Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos április 1-től fórum

90 napos április 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
1994. kasperte (válaszként erre: 1981. - Zsuzsa16)
2010. ápr. 20. 17:40
Éljen éljen!! huh, deszeretnék már én is ott tartani, hogy 6-tal keződjön a mérlegáltal mutatott szám! :) GRATULÁLOK! Nagyon nagyon ügyes vagy!!!
1993. Ronikutyi (válaszként erre: 1992. - Georgina84)
2010. ápr. 20. 10:29

nem kell regisztrálni,hanem rányomsz a diétázok klubjára,és ott a jelentkezésre,és kész is.

A legegyszerűbben az adatlapomon az interaktivitásban találod meg,a klubjaimnál.:)

2010. ápr. 20. 10:27
És hol érhető el ez a klub? Regisztrálni kell, vagy hogy működik?
1991. Ronikutyi
2010. ápr. 20. 10:22

Hát csak nem,bízzunk benne.:)

Tényleg,tegnap indítottam egy diétás klubot,szívesen látlak titeket,már vagyunk ott egy páran,ki így,ki úgy fogyózik,elég jó társaság.

Nektek protekciótok van,mert mindegyikőtöket kinyilvánítom adminnak.:D Ha gondoljátok gyertek.:)

2010. ápr. 20. 10:05
Értem én Irnénke, abszolút így vagyok vele én is, utálom a szénhidrát napot, fel-le száguldozik a vércukorszintem ebéd utántól kezdve, amíg le nem fekszem. Csak remélni tudom, hogy nem lesz megint fejgörcsöm az éhségtől...
2010. ápr. 20. 10:03

Zsuzsa, hidd el, megszoknád a 80 fokot is, én sem bírom a meleget és iszonyat izzadós fajta vagyok... :) Mondom nekem is nehezen megy le a tönkölysüti, főleg, ha a pépes verziót hozzák... Amúgy ahogy vesszük, mert ha azt nézed, h az ebéd 1100 akkor a süti 500 ft és elég sokat adnak, bár úgysem tudom megenni.... :)

Hajrá, tök jó, hogy ennyit tekersz!

Irénke én is imádom a paradicsomot, mondjuk az én kedvencem a koktél paradicsom, de bármelyik jöhetne már. :)

1988. Ronikutyi (válaszként erre: 1984. - Georgina84)
2010. ápr. 20. 09:59
Szia Gina,én sem szeretem,de holnap csak kibírom valahogy.Annyiból jó,hogy már nem tudok sokat enni a tésztafélékből,ezért ugye hamar megéhezem ebéd után,vacsira megeszem a kis fagyimat,de szédölgök az éhségtől,viszont a másnapi gyümi napnak meg jó,mert azon nem leszek olyan éhes,csak annyira,mint előtte napon:DNa ezt jól leírtam:)
1987. Ronikutyi (válaszként erre: 1985. - Zsuzsa16)
2010. ápr. 20. 09:57
Én is nagyon szeretem a paradicsomot,egész nap el lennék rajta,de tényleg iszonyú drága.Amit még imádok,és közel 10 kilót meg tudok enni egy ültő helyembe,az a görögdinnye,bár szerintem már azt a diétán kívül tudom majd majszolgatni,mert elvileg júliusba vége a diétának,és pont akkor jönnek piacra a méz édes fajták.Nagyon szeretem:)Gyümi napra tökéletes lenne,egy szót nem szólnék.Laktat is,nem is hizlal,szóval maga a mennyország:D Nagyon sokat meg tudok enni belőle:)
1986. zsuzsa16 (válaszként erre: 1984. - Georgina84)
2010. ápr. 20. 09:50

helo Gina,

én tuti nem tudnám megenni a tönkölysütit ... az ilyen kenyér és tészta még talán lemenne, de süti ... úgyh minden elismerésem a Tiéd, Gina, h Te ilyen megtudsz enni !!! na, meg ahogy láttam elég drága a vacsi ahhoz képest, h csak egy sütike ... még véletlenül sem akarlak lebeszélni, mondom, elismerésem, h Te ilyet megtudsz enni!! az én gyomrom szinte mindent bevesz, na de egy tönkölysütit ... bár, még nem is kóstoltam, úgyh inkább csöndben leszek :-)

várjuk a mérlegeredményed!! én csak infrába és most kezdtem, talán majd később a finn szaunát is kipróbálom, de ez a 80 fok ez rémisztően sok!!!!

de most már tényleg megyek sportolni :-)

1985. zsuzsa16 (válaszként erre: 1983. - Ronikutyi)
2010. ápr. 20. 09:36

szia Roni,

én imádom a paradicsomot, de még olyan drága, h nem lehet megvenni ... kígyóubi és retek van most itthon, az még úgy, ahogy elfogadható áron volt a piacon. már alig várom, h egy halom paradicsom teremjen a kertünkben!!

már meg is csináltam a darástésztát és nem meggy, hanem szilvakompót lett mellé, ezt találtam a fagyasztóban. nagyon jó illata jön, remélem finom lett.

ha bírod pusztán a főtt tojást, akkor az nagyon jó lesz Neked fehérjenapokon, csak így tovább!

most felpattanok a biciklimre és le sem szállok addig, amíg a 15 km-t el nem érem!!!

szép napot, lányok és HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

2010. ápr. 20. 09:30

Sziasztok, nekem tegnap rizzsel töltött káposzta volt a kajám, ma ugye szénhidrát nap van (naggyon nem szeretem már ezt a napot...) fokhagymás tönkölytészta magvakkal lesz az ebéd, az uzsi tönkölysüti étcsokival. Remélem valami ehető tönkölysütit hoznak, mert egyre nehezebben megy le... Lehet legközelebb nem is rendelek már ilyet vacsira, csakhát ez egészséges és kevés kalóriát tartalmaz... Jobb, mintha benyomnék egy csokitorta szeletet... Bár az jobban csúszna. :):)

Holnap mérlegelek, meg én is megyek szaunázni. :) Én finn szaunába is járok meg néha infrába is, a finn szauna 80 fokos, az infra nekem is olyan 47ig megy fel, mindkettőben izzadok, de állítólag az infra hatásosabb.

1983. Ronikutyi (válaszként erre: 1982. - Zsuzsa16)
2010. ápr. 20. 09:18

Sziasztok csajok!

Zsuzsa,az az igazság,hogy nem vagyok egy zöldséges típus,ezen a téren a paprika,paradicsom jöhetne szóba,de most még azt sem kívánom,majd nyáron,amikor szezonja van:)Én sem hinném el,ha nem tapasztalnám magamon hogy 1 napot ki lehet bírni 5 főtt tojással úgy,hogy nem vagy éhes.Számomra is érthetetlen:)Ma keményítő napom van,kukoricás rizs lesz az ebéd és a vacsi is,a reggeli 2 alma.Többiek,hogy álltok?

1982. zsuzsa16
2010. ápr. 20. 08:09

amúgy talán nekem is a szénhidrát nap a legkeservesebb és ma az van ... darás tészta lesz, most keresem a receptet a neten, mert én még sosem csináltam ... csak akkor ettünk, amikor régen a mama hozott, na az aztán isteni volt!

szóval, a mai menü darás tészta, kompóttal, ha sikerül megcsinálni ...

tegnap rizi-bizi volt, párolt karfiollal és retekkel, jó menü volt, szeretem a zöldségnapot.

és tegnap szaunáztam, nagyon szupiiiiii, 47 fok volt a végére ... én, aki utálja a hőséget .... áááááááá, csak úgy folyt rólam a víz ..... nagyon jó volt, máskor is megyek!

Roni, 5 főtt tojással egész nap ... elég durva, nekem nem lenne elég! nem kívánod mellé a salátát, sajtot, egy kis paradicsomot??

lányok, Ti mit esztek??

1981. zsuzsa16
2010. ápr. 20. 08:00

helllllo csajok, tegnap nem bírtam ideérni, de most már korán reggel itt vagyok :-)

mérlegeltem: -1 kiló, az 69! végre 6-ossal kezdődik, éljen!!!

Roni, úgy van, ahogy a többiek mondják, azért nem mozdul a mérleg, mert megjön ... de majd 2 hét múlva biztos mínuszokat mutat!! nyugi! :-)

nah, ha a munkahely kérdésre térünk rá ... erről Tina is tudna mesélni ... sajnos, a munkahelye mindenkinek bizonytalan :-(

trikolor torta ... még sosem hallottam ilyenről, biztos szépen mutatott és finom is volt.

1980. Ronikutyi (válaszként erre: 1979. - Ronikutyi)
2010. ápr. 19. 21:23
Bocsánat,ez nem ide szólt:D
1979. Ronikutyi
2010. ápr. 19. 21:22

Háháháháháh!!!Erre én sem számítottam,azt hittem valami betegsége lesz a lónak,nem pedig át lesz festve?:O

Nagyon durva:DDDDDDDDD

1978. Ronikutyi (válaszként erre: 1976. - Kasperte)
2010. ápr. 19. 21:06
Hát most a tanfolyam lehetősége van szem előtt,de az csak szeptemberben indul,addig meg csak GYES-t kapok,ami nagyon nem sok,és így -40.000ft lesz a havi keresetem júliustól októberig,és már most azon agyalok,hogy mi lesz,min tudnék spórolni addig,amíg a munkaügy nem fizet.A páromnak elég jól fizető állása van,ezért nem hagyná ott a munkahelyét,de ugye van hitelünk,és az albérlettel együtt azt is fizetni kell,de nem akarok panaszkodni,majd csak megoldom valahogy.Nekem is jó munkahelyem volt/van,ahonnan a GYED-et kapom,de sajnos 3 műszakban dolgoznék ha visszamennék,és a felügyeletet nem tudnám megoldani sehogy sem,így a tanfolyam mellett döntöttem,és akkor elvileg jövő márciusban vizsgázok,áprilisban már akár dolgozhatok is,a Gergő is megy az oviba jövőre,csak az a lényeg,hogy a munkaügy a tanfolyam alatt valamit fizessen:S
1977. kasperte (válaszként erre: 1975. - Ronikutyi)
2010. ápr. 19. 21:02

ami igazán érdekes, hogy én ma egyáltalán nem voltam éhes. (igaz ettem egy marék mogyorót és pár darab aszalt gyümit, a gyomorsavat megelözendő), viszont tegnap én is éhen akartam halni vagy 3x.

a holnap jó lesz, én szertem a fehérje napot! :)

1976. kasperte (válaszként erre: 1974. - Ronikutyi)
2010. ápr. 19. 21:00
jaj... ez nekem mindig olyan szomorú, hogy kisgyerekes anyukáknak ezen kell stresszelnie. mintha nem lenne így is elég bajuk... mit dolgozol? nincs lehetőséged váltani? esetleg a párodnak?
1975. Ronikutyi
2010. ápr. 19. 19:16
Kinek hogy telet a napja,nekem mint mindig,ez a fehérje nap valami eszméletlenül csodásnak mondható,mert nagyon érdekes,hogy 5 főtt tojással elvagyok egész nap,de szénhidrát napon az egy tányér paradicsom szószos tésztával meg a vacsifagyival éhen akarok halni.Ti értitek ezt?Mert az,hogy gyümi napon éhes az ember,az magától érthető,de hogy szénhidrát napon ennyire kínlódjak.
1974. Ronikutyi (válaszként erre: 1973. - Kasperte)
2010. ápr. 19. 18:35
A munkahely és a pénzt illetően,hogy mi lesz,ha lejár a GYED,hogy fogunk kijönni ha 40.000ft-al kevesebb lesz:s
1973. kasperte (válaszként erre: 1968. - Ronikutyi)
2010. ápr. 19. 18:26
Mi bizonytalan? Mért vagy tele aggodalommal?
1972. Ronikutyi (válaszként erre: 1971. - Georgina84)
2010. ápr. 19. 15:53
Köszönöm,aranyos vagy,puszi:)
2010. ápr. 19. 15:14
Semmi gond ne viccelj, ezért is jó ez a fórum, ha tudunk ilyenben is segítünk egymásnak, meghallgatjuk a másikat. Biztosan jobb lesz, majd meglátod!
1970. Ronikutyi (válaszként erre: 1969. - Georgina84)
2010. ápr. 19. 14:41
Bocsánat,hogy itt lelkizek,de teljesen kivagyok.Remélem jobb lesz idővel minden:)
2010. ápr. 19. 14:40
Mindik kell bizakodni! Minden jóra fordul, a rosszat mindig jó követi, csak higyj benne!
1968. Ronikutyi (válaszként erre: 1967. - Georgina84)
2010. ápr. 19. 14:00
most már kicsit jobb,de még mindig tele vagyok aggodalommal.Nem tudom mit hoz a jövő,bizonytalan az egész,csak bízni tudok a csodában:S
2010. ápr. 19. 12:58
Jaj Irénke próbálj megnyugodni, lehet, hogy az időjárás is rátesz egy lapáttal. Próbálj meg ne foglalkozni velük.
1966. Ronikutyi
2010. ápr. 19. 12:45

Megvolt az ebéd,3 főtt tojás.

Ma nagyon sz@r napom van,de úgy magába minden,nem a diétával van baj,hanem mindennel,tiszta depis vagyok,lehangolt,ingerült,és még rá is tesznek egy lapáttal:S Főzök két felé,de basszus nem zabálnának ám,válogatnak,mintha olyan jó világ lenne.Hát én meg nem főzök addig,amíg el nem fogy a hűtőből a kaja,nem fogom kiburogatni,más meg éhezik basszus:@

1965. Ronikutyi (válaszként erre: 1964. - Georgina84)
2010. ápr. 19. 09:21
Köszi nektek,nem adom fel,kicsit elkeserít,de reméljük 2 hét múlva jelentősebb változást mutat.Mindenkinek kitartást a továbbikban is:)
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook