90 napos januártól (beszélgetés)
sziasztok!
én most elsuhanok, majd később még leszek.
fiuk-lanyok,most megyek mert suliba kell lassan mennem,es nagyon nincs kedvem ma bemenni....informatika lesz:((((((((((((((((((((
sziotok estig
szia:)))))
Lehet a fejfajasod miatt vagy ilyen faradt:(((
nem is nehez a viznap szerintem...nekem jobban megy,ha felidegesitenek,mert akkor csak dulok-fulok magamban es nem vagyok ehes:)))))))))
Sziasztok :-)
Emf teljesen igazad van! A gyumolcsoknek semmi ize, meg a paradicsomnak se. Foleg ha azokhoz viszonyitom, ami a nagymamamnal terem a kertben. De most inkabb nem is gondolok ra... alakul a viznap, eddig meg egesz jol birom, ehes sem vagyok, csak egy kicsit faradt. De az nem a viznaptol van :-)
tenyleg?nem csak viccelt?mert altalaban a ferfiak szoktak ilyet mondani,aztan ha komolyan vesszuk es elmegyunk,akkor jon a baj:)))
aha,de megy am:)))))
:)
Igen így másképp hangzik!
És mi volt a fogyi titka? Nem ettél tükörtojásosszalonnáshamburgert?? :D
Vagy a szerelem?
A barátom mondta, hogy ő jár jógázni, kérdezzem meg :D
És megy a buborék? :)
tenyleg?mondjuk nem csodalom amilyen hamburgerek vannak ott,nagyon gusztustalan...tukor tojas,szalonna,hambi hus,kis zoldseg,lekvar rajta.fuujjjjj
en fogytam le 52kilora,ugy neztem ki mint egy csontvaz anyukam sirva is fakadt:)))
ejha,az asztalossal felrelepunk?:))))))))
Mokas lehet a cicus:)
Most tanitottam meg lanyomat hogyan kell szivoszallal buborakat csinalni az innivalonkbol:)))
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)