90 napos januártól (beszélgetés)
Szia! Mizu, hogy sikerült a vizsga?:)
Hogy birtad a mai gyumi napod? Almodoztal valami jo kis kajcsirol ahogy en tettem tegnap:)))))
Sziasztok lanyok,fiuk!
Milyen sokat irtatok,sajnalom,hogy Reni abba hagyja a dietat,azert sok sikert kivanok a masik dietahoz,es remelem tajekoztatni fogsz bennunket hogy haladsz:)
Isti!Neked is gratula a fogyashoz,csak igy tovabb...
Azt hiszem sokunknak oromot hozott ez a het:)))))
Igen:) A mozgással még van egy kis gondom, de ráveszem majd magam minél hamarabb:)
Szerintem ha eleget mozogsz még a fogyi mellett akkor nem izomból fogsz fogyni.
[link]
nézzétek meg ezt az oldalt is
Nekem rengetegen mondták, hogy ezzel a 90 napos diétával csak izomból fogyunk, nem pedig zsírból.Ez akkor elég elszomorító, de engem ez sem tud izgatni:D
Sziasztok! Hogy telik a napotok?:)
egy évvel ezelőtt leadtam a 90 napossal 10 kg-ot. Tök jól tartottam egész őszig, + 2 kg jött csak fel (azt mondják, az csak azért van, mert ismét megtelítődik a gyomor). Aztán nem is tudom, mi történt, de elkezdtem szó szerint zabálni. És 8 nappal ezelőttig így lettem 68 kg 64 kg helyett.
Én jó pár évvel ezelőtt úgy fogytam 20 kg-ot, hogy elhagytama kenyérfélét, cukrot, szénhidrátot és rengeteget tornáztam. Aztán abbahagytam és vissza is jött az összes kb 1-1,5 év múlva. Aztán tavaly Noriztam is. Azzal is fogytam kb 10 kilót. Majd tavaly ilyenkor volt egy hasi műtétem és visszajöttek megint azok a fránya kilók.
Lányom találta ki, hogy ezt próbáljuk meg.
Ezek szerint talán jó is lesz.
Most már csak a tornát kellene egy kicsit erőltetnem.
Ja, az atkins is kiveszi a szenhidratot teljesen az etrendbol (ezert nem jo, mert utana ahogy elkezdesz szenhidratot enni raktarozodik) de a SB meg a kemenyitotol is teljesen megszabadul. En nagyon szenvedtem. A 90 napos viszont minden etel tipust megenged, csak szetvalasztva. Igy hosszutavon mindent megadsz a testednek amire szuksege van es szerintem ettol mukodik olyan jol, es ezert hiszek abban, hogy a kilok nem jonnek vissza. (hacsak nem elkezd az ember zabalni utana, de az mar egy mas kerdes :-)
Azért itt maradok, igaz, érdemben sok mindenhez nem tudok majd hozzászólni:-), de néha majd beszólok, hol tartok és figyelem, ti hogy álltok:-)
nyugodj meg, nekem is gyümölcsnapom van. Ráadásul nálam az egész könyv van sok-sok recepttel. :) vagy inkább :(
Huuuu.... ilyeneket irsz nekem gyumolcsnapon. Asszem holnap brokkolinapot tartok :-) Koszi szepen!
olyan, mint az atkins. Azt hiszem, ennek a változata pontosan!
Brokkolis sonkatekercs
Hozzávalók:
6 szelet gépsonka, 20 dkg brokkoli, 1 e.k margarin, 1 e.k. étkezési keményítő, 1 dl tej, só , őrölt bors, őrölt szerecsendió
A brokkolit rózsáira szedjük, sós vízbe puhára főzzük, kissé áttörjük. A megolvasztott margarinnal elkeverjük az étkezési keményítőt, tejjel felöntjük, kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a püréhez. A sonkaszeleteket egyenként megkenjük a kihűlt krémmel, felcsavarjuk és behűtjük.
Hm, ez jó lehet! :)
A SB-ben azt utaltam legjobban, hogy az elso ket het az kb olyan mint itt a protein nap. Szo szerint! Azzal a kulonbseggel, hogy meg gyumolcsot se lehet enni, egy kicsit se. Ket egesz hetig! Nekem meg egy dietanal az a lenyeg... Nem ehetsz tesztat, repat, krumplit, kukoricat, borsot, babot, rizst, semmi gabonafelet.. szoval gyakorlatilag semmi aminek ertelme van, csak es kizarolag proteint, es friss salatat. Ja es meg a masodik fazisban is csak egy ket engedmenyt tesz ezekbol. Szoval en 8-9 nap utan azt mondtam, hogy nekem ennyi eleg..
oxi, mindjárt megkeresem és begépelem.
Megtenned? Nagyon megkoszonnem :-)
A South Beach diétát ajánlották nekem is nagyon sokan, amikor nem volt olyan baromi sok túlsúlyom, 63 kg voltam és már csak pár kg-ot akartam leadni(úgy mondták, hogy azoknak jó a 90-es, aki pl. 160 cm és 90 kg, szóval érted). De sok mindent nem igazán értettem a SB diétába, így nem vágtam bele. Na és nem vagyok vmi nagy húsimádó, ott meg azért sokat kell enni, nem?
Találtam neked még egy brokkolis receptet, leírjam?
Sajnalom, hogy abbahagyod, de valahol meg is ertem. Nem minden dieta jon be mindenkinek, azt kell megtalalnod ami neked jo. En a South Beach dietaval voltam ugy, hogy ket het utan nem birtam tovabb, mert egyszeruen nem ereztem jol magam. Hal' istennek a 90 napos nekem nagyon bejon, ugyhogy kitartok. Neked viszont sok szerencset es kitartast a tovabbiakhoz :-)
Nem sajnos :( A fránya munkától még elmosogatni is éjjel 2-kor sikerült... Talán a hónap közepétől, akkor az otthoni melómnak vége. Mondjuk inkább futok, mert azt szeretem! Meg a cicáim furán néznek, ha tornázok, és röhögés lesz a vége :))
Értem! Vannak így emberek, sokan nekem is szőrnyülködnek, hogy így meg tudom enni a kajcsikat. Szóval megértelek. Akkor a másik diétába kitartást neked, és azért adj magadról hírt néha! Jó?
nekem gyüminap, megvagyok, de akkora arcom már nincs, mint tegnap, szénhidrát napon... telik az idő...
Örülök, ha feldobódtál. Nekem holnap lesz mérlegelőm, bár még nem döntöttem el, hogy ráállok-e. Tudod a héten nem tudtam tornázni, mert betegek voltunk a kislányommal. De már egész jól vagyok, hétfőn szerintem kezdhetem...ha persze alszik a leányzó d.u. Te tornázol?
Én még most is lelkes vagyok, legalábbis ami a fogyózást illeti:-) Nem is annyira a gyümölcsnappal van baj, bár nem tartozik a kedvenceim közé, és a másik diétába is be fogok iktatni majd, igaz, nem 4naponta:-), hanem maga a szétválasztás nem megy nekem. Nekem nem megy a husi krumpli nélkül, a szószos tészták sajt nélkül, és ami leginkább hiányzik, az a tejeskávé, ami nálam szinte létszükséglet, nem is gondoltam, hogy ennyire. Nem érzem jól magam, ha ezt csinálom, úgyhogy nem akarom erőltetni, de azért diétézok tovább, nem adom meg magam a kilóknak:-)
Kaja ügyileg jól, husit ettem görögsalival :) Csak álmos vagyok. És neked? Meg feldobott a mérleg is :)
További ajánlott fórumok: