90 napos januártól (beszélgetés)
hogy szidtál volna ,ha én írtam volna hasonlót és enyém a 10000-ik hozzászólás:DDDD
jujjjjjjjjjj
csak én vagyok...
szóra sem érdemes...
:)
Nem lenne rossz! :)
Most mentem! Szia-mia!
Hőőha
Majd menjetek masszázsra:)
mi lesz Zalakaroson?
Apám sokat jár oda:)
Nekem mindegy milyen idő van mert egésznap el vagyok foglalva 2-3 épületen belül:)
Itt sem sok. Mindjárt tornázni megyek, ill. szeretnék! :) Mindjárt esik az eső, pedig d.u. sétálni szeretnénk menni. Utálom és unom már ezt az esős időt. Te nem?
Mindjárt itt van hétfő és irány Zalakaros. Hú de nem várom! :(((
Na, gratulálok!!!!! 8 kg az tök jó!!! Csak így tovább!
Nekem sajna azért kellett abba hagynom, mert nem reagált a diétára a szervezetem. 50 nap alatt 3 kg ment le, ami szinte semmi, ettem diéta után és vissza is jött. Már többször csináltam a diétát, első alkalommal 10 kg jött le, tehát a többiekkel beszélgetve ezért is hagytam abba.
Hűűű, olyan elszántak voltatok, azt hittem, végigcsináljátok:-) De így legalább megszűnt a bűntudatom:-) De még így is azt kell mondanom, hogy nagyon jól bírtátok!!! Van egy ismerősöm, aki szintén januárban kezdte, még mindig csinálja (a férjével együtt), mondtam is neki, hogy le a kalappal előttük:-)
A december közepi állapotomhoz képest 8 kg mínuszban vagyok, remélem, lesz még több is:-)
Nektek mennyi sikerült?
Hello Moci
Nem sok érdekes.:)
Arra?
Helló Kovi :D!
Mi a helyzet?
Szia Reni! Tudtommal mindenki befejezte már 1 hónapja, már csak beszélgetni járunk ide. :)
Veled mizújs? Hát te fogytál?
Üdv
hello lánykák
Majd időnként benézek:)
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)