A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni (beszélgetés)
hmm. Vannak az életben furcsak dolgok.
Viszont akik ilyet csinálnak, azok általában nem egy fórumon kérdezik meg, hogy gáz-e ez..
Nem bántani akarlak, de nekem az a gáz, hogy ennyire nincs kialakult erkölcsi értékrended.
"Férj"... istenem...
Lehet kispolgár vagyok, de mi 15 éve tudunk mit csinálni a férjemmel unatkozás nélkül... És nem csak egy dolgot..
1. ha lefekszel a barátnőd urával, már nem is a barátnőd
2. ha belemész ebbe tuti hogy borul az egész kapcsolat , a barátnőség is meg a házassága is
3. az a kérdés mit akarsz, mert amit irtál abból nagyon úgy tűnik hogy elszeretni a férjét:D
gondold át mi a célod?
beszéld meg a pasival ő mit akar?
aztán közöljétek az asszonnyal ha van mit?
és ha ezek rendeződtek csak utána legyen kettes hármas négyes akárhányas ...
Eléggé! :S
Nem szeretnék ilyen barátnőt kamatyol a férjemmel/Párommal.:S
És ha ezt a felség találta ki, hát enyhén szólva érdekes.:S
Régi álma, hogy nézze azt, amint a férje szexel valakivel, mert őt ez nagyon felizgatja. Már pár alkalommal próbálkoztak egy hármas összehozásán, de férje mindig visszautasította a harmadik felet, mert nem tetszett neki. De a barátnőm tudja, hogy én bejövök férjének és engem nem utasítana vissza.
Viszont az helyzet, hogy egy buli alkalmával én és a férje, enyhén szólva ittas állapotban "összeakadtunk", majd a cselekmény után a férje a szívére tette a kezemet, ezzel jelezve, hogy mennyire régóta vágyott erre.
Mellékesen (sajnos) meg kell jegyeznem a felesége velem ellentétben nem nagyon foglalkozik a testével. Nekem nagyon kisportolt vékony alakom van, amit a sportedzői hivatásom miatt tudhatok be. A férje mentalitása teljesen megegyezik az enyémmel. Rengeteget sportol, odafigyel az étkezésére stb, stb.
Nos ebben a helyzetben az érdekelne, hogy valóban létezik ilyen, hogy egy feleség féltékenység nélkül végignézzen egy ilyen szituációt? MI van, ha felfigyel arra, hogy mi nagyon kívánjuk egymást. Ez most nagyon gáz???
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?