90 napos januártól (beszélgetés)
a bicajozas is nagyon jo,de azert csak megjon a kedved majd egy kis tornara,ha nem is most,de talan egy kicsit kesobb.
Most el koszonok,majd este visszanezek.muszaj egy kicsit tanulnom.
Szia
en jartam konditerembe 3evvel ezelott,de most mar nem megy,nekem is vannak dvd-im,de az a baj,ha neki allok,akkor a kislanyom nem hagy beken,ha meg elalszik akkor meg megprobalok tanulni,megfozni...a mai nap a vilagert sem aludt...
gyuminapon szerintem is eleg nehez valamit is csinalni,remelem a jovo het mar jobb lesz:))))
A sport az nem nagyon megy sem neki sem nekem sajna.Pedig tudom, hogy kellene. Az előző fogyimnál kb 4-5 éve rengeteget tornáztam. De most valahogy nem megy. Van rengeteg kazim meg DVD-m is. Elmenni konditerembe nem nagyon van lehetőség mert falun lakunk. Meg neki rengeteget kell tanulni.
Majd azért megpróbálom magam rászedni de nem a mai gyüminapon akarom kezdeni.
Ez hülyén jött ki mármint a lányomról beszélek:)))
De azért értitek.
ma egy kicsit fáradt vagyok nem vagyok a toppon.
Dehogy vagy oreg:)))) mi is csak evvel vagyunk fiatalabbak:)
Te is gyumi napon vagy?
Köszi:)))))
Nézd meg én mennyi vagyok.:))) Én aztán tényleg öregnek érezhetem magam köztetek, de azért sem megyek máshová!!!!!
Az enyém alszik szerencsére.
Csomó receptet láttam fehérje napon, amibe tesznek kis tejszínt. De majd a többiek hátha tudnak segíteni.
Na, nekem vasalnom kell. Este leszel?
Dehogy alszik,mar itt mergelodok,mert ez miatt tanulni sem tudok es holnap vizsgazom....nagyon hiperaktiv,de remelem este hamarabb elalszik majd:)))A te kislanyod alszik?
Azt hittem tejszint nem lehet hasznalni....
akkor miért nem eszel holnap tejszínes-gombás csirkét. Amiről álmodozol.
Úgy látszik, most csak ketten vagyunk itt. Alszik neked is a kislányod, hogy ráérsz? Jó a neve!:)
igen gyumi nap.....ehes vagyok:(((( tejszines gombas csirkemellrol almodozom:))))
Bajan lakom,Te merre?
Hm, tényleg! :) Én meg abba a megyébe lakom, amibe te! :))) Szerinted messze lehetünk egymástól? :D
Köszönöm, nekem szupi a napom, hisz szénhidrátnap! Majd holnap kérdezd meg...Neked most gyümi? Bocs, hogy nem tudom, de soknak sokféle... nem vagyok benne bizti.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)