A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni (beszélgetés)
nekem a kutty az új, bár ebben a témában sok minden más is :)
főleg ez a megkérem a barátnőmet, hogy nekem is jó legyen, ez nem eléggé érthető, mivel ha nézi, utána jobb lesz, vagy pedig beszáll a végén,de kihez?:D
De mi van, ha ezek után lebukik az ifipár, akik már nem először teszik ezt, és már tudják mi a jó a másiknak? Szóval lebukás szaga van az egésznek :)
én leragadtam a kecskénél, már kutya is van?
Kígyó lejárt lemez, mióta hazánk idegenbe szakadt szőke, más országban is élő, ott képviselőként szereplő lánya, ifiúkorában el nem játszadozott vele, annó, dacumál :D az évet nem tudom :)
..hát, az. De ha kéri a barátnőd, fene a gusztusát, ám legyen.
Egyet nem értek, vagy ezt sem, mi a köze a te, általad szupernek leírt alakodnak,és a barátnő elhanyagolt testének, magához a témához?? Miért kell fényezni magad,a másikat meg lehúzni??
Hogyan épülnek be?MI épül be?
melyik része a szexnek...
lemaradtak fontos mássalhangzók,csak most észre is vettem:D..:
töröltette,jönni...
kitört a nyári szünet:)
Sztem ez egy kitalált történet,és nem volt kidolgozva a topiknyitó fejében,azért töröltete magát.Nem volt kedve átgondolni a többi viszonylatokat,hogy ebből az fog jöni tanácsnak,hogy a gyerek előtt ne,vagy mért vagytok még kapcsolatban bárki bárkivel..,vagy ilyesmik.
Valószínű csak csámcsogni akart kicsit.
A fene se tudja. Egyeszer valaki felhívta rá a figyelmemet, és megfogott a dolog, érdekes felvetés.
Tudományos múlttal azért nem hiszek el mindent a világon, viszont arra is van rálátásom, hogyan működik a hivatalos tudomány...
Csak érdekes volt, és most ennek a témának a kapcsán eszembe jutott, ha éppen arról gondolkodunk, hogy mondjuk miért nem menne bele egy ilyenbe mindenki gondolkodás nélkül.. Miért is vannak gátjaink úgy zsigerből. (már akinek). Mert csak a társadalmi konvenció szerintem kevés magyarázat.
(Arról szól a cikk lényege, hogy a régebbi szexuális kapcsolataink beleépülnek a génjeinkbe, és a későbbi utódainkon - légyen akárki a tényleges apa - kijönnek a régi "emlékek". Minél többmindenkivel volt a nő, annál többmindenki "szennyezte" be a génjeit... Szóval ma még ez nem bizonyított, csak izgalmas téma...)
Ami a témát illeti:
Egyébként önmagában valóban lehet izgató a másik felizgulása, akár még "más" által is, de azért én ezt a "mást" másként oldom meg.. Az a "más" vagy "én" vagyok, vagy esetleg néha egy videó, vagy önmaga... Meg igazából az se baj, ha nyíltan én vagyok. :-)))
Vazzeg'!
Még el sem hagytam a testem! :D
Miért ne?:-) Szereti a párját és megad neki mindent amiben örömét leli:-) Önzetlen.Nem rövidül az egy milit se,sőt.:-) Arról nem is beszélve, h.ő maga is örömet leli a mókában.
Legyetek megértőbbek y
Basszus Te Leány!:)
Nekünk egyszer találkoznunk kell! :)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?