90 napos januártól (beszélgetés)
Én azon mindig éhes maradok :) nekem ch napom van.
Sziasztok !
Nekem ma keményítő napom van megettem már egy csomo párolt zöldséget ..:)
Holnap nekem is gyümölcsnap, és valahol láttam dióval töltött sült almát. Lehet hogy kiróbálom, még egy ideje gysalátát eszek ezen a napon, már kicsit unom.
Én is megálltam egyébként, mondjuk súlyzóval tornázunk, lehet hogy azért, 4 kilónál járok és nem megy tovább egyenlőre. Nálam már ez is elég látványos, de nagoyn remélem 10-et sikerül ladnom, akkor már elégedett leszek.
SZiasztok!
Látom itt többen nekiálltatok a víznapnak... én nem bírtam.
Mindkét gyerek itthon, egyszerűen annyi energiát elvisznek, hogy a diétát is alig bírom, de azért kitartok! Jövőhéttől ovi, lehet hogy utána tartok egy folyadéknapot én is (szándékosan nem víznapot írtam:)
Sziasztok.Ma fehérje napom van,1 szelet rántott husit ettem salival.Nem gáz a rántott hús?
jo reggelt mindenkinek:)
Klari gratulalok a minuszokhoz!
Fiuk hajra a viz es gyuminappal:)
Koszi :-) Jo reggelt mindenkinek! Nalam viszont semmi valtozas viznap utan a merlegen. Pont mint a gyumolcs napok utan. A testem panikol, es tartalekon mukodik.. Na majd ma beindul megint :-)
Csók és üdv mindenkinek
Ma gyümölcsnap köszöntött rám.
Kibírgyuk:)
hajrá és kitartás, menni fog
Sziasztok!
Elindult a víznapom... :S
Szép jó reggelt mindenkinek!
A tegnapi víznap meghozta a gyümülcsét, persze tudom, hogy ez nem igazán valós eredmény, de azért ösztönző. (-7.8kg-nál járok)
Sziasztok! Megint nem ertem ide idoben, de jelentem kibirtam a viznapot :-) Ittam egy kis levest delutan, es nagyon jol esett, de amugy nem is volt olyan szornyu :-) CSak nagyon faradt vagyok, ugyhogy hamarosan szundi.
Fú, de utálom az ilyen pasikat!!
nah én ma kitakarítottam magam, mire képes 3 pasi egy lakásban, nem semmi; csak néha az a rossz az egészben, hogy 1 napnál tovább nagyon nem marad meg a rend
100%, hogy ez a legjobb nap!!!
Mostanra múlt el a teltségérzésem csak:)
Mondom én ,hogy a szénhidrátnap a legjobb ebben:)
Majd a macskajaj-party-ra csináltatok vele :D
szerintem nekem tetszene. :D
Igen, bár amúgy nem szeretem a húst, ezért azt sem, ami nagyon rá akar hasonlítani... De nem rossz :)
A barátom :) Volt vegetáriánus, akkor tanulta, aztán néha csinál, én meg hitegettem, hogy fehérje napon majd eszek, de szegény már másodszor csinálta meg, és csak most kóstoltam meg :)
Szerintetek az nem baj, ha egész nap tejet iszok? Csak olyan gagyi vizes tejet, nem friss zsírosat, de úúúúgy kívántam... Napközben kávéval ittam, most meg magában.
ki csinálta? a barátod vagy vmilyen gyár?
További ajánlott fórumok: