A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján) (tudásbázis)
Engem senki nem figyelmeztet:(
Köszi, eddig jól telt, csak marha gyorsan:S
Neked, hogy telik?
Az jó, ha aktív, nekem a vége felé egyáltalán nem volt aktív, persze csak a CTG-n, előtte,utána pörgött ezerrel:)
Majd kibújik, ráér még, de azért kíváncsi vagyok, hogy mikor indul meg kifelé:)
Tegnap voltam ctg-n, lánykám annyira aktív h az első tíz percben nem is rögzített semmit a papír mert mindig elmászott az érzékelőtől. és legújabb szokása h este fél 8-tól 11-ig pörög a hasamban. esze ágában sincs kijönni, mondjuk én se jönnék ebbe a hidegbe, ott bent wellnessel.
kúrálom a megfázásom, nagyságrendekkel jobban vagyok mint szerdán.
Olvastam:( Pihenj, amennyit tudsz, olvass, nézz meg egy jó filmet.
Mi jól vagyunk, köszi!:)
Hello. Én nem vagyok valami fényesen, elég gyenge vagyok ma. :-(
Veletek mizujs?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Zani, még mindig semmi?
Zani,jobbulást kívánok neked! És köszi az infót.
Küldöm nektek a Napot, ti meg nekem a téli tájat! :-)
Sajnálom, jobbulást és tényleg kell majd a levegő:) Én már izgulok, hogy mikor mentek:D
Igen, köszi, én is így tudtam, hogy előbb érezni és már a 12-13.héten éreztem is azt a bugyborékolást, meg később a motoszkálást. De aztán most hétfő előtt napokig semmi és nagyon megijedtem:( Barátnőm viszont mondta, ha a lányom alszik én is pihenjek le és figyeljek, persze jött a rugdosás és a motoszka, így megnyugodtam:) Jaj, én mindig tudok parázni valamin, hiába második baba:S
te melyik részén laksz az országnak??? nálunk csak hétfőn sütött, azóta olyan zúzmarásak a fák, igazi téli kép tárul elénk. jelenleg is -3 fok van.
amúgy én nem is várom egyelőre a havat, mert a kórházba érésemet lassítja.
állandóan lesem az időjárást h mikor lesz hidegfront :)
Kicsit lemaradtam a fórumban, nem volt időm. remélem mindenki jól van, én így a végére beszedtem egy kis náthát, próbálom kikezelni mire szülni kell mert levegő nélkül elég nehéz lenne....
Kriszti, elvileg a mozgást 2. terhességnél hamarabb lehet érezni, de azért előfordulhat h pl. kisebb a babád, vagy egy picit lustább. a lányok általában hamarabb csinálnak mindent születés után is, akkor gondolom előtte is.
wiki: a magzatvíz mintavétel elvileg 1%-kal növeli a vetélési kockázatot, de az amúgy is van minden egészséges terhességnél, ez csak a statisztika, valójában azért nem kell tőle félni mert nem egy veszélyes beavatkozás.
:-) micsoda "buli" lehetett?!
Ti jól vagytok amúgy?
Hát, ismerem bizony:)
tegnap altattam a lányomat, alig vártam, hogy elaludjon, majdnem bepisiltem, de ahogy kitettem a lábam a szobából már nyitotta is a szemét:) Már ott tartottam, hogy előveszek egy pelust:D Aztán nehezen, de elaludt...
Semmi baj, előfordul az ilyen:D
Hogy vagy?
Én a magzatvízvételről beszéltem. De Neked nem kell majd csináltatni:)
Egyébként azóta már éreztem a picit mozogni, szóval megnyugodtam és mostantól azért jobban fogok figyelni.
További ajánlott fórumok:
- Ez lehet terhesség? Mikor érdemes tesztet csinálni?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- 5 napja késik a menstruációm és 2 tesztet csináltam már de mind a kettő negatív lett :( Reménykedhetek még?
- Rendszertelen ciklusom van, ezért vettem ovulációs tesztet. Szerintetek a menstruáció hanyadik napjától kezdjem a tesztet használni?
- Csináljak tesztet? Vagy ez ilyen menstruáció volt?