90 napossal 90 kiló ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 90 napossal 90 kiló ellen
én is tornáztam kb. 3szor. most abbamaradt de amint lesz még idő akkor újra kezdem sőt.... talán már ma elmegyek futni.
most ettem krumplilevest. az is jó nem? vacsira is azt eszek és mára kifújt a kajából.
Nem igazán mondanám hogy nasizok, de ha arra adom a fejem akkor is csak az aznapra valókból. Ritka már a nasi, pedig azelőtt ajajajajjjj.
már arra is gondoltam hogy szinte már görcsösen akarok fogyni és azért nincs semmi.
Sziasztok!
Én is azt vettem észre ,hogy a gyümölcsnap után mutat kevesebbet a mérleg.
Stokimóninak és a többi gyüminaposnak kitartást kívánok.
Bredamazon neked meg gratulálok ügyesen csinálod.
A legnagyobb élmény amikor már egyel kevesebb az első szám.Akkor pezsgőt bontunk(képzeletben).
A napi 3x-i étkezést én sem tartom be, mert ötvöztem a 90napost az egészséges étrenddel és az Update módszerrel bizonyos fokig.
Reggelire mondjuk tartom a gyümit, de emellett egy keveset (rá két órára) tízóraizom valamit, majd ebédelek (ez nem biztos, hogy délben van, lehet, hogy csak később, a munkámtól függ). Aztán késő délután uzsi, majd egy kevés vacsi. Nekem sem mindig ugyanaz az ebéd és a vacsi, arra azonban ügyelek, hogy egy kicsit mindig éhes maradjak, tehát, hogy soha ne lakjak jól. Inkább leöblítem egy citrom kifacsart levével, bele egy pohár vízbe. Ill. az Updateot úgy vettem bele, hogy bizonyos ételeket, pl. banánt csak délig eszem, mert ezeknek magas a CH-tartalma.
csajok vettem 1 mérleget
de 1-szer 63 kg mutat utánna meg 64-és 66 na most mit csináljak?lehet h télleg nem is fogytam na majd reggel megmérem magam!!!
sziasztok!
jó rég jártam erre, remélem mindenki jól halad a cél felé! én párszor elbuktam már:(. de azért nagyon lassan halad a dolog!
szép napot!
szia, igyekszem. tegnap elkezdtem a tavaszi nagytakarítást, 2emeletes a házunk, még van mit csinálnom.
a tegnapi nap jól eltelt, ma keményítő van már félig kész a borsófőzelék.
Jó reggelt!
Hála a magasságosnak nem fölfele, hanem egy pár dekával lefele mozdult a mérleg(átvitt értelemben mert digitális).
Myrad ,ezek szerint a súlyod is lefele ment?
Sziasztok!
Képzeljétek, visszaállt az anyagcserém, nagyon boldog vagyok =)
Ti hogy haladtok? Nagyon drukkolok!
Igen, nálam így jobban beválik... úgy gondolom, hogy ha folyton éhes lennék, akkor biztos elkezdene serényen tartalékolni a szervezetem és pont az ellenkező hatást érném el.
Persze azért ne úgy képzelje senki, hogy állandóan degeszre eszem magam. Ma pl. keményítő napom van, délután megéheztem, hát ettem egy tányér levest. Így vacsoraidőre nem kell éhen'f'alni :-)
Szia!
Üdv itt, én is nem olyan rég csatlakoztam. Elvileg a napi háromszori étkezés javasolt, tehát a reggeli gyümi után kétszer ehetsz (egy ebéd és egy vacsi). Ja, és igen, tényleg itt legalább egy órának el kell telnie a gyümi után. Sokan még azt is betartják, hogy a vacsi ugyanaz legyen, mint az ebéd, csak kisebb mennyiségben.
Na, ehhez képest én simán szoktam uzsonnázni ha éhes vagyok és szinte sosem eszem ugyanazt vacsorára, mint ebédre, DE ugyanazt a fajtát, ami számomra azt jelenti, hogy csak olyat, ami azon a napon megengedett. Pl. nem eszem egy kis kekszet fehérjenapon.
Majd a még nálam is jártasabbak kijavítanak, ha nem jól írom, de én nem láttam ilyen konkrét megkötést, hogy mennyi időnek KELL feltétlen eltelnie... én úgy tudom, hogy akkor jó, ha sosem vagy farkas éhes, persze ez azért nem azt jelenti, hogy egész nap falatozni kellene. :-)
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Fissen üdén a kilók ellen 90-en napos diétával 2010.04.20 indul!!!Gyere!!!
- Harc a kilók ellen október 23-tól.
- Lúgosítással a "védelmező" kilók ellen - 2012.08.06-tól
- Te hány kilót fogytál a 90 napossal?
- Fogyitársakat keresek, akik kalóriaszámlálással küzdenek a kilók ellen