán, vagyis egyik cicámnak sincs:-))))))
Ők is ízig-vérig "csak" házicicák, de szerintem olyan gyönyörűek így is:-)
Igen szerencsére imádja Őket:-(
Azért lettem a felesége:-))))) Nah jó ez így nem egészen igaz, de ez számomra rettentő fontos volt.
Hiszen hogyan tudnék együtt élni bárkivel, aki nem szereti az én drága cicáimat.
Képes Németországból a kis euróját a cicakajára költeni:-)
Olyan fincsi illatú alutasakos kajcsikat hoz, az öreg cicámnak meg senior típusút :-))) Néha én is kapok csokit:-)
Hát hol találnék én mégegy ilyen Férfit?
Nagyon ritka férfiben az olyan, aki imádja a macskákat.
Na az én férjem ilyen.
Nem fogod elhinni, de 20 év alatt kétszer láttam sírni, és nagyon kiborulni.
Egyszer édesanyja, egyszer pedig Cicóka halálakor.
Napokig zokogott.
A tied is imádja a cicákat?
Szegényke már öreg, csak azt szeretné, ha békén hagynák a picik :-)
Közben néztem a képeid:-)
Örülök, hogy Neked is ilyen cicakedvelő Férjed van :-)
Olyan jó ilyet látni:-) :-)
Hát lehet....
Pedig összekaphatná magát, hiszen mégiscsak Ő az Úr a háznál!
De ha ilyen butuska, akkor nincs mit tenni :)
Szerintem nálatok ez olyan "sok lúd disznót nyőz" elven működik :-))))))))
A picik többen vannak, szegény öreg Pamacska inkább elvonul :-(
Áhhhh, nálunk ez sem így van.
Kicsik külön helyiségben esznek, mert ha együtt vannak, onnan is elüldözik Pamacsomat.
Ők az elsők, mert amíg nem kapják meg a kaját, láb alatt vannak, és simán fel lehet bennük botlani :)
Ha ők már javában falatoznak, egy másik helyiségben megkapja Pami is a kaját.
No és etetésnél előbb Ő eszik, utána a fiatal cicus...mert itt is van ám rangsorolás!
Szegény Kormikám oda sem mer menni, amíg a Petike falatozik. Pedig 2 részes a tányér, simán elférnének.
Egyem is meg, de kis ari öreg cicuska :-)
Nálunk bezzeg............úgy védi a területét az öreg cicus (Petike cicamica kisfiú), mint egy fúria! :-)
:)))))
Nálunk hiába van velünk 14 éve Pamacsom, sajnos ő az, aki megadja magát, és ha a kicsik feljönnek az ágyra, ő inkább elmenekül. :(
Pedig jó lenne, ha a sarkára állna, és megmutatná ki az Úr a háznál. De sajna ő inkább meghunyászkodik. Rájuk fúj, aztán elszalad. :(
Olyan kis butuska!
Jajj nem 2, hanem már 3. éve van velünk a cicus:-)
Hogy megy az idő .........
Hát az együtt alvás nálunk sem működik ám!
Az öreg cicám kisajátított engem az ággyal együtt.
Ha a fiatal cicus netán akkor szeretne feljönni, amikor én is ott fekszem, bizony kitör a háború:-(
Leüldözi az öreg cicusom szegénykét.
Az ágyon csak akkor tűri el a másikat, ha én nem vagyok ott, de akkor is csak az ágy végénél feküdhet, különben szó szerint beleharap a hátsójába:-(
Borzasztóan féltékeny, de megértem, 8 évig egyedül volt, 2 éve van velünk a másik cicus.
nos, ugye au pair vagyok angliaban :) es a cslad akinel lakom, na itt nincs kutya (csak most mert a nagyiek itt vannak, s nekik van kutyajuk)
a masik ket kutya, akiket setaltatni szoktam, az egy masik csalade :)
Nagyon rendes tőled, hogy befogadtad a cicát :)
Az én öreg cicám a mai napig nem fogadta el a kicsiket, pedig már lassan 3 hónapja nálunk vannak.
Mondjuk a kicsik hiperaktívak, állandóan rohangásznak, és játszanának vele. Ő meg hát szegénykém már 14 éves, és inkább nyugalomra vágyik. Ezért ha meglátja valamelyik haramiát egyből fúj, meg morog rá. Szerintem ez már amíg él, így marad, nem lesz változás :(
Pedig olyan jó lenne, ha hárman együtt aludnának.
kéknek kék. esetleg kérdezd meg tőle, h "tü gavarís pa ruszki?", és a azt nyávogja, h dá, akkor orosz is.
bocs ez nagyon szar poén volt...
Szép reggelt cicáknak és gazdiknak!
Szakad az eső, én estig dolgozom...szegény cicuskáimat megint nem tudom kivinni a levegőre ilyen ronda időben :-(
Én azt hiszem nem értem :-)
Honnan is van ilyen sok kutyus????