90 napos januártól (beszélgetés)
Sajnos sose lehet tudni, ig y is a legtöbb dolog már génkezelet.
Egy kollégám kiment fél éves kiképzésre az usába, még 5 évvel ezelőtt. Kinnt felszedett 20 kilót, nem volt az a zabálós fajta, nem csinált semmit, csak a kinti kaját ette és bárhogy próbálta, nem tudta leadni. Csak mikor hazajött, és itthoni kaját evett, magától lement.
szeretem mikor ilyen tudomanyos valaszokat kapunk Toled:))))))
majd kerdezzetek meg sshine-t...mikor angliaban eltem,az ottani gyumolcsoknek nincs is jo ize...nem lehet kapni finom,zamatos,ledus barackot,a sargabarack sem jo izu,alma sem,ott talan a deli gyumiknek van jo ize,mint itthon is:)
Bojlert letehénezte az asztalos, azóta picit morcos :D Merthogy fiú...
A csaj meg azért adja a melót, tudom.. Mondta is, hogy ne unatkozzak :S
kis kemikusunk erdeklodik:))))
Vigyazz Damil lehet valami genkezelt gyumiket vettel:)))))
szerintem jogosan félsz, plussz még az is hozzá jön h ezek a nem szezonális gyümik a repülökön,( vagy amivel szállítják) érnek meg mesterségesen mindenféle gázok segítségével
a hipermarketek polcain meg elvétve fordul elő magyar termék, és sztem az sem a legjobb helyről származik, bár még mindig jobb mint a külföldi
nem baj,futok en meg hat utan is,szeretem a macsekokat:)
Morgos munkatars van ma?
Olyan szép kék színe van, teljesen beleszerettem :D
Amúgy szerintem tök jó meg hasznos is, és közben még tudok nézni sorozatot is, így abszolút nem uncsi csinálni.
szia bambuszka,nekem jobban mint Nektek,mivel ezen a heten en nem csinalom szigoruan a dietat,mert nem voltam jol...ocsem is volt orvosnal,tole meg vert is vettek,remelem azert majd folytathatja o is:)
Milyen a taposo gep?
szia emf!
hogy telik a napod?
Nem akarok én izmozni, csak formálódni! :)
28 nap alatt 5 kiló ment le, elvileg...de a mai állás szerint csak 3!
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Fogyókúra januártól, ki tart velem?
- 2014. januártól életmódváltás - Csatlakozz te is!
- 2010 januártól indul a babaprojekt
- Ki mit hallott arról, hogy januártól a rokkantak dolgozhatnak-e?
- 2012 januártól szabad utat kapok a páromtól....indulhat a babaprojekt:)