A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Hogy van a Vöri !
Jobbulást kivánok, Zulu Grétikéjének is.
Kívánom hogy gyógyuljon meg ♥ ♥ ♥
Cicások : fogjunk össze és küldjünk energiát a cicának,aki agykontrollos az is sokat tud segíteni.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerinte nincs. Türelmetlen vagyok, mert ilyen baj még nem volt, ilyen sokáig nem regenerálódott egyikük sem, de el kell fogadnom, hogy ő is már egy igen idős cica, lassabban gyógyul. Majd most többször fogom masszírozgatni, hogy elősegítsem a teljes gyógyulását.
Ahányszor ránézek, annyiszor szorul össze a szívem, mert nem ilyen szokott lenni a mozgása - és emiatt vagyok ideges.
Cicukámat el kellett vinnem ismét orvoshoz, mert bekeményedett a farkincája. V.szinűleg az inak húzódtak össze, de mivel G. tartja a hátsóját, hogy masszírozzam, ezért lehet, hogy regenerálódni fog neki, csak még kíméli. Amikor leül, akkor maga alá is tudja húzni - de mégis ideges voltam, inkább elvittem megmutatni.
Nem tudok nyugodt maradni, míg teljesen rendbe nem fog jönni.
Nem lennék nyugodt a 30 cm miatt. :(
Megdicsérted azért, ugye? :)
Igen láttam, FB-n is mindenhol fent van :)
Nagyon kis cuki.
Beszéltem a "gyerek" orvosával, és elmondtam, hogy mi a helyzet. Mondott néhány tanácsot, de a lényeg, hogy jót nevetett, mikor mondtam, hogy nem megy a kerten kívülre Gréti "...majd fog!"-mondta nevetve. Ő tudja, ismeri már 14 éve. Úgyhogy ma csak eszik, iszik és alszik - napoztatja a hátsóját, és erőt gyűjt, hogy kiboríthasson megint valamilyen balesettel. :)
Köszönöm a drukkot!
A helyzet: Grétit valószínűleg autó csapta el. A medencéje el van törve, de a korához képest szépen gyógyul. A farkán lévő daganatok is fel fognak szívódni és lehet, hogy azt is fogja tudni használni, de ez majd nyár végére derül ki (úgy vettem ki a doki szavait). A farkincájában van vérellátás is és idegi rángások is voltak - vagyis nem halt el - nincs benne törés, most "pihenő módban" használja.
Köszönöm a drukkot - lassan, de helyre fog jönni talán teljes egészben. Ha valami mégsem úgy alakul (idős cica, sok minden lehet), akkor vinnem kell vissza.
Nem tudom, mi van a Mauval,szép, jóltáplált 3 éves kandúr, jó az étvágya is, abszolut nem tűnik betegnek, de egyfolytában nyávog, jön utánam és és a karomba beleharap.
Most nincs nőstény a környéken, ez lehet a baj ?
Másik macska évekig alig szólal meg, ez pedig kiskora óta állandóan nyávog.
azért szerintem elég komoly a probléma ahhoz, hogy igazán megcsinálhatták volna:(
Melyik napra kaptatok végül idööpontot?
Csak Grétit akartam vinni. :)
Mikor végre a szállítóban volt másnap, akkor (de csakis akkor) hívtam az orvost. Kiderült, hogy előjegyzésre fogadnak, csakis közvetlen életveszély esetén csinálnak azonnali röntgent.
Vagyis a jövő héten megyünk.
Gréti a régi, hajnali 4-kor már az arcomtól 5 cm-re ül és beleüvölt, hogy éhes ... sőt, vissza is dumál! :)
Azért szerintem több helyen is zúzódása, törése van, nem vagyok nyugodt. A farka már teljesen élettelen, az nem reagál semmire sem. :(
Grétámnak csak lóg a farkincája. Lehet, hogy azért, mert a gerincénél is valami gond van - érezni, hogy meleg - és azért nem mozgatja, hogy kímélje.
De gyógyul, most már a párnámon alszik, ő ugrott fel, kicsit nehezen, de elhelyezkedett. :)