A barátommal lefeküdtem és kiszakadt a gumi. De előtte 5 órával elélvezett és időbe észrevettük, hogy kiszakadt. Lehetek terhes? (tudásbázis)
Nálam akkor van peteérés.Menszesz előtt 3 nappal.Ezért nem jött hónapokig a baba ,mert erre totál későn jöttem rá.
NO COMMENT !!!
vegigolvasva jot lehet kacagni rajta
nem allt szandekomban senkit sem megbantani !
de azert el lehet gondolkodni rajta.
Háát ha egy átlagos 30 napos ciklust nézünk akkor 30-14=16 napon van petérés és kb.2nap termékenyülhet meg akkor nem lennék ebbe olyan biztos...
Na és ha valaki valamiben hibázik, akkor már rögtön le kell rohanni és ítélkezni?
Lehet, hogy valamit nem jól csináltak, attól még nem kell bántani őket!
Mindenki volt fiatal(szerintem te is az vagy)és hibázott nem?Valaki ebben valaki másban!
Hát akkor ez tényleg pech. Egyébként írtad,hogy az esemény utáni tabletta elég durva..szerintem az abortusz még durvább. Bocsi,hogy ilyen durván fogalmaztam,de bizony ahogy már írták itt, az előváladékban is van sperma, és ha nincs szerencséd akkor bizony már nincs visszaút.
Mi már évek óta gumival védekezünk és még egyszer sem szakad ki. Ja és volt már megszakításos módszer, meg olyan is hogy a menzesz után pár napig nem használtunk gumit. Ha menzesz előtt van az ember általában akkor is kicsi az esélye arra, hogy baba legyen. De ezt mindenkinek ki kell tapasztalni.
Ahelyett,hogy itt kérdezősködsz,miért nem mész el egy nőgyógyászhoz,aki majd biztosan tudja,hogy mit kellene csinánod?!
több ismerősömnek is már kiszakadt a durex pedig az jó márka.és mindent uagyanúgy csináltunk mint eddig
:DDDD Nem, de mi más módon is védekezünk. :D
Akkor szerencsések vagytok,erre csak ezt tudom mondani ;)
Én nem csak tiniktől hallottam mondjuk... :o)
Ebben nem hiszek. Nekem hogyhogy nem szakadt ki másoknak meg rendszeresen? Több márkát is kipróbálunk de sosem volt ilyenben részünk. Továbbra is fenntartom, hogy valamit rosszul csinálnak mert silány minőségű gumi előfordulhat, de messze nem olyen gyakori mint ahányan beirkáltak már. Érdekes mód a 90%-uk tini volt. De ez biztos tök véletlen.
Lemaradt: az esemény utáni tabletta tényleg nagyobb hormonmennyiséget tartalmaz, de valószínűleg egy adagtól nem fog megbolondulni a ciklusod. Általában ilyenkor jön egy kvázi menstruáció, kisebb intenzitással mint egyébként, aztán a következő hónapban ált. visszaáll a rend.
tudom kicsit hülye kérdés, de amikor felhúzta, vagy húztad neki a végéből kinyomtátok a levegőbuborékot? Mert ha az ottmarad bizony elszakadhat!
Nálunk az extra méret sem volt megfelelő,ezért maradt a megszakításos,amivel 9 évig nem volt probléma,sőt mikor elhatároztuk ,hogy jöhet a baba akkor hónapokig nem jött a várvavárt gólya.Persze nem azt állítom,hogy ez a megfelelő módszer,mindenki másképp kapja be a legyet,van aki ha már ránéznek terhes lesz:D
Miért,még arra is sajnálja a pénzt?)))))))
Értettem a válaszodat és nem rád gondoltam, hogy fúúj, hanem magára a tényre!
Csak azért kérdeztem, mert hallottam már olyat, hogy valaki kétszer használt egy gumit!
Nem akartalak bántani, én nem ítéllek el, sajnálom, hogy íg történt, de azért, mert nem élvezett el a párod még lehetsz terhes csak kicsi rá az esély!
Szerintem meg az általad kiírt "párom a társkeresőn"fórumtéma sokkal viccesebb volt ennél:DDD
Nyugi, egy-egy darabra gondoltam, nem általában egy márkára. Sajnos lehetnek "gyári hibás" gumik is, ugyanúgy, ahogy bármely más termék esetében. :)
Vannak eleve kisebb méretek, mi is jártunk így egyszer. A doboz első darabja egyszerüen nem ment rá de akkor evidens, hogy az megy a kukába és nem kísérletezünk na jó lesz vagy nem.
hát akkor a durex nemjó minőségű...
:D :D most panaszkodsz, vagy dicsekedsz? :D :P
Te miért írsz ilyeneket? Nem 1x hallottam már ilyenről, hogy kiszakadt a gumi! Miért kell ítélkezni?
Hevesebb szeretkezésnél vagy nem jó minőségű gumival igenis megtörténhet az, hogy kiszakad és ez még a leggyakorlottabb lepedőakrobatákkal is megeshet. :)
de te rosszul olvastál valamit mondom nem egy gumit használtunk
Ha nem élvezett el nincs mitől félni.Nyugi nem lesz baj!
Ha nem élvezett beléd, akkor elég kicsi rá az esély, de azért van!Előváladék is tartalmaz hímivarsejtet ugy!
További ajánlott fórumok: