90 napos április 1-től (beszélgetés)
Szia,üdv köztük,nézd meg a naplóinkat,oda le van írva napra pontosan mit eszünk keményítő napon.Mi sem járunk még olyan közel a 90 naphoz,22 nap kb.
Nekem tegnap volt keményítő napom,kukoricás rizst ettem,de szoktam enni paprikás krumplit,rakott zöldbabos,hagymás tepsis krumplit,ilyeneket.
Ha tudunk valamiben szívesen segítünk!:)
sziasztok!
Én most vagyok a 90 napos diétám 10. (ohh bocsi éjfél elmúlt :P) 11. napján!!!
A legnehezebben a keményítő napot bírom, de nem fogom feladni...Tudtok tippeket adni, hogy mi az amitől tán jól is lakom, és nem utálom meg egyből ahogy megeszem?? :D
Mindenkinek kitartás, bár nem tom kinek mennyi van hátra ..:)
Sziasztok!
Zsuzsa, majd meséld el miket vásároltál! Igen, hát ilyen sűrűek a hétköznapok... de legalább nem unatkozom sosem. :)
Nekem is szénhidrát napom volt, ebéd paradicsomos bazsalikomos tészta, vagyi egy meggyes tönköly :( muffin étcsokiszósszal, vacsi egy kis szelet sima pizza, pár villa paradicsomos tészta és a másik muffin. Reggeli ma nem volt.
Képzeljétek, ugyan kiló nem ment lentebb, de centik igen, tök jóóó! :)
Jó estét lányok!!!
Hogy vagytok?Hogy bírtátok a mai napotokat?
Én elég jól,mint mindig keményítő napon.
Már számolom a napokat mérlegelésig,nagyon kíváncsi vagyok:)
Sziasztok! :D
Hűű de irigyellek , hogy tudtok egyedül tornázni, szaladni, stb.... :D Én egyedül nem szeretek mozogni, mert unalmasnak tűnik, igy hamar megunom. Ma ping pong-ozni megyünk a barátaimmal, és nekem az is elég sok mozgás, mert kemény ellenfeleim vannak (és sokat futok a labda után hihihi).
Ma kenényitő napom van, úgyhogy "felszerelkeztem" zöldséglevessel (imádom a leveseket) :D
Legyetek jók, vigyázzatok a mozgással, azt is csak mértékkel, ne égessétek le az izmaitokat (izomláz elkerülése érdekében lefekvés előtt 1 kanál cukrot meg lehet enni s szerintem az nem is ütközik a diéta szabályaiba). Jó mozgást mindenkinek! :)
sziasztok csajszik :-)
szénhidrátnapom van: ebéd darás tészta volt, szilvakompóttal, de még előtte, melóból hazafelé vettem 2 gombóc fagyit ... elcsábultam :-(
a vacsora is darás tészta lesz, holnap megy gyümi, jaaaaaaaaaaj ...
Gina, jövőhétre tervezem a szaunát, de jó is lesz!! holnap meg benézek a nagy ázsiába, vennem kéne 1-2 rövidgatyát, mert jön a meleg!!
az aerobic is nagyon jó, a lényeg, h mozogj, így a bőröd is máshogy fog visszahúzódni, mindenhol azt olvasni, h a mozgás nagyon fontos a fogyókúra alatt, feszesít. ma is készülök futni, bár elég nagy izomlázam van, de remélem, h holnap jobb lesz.
elég sűrű a heted, nekem is szokott ilyen lenni, egyik nap vásárlás, másik nap ez, az, aztán mindig este esek haza ...
Sziasztok lányok,mizu?
Én majd szombaton mérlegelek,nagyon kíváncsi leszek,hogy mennyi ment le az 1 hét alatt:)
Igen, szupi volt, főleg a hátamnak. Csinálta a masszőr köpöllyel is, gondolom az is hatásos. Menj el, ha tudsz szaunába, szerintem nagyon jó méregtelenítő, én csütörtökön, ha csak 15 percre is, de bemegyek. :)
Nagyon ügyi vagy, hogy futottál, nekem sajna az nem megy, így az aerobicot fogom megpróbálni, csak legyen rá időm... Ugye a masszázs, és az egyszeri sport a hétköznapokból már elvisz kettőt, péntek dutántól meg már nem érek rá ienekre, csak a hét első négy napján. De azért megpróbálom bepasszírozni a cél érdekében. :) Majd megírom a hétvégi mérlegelésem eredményét, addig lesz gyüminap, hátha megmozdul...
Roni, akkor majd még visszatérünk a víznapra :-)
megjöttem a futásból, nem is volt nagy izomlazam, inkább még csak most jön ki rajtam, de most nem a vádlim, hanem a combom fáj, sebaj!
Gina, általában amit főzök, az szinte mindig sótlan, a mama is sótlanul főz, anyu is, én is :-) de jobb sótlanul, mint sósan, v túl fűszeresen!
jó volt a masszázs?? a héten lehet, h már nem érek oda szaunázni, úgyh talán majd jövő héten, de mindenképpen megyek!!
megtorpantál??? nagyon jól írod, h többet kell menni edzeni, biztos megindulsz majd újra, a több mozgás segíteni fog!!
jók legyetek!!!!
Szia Zsuzsa! Nem is volt rossz, a főtt krumpli mondjuk sótlan volt ugye, de én sótlanul eszek, a paradicsom püré meg teljesen bio volt, isteni volt.
Képzeljétek, ma mérlegeltem és sajna nekem is megtorpant, ugyanannyi vagyok, mint egy hete. Úgyhogy jövő héttő muszáj heti kétszer mennem edzeni. Azért majd hétvégén is mérlegelek otthon, addig nagyon szigorú leszek magammal. :)
Most megtorpantam a súlyleadásban, már alig várom a holnap delet, hogy ehessek egy kis finomságot: a családom ma eszik bácskai rizseshúst, abból kivettem a rizs betétele előtt zöldséget és husit... nyami.
Amúgy mindent, ha lehet, zöldséggel eszek. Imádom a retket, bár már egy kicsit csípősödnek :)
Hajrá, fél tíz és alszom. Vacak ez a gyümi nap! :(
Igen,ezt én is úgy tervezem,hogy a víznapot átalszom:D
Csak az a rossz,ha napközbe pihengetek,mint mondjuk ma,elaludtam 1 óra hosszára,és olyan éhesen keltem:D
Szóval úgy kéne,hogy az egész napot átaludni,de az lehetetlen,a gyerek miatt is,meg amúgy is:D
Na mindegy,valahogy csak kibírjuk,még ha nem is együtt csináljuk.Én jövőhétre tervezem,majd beszámolok,ha te még a hétvégén nem csinálod meg.
jah, el is felejtettem írni, h hétfőn elfelejtettem mérlegelni ... úgyh várok a következő hétfőig.
Katzz, üdv. a csapatban!! gyere gyakran!
Anyóca írta, h már 10-kor alszik, én főként gyüminapon szoktam korán lefeküdni, nehogy este elcsábuljak, v vmi ilyesmi ... a víznapot is vhogy úgy kéne eltervezni, h kb. a felét átaludjam ...
Gina, milyen lett a vacsid??
hellllllo csajok,
lehet, h a víznapnak a neve rémisztőbb, mint maga az egész ... meg kéne próbálni ... de nemtudjuk egynapon tartani, mert nem egyforma napjaink vannak ...
ma rizi-bizi volt a menü, retekkel, elég uncsi, pedig vacsira is ez lesz, nincs semmi ihletem. esetleg vmi jó ötlet zöldségnapra????
a holdállást mindig Tina írta le, írta, h fogyó hold van, v növekvő hold. de ha most telehold van, akkor a fogyó hold jön, ami segít a fogyásban :-)
anyoca69: Eh... hidd el lefeküdtem volna énis 10-kor, de 3-kor végeztem a melóval :P (felmondtam már, az utolsó hetemet töltöm hahaha)
Ma finom csirkemell van a soron, a vasárnapi ebédből kimaradt a husi adagom, úgyhogy a mai napot nagyon vártam. :D
georgina84: irigyellek. :) Én nem járok masszázsra, inkább én szoktam másoknak csinálni (2 hónapja végeztem el egy masszasz és reflexoterápia tanfolyamot), a hatás nálam is ugyanaz, csak én fáradok :))
Könnyű napot, és ne feldjetek el mosolyogni, akkor is, ha a poci panaszkodik! :D
Üdv köztünk Katzz, amikor tudsz gyere, és számolj be, hogy miket ettél, hogy vagy, mozogsz-e.
Nekem ma keményítő napom van, főtt krumoli paradicsom szósszal lesz az ebéd és a vacsi, kíváncsi leszek, milyen lesz... :)
Ja és ma megyek masszázsra is. :)
Sziasztok!
Látom ti már egy jó ideje elkezdtétek a diétát, nekem csak ma volt a 4. napom (hihihi), de gondoltam csatlakozok, mert szükségét érzem annak, hogy biztatást kapjak, vagy legalább reményeket, hogy a jó úton haladok... 20 éves vagyok. 162 cm magas 65 kg. Elég sokáig nagyon egészségtelenül étkeztem, voltak időszakok, mikor majdnem semmit nem ettem, ezeket pedig felváltották olyan időszakok, hogy egész nap tömtem magam... Egy ideje sikerült rászoknom aránylag az egészséges ételekre, sportolásra és étkezési szokásokra, de szeretném most egyszer s mindenkorra lezárni azt a korszakot. 10, max 15 kilótól szeretnék megszabadulni, remélem sikerülni is fog és örvendenék, ha megoszthatnám veletek a tapasztalataimat es forditva :)
Aranyos vagy,hogy így aggódsz,de ha ma nem ájultam el,meg sokszor a napi 5 főtt tojással nem ájulok el,akkor talán a paradicsomos napot is bírnám:D
A víznaptól én is félek,de nagyon:S Viszont beletartozik a diétába,sokan nem tartottak víznapot,úgy is hatott a diéta elvileg,de ki tudja,hogy akkor hirtelen nem e menne le + 1 kiló másnapra.Azért meg megérné,nem?Csak bírjuk ki valahogy:S
Roni, lehet, h azért szédültél, mert jön a hidegfront, nem? nálunk már csöpög az eső ... de csütörtöktől már újra 23 fok lesz, hétvégén meg már 30!!
gyümi után jönne a lénap?? talán könnyebben betudom tartani, hétvégén amikor nem dolgozok, azért nem akarok elájulni a melóba, otthon meg lazítanék, nem főznék semmit, így talán nem csábulnék el ... na, még ezen gondolkozok ... de tuti, h nagyon jót tenne és biztos, h ki lehet bírni, de mégis tartok tőle ...
Roni, egész zöldségnapon csak paradicsomot akarsz enni???? mondjuk egy jó kis lilahagymás, citromos paradicsomsali nekem is jöhetne ... de nagyon kevés energia lenne, amit magadhoz vennél, nehogy elájulj, v ilyesmi! szerintem ebédre egyél sóskrumplit paradicsommal és vacsira meg pusztán paradicsomot.
tudjátok hol voltam az előbb??? FUTNI!! este 7-kor indultunk és 7.50-kor már itthon is voltam, laza 45 perc alatt lefutottam a 6 km-t, csak egy kicsit sétáltam. tavaly is ezt a távot futottam, akkor fél óra alatt sikerült, de most még sokat kell gyorsulnom. annyira jól esett!!!! holnap is megyek.
lányok, Benneteket is nagyon jó olvasni, jó beszélgetni Veletek! :-)
Gina, biztos szép holmikat vásároltál, érdekes, h 1-2 apró cucc mennyire feldobja az embert, én legalábbis úgy tudok örülni, ha találok vmi jó holmit!
Hát pedig örülnék neki,ha valaki végigszenvedné velem:)))
Esetleg jövőhétre nem akarod betervezni?:D
Sziasztok lányok.Megjöttünk a kertből,sétáltunk,de holnapra esős időt mondanak:S
Eléggé szédültem ma a kertbe,nem tudom mi lehetett,mert nem éreztem,hogy éhes lennék,pedig gyümi nap van.Fáradékonyabbnak érzem magam az biztos,na de hogy szédüljek is mellé:S
hellllo lányok,
látom, víznapon töritek a fejeteket ... én is gondoltam rá, de ... még megpróbálom rávenni magam. amúgy én úgy tudom, h bele kell számolni a 3 víznapot is, az is ugyanolyan napnak számít. vagyis, talán sokkal keservesebbnek ...
fehérje van: ebédre 3 tojásból és 2 virsliből sütöttem rántottát, mellé 2 retek volt. vacsira is ezt tervezem.
Roni, nálunk a rokonság elégcsak vegyes, ott van tesóm, ő 50 kilónál nem volt több soha, unokatesóim is tök jól néznek ki, én meg hát ... de néhány távolabbi rokon igencsak nagydarab, én rájuk hasonlítok :-(
Gina, mi szépet vettél??
Pff,hát nem tudom,hogy lelkes leszek e annyira,de végülis csak 3 nappal tolódik el asszem.
Már én is várom,hogy leteljen:D
ez így szokott lenni:DDD
Épp most majszolom a a fini zöld almát:D
Kíváncsi leszek,nap végére mennyire leszek hulla,és akkor jövőhéten víznap nekem:S
tényleg,azt nem tudjátok hogy van?azt is bele kell számolni a 90 napba,vagy mindenképp gyümölcs nappal kell végződjön a diéta?