90 napos januártól (beszélgetés)
Sziasztok! Bocsi, de csak ilyenkor tudok géphez jutni, ha már alszik a kis "parancsnokom".
Szóval én is túl vagyok az első gyüminapon. Nem is volt olyan rossz, bár most már kopog a szemem. Bekaptam 2 marék mogyorót is ebédre az almakompótom mellé.
Holnapra grillezet pulykamellet tervezek. SZerintetek lehet enni párolt káposztát hozzá, vagy azt csak keményítő napon lehet?
Sziasztok!
Nekem is "nyom" a fejem, sajnos a fejfájósok, migrénesek, népes tábprát erősítem. GYömülcsnapom 2 körül éreztem, hogy meg fog fájdulni. Ilyenkor nekem napokig nem múlik el, diéta mellett meg gyógyszerezni üres gyomorra nagyon gáz, úgyhoy akkor ettem egy kicsi szelet húst, és teljesen elmúlt. Tudom h nem szabályos, de ha igazán beindul a fejem több lesz a károm, mint a hasznom.
Sziasztok!
Túlvagyok az első napomon, bár sajna elég későn volt a vacsi. Hiányzik a csoki.
A keményítő napon lehet rizst enni, ugye? (természetesen husi nélkül?)
Azért megvolt az edzés:-)
Aztán visszamentünk a lányokért, leültünk, egymásnak dőltünk, és amíg vártuk őket, arról álmodoztunk, mit fogunk enni holnap:-)
Nekem pörgős napom volt, úgyhogy elvoltam egész nap gyümikkel. Csináltam este turmixot is gyümölcsökből.
Reni: gyümölcsnapon én sem tudtam tornázni.
Sziasztok!
Ma kezdtem el a dietat,15kg-tól szeretnék megszabadulni.Olyan 70kg lehetek,de nem szeretnek merlegre allni sem most,sem kesobb,mert nem szeretnem lelombozni magam.Majd a ruhaim elaruljak,hogy fogytam-e vagy sem,es ha beleferek a szules elotti nacikba,hat az majd nagy orom lesz!!!Mindenkinek sok szerencset es kitartast kivanok!!! xx
Sziasztok!
Egész jól bírom a gyümi napot, de ma hamar lefekszem. Alva nem éhezem.
Ettem egy kis aszalt gyümölcst, meg vettem Norbi 1-es rostost. Abba nincs cukor, viszont elég jól telít.
Már egy hete csinálom a diétát,reggel mérlegeltem. Egy dekát sem fogytam:(
Végig gondoltam mit hibázok. Este 6 után is eszek, igaz azt, amit lehet, de szerintem ezt nekem nem szabad. A héten így csinálom tovább ( mert nem adom fel!! ) Remélem lesz eredmény. Holnap még tornázni is megyek!!Kitartást mindenkinek!!
Na megvolt a vacsi. ugyanaz mint délben tehát roston csirkemell, csak most tejfölös ubisalival és kevesebb. Azt hiszem egy kicsit talán későn vacsiztunk de lányom elég későn eszik ebédet és így jön ki a vacsi. Remélem nem baj.
Ja! És már rotyog a lábasban a holnapi paprikás kriumpli. Az a baj, hogy mindig előző nap kell megfőznöm mert dolgozom. De nem baj. Majd megoldom valahogy.
Én most kezdek kínlódni, eddig nagyon jól elvoltam a gyümölcsökkel meg a gyümölcslével, de most már elég nehéz, éhes vagyok:-((((((((
Ráadásul ma tornázik a lányom, mi is megyünk konditerembe szintén gyümölcsnapos barátnémmal.
Gyümölcsnapon éhesen edzeni?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)