90 napos április 1-től (beszélgetés)
nem kell regisztrálni,hanem rányomsz a diétázok klubjára,és ott a jelentkezésre,és kész is.
A legegyszerűbben az adatlapomon az interaktivitásban találod meg,a klubjaimnál.:)
Hát csak nem,bízzunk benne.:)
Tényleg,tegnap indítottam egy diétás klubot,szívesen látlak titeket,már vagyunk ott egy páran,ki így,ki úgy fogyózik,elég jó társaság.
Nektek protekciótok van,mert mindegyikőtöket kinyilvánítom adminnak.:D Ha gondoljátok gyertek.:)
Zsuzsa, hidd el, megszoknád a 80 fokot is, én sem bírom a meleget és iszonyat izzadós fajta vagyok... :) Mondom nekem is nehezen megy le a tönkölysüti, főleg, ha a pépes verziót hozzák... Amúgy ahogy vesszük, mert ha azt nézed, h az ebéd 1100 akkor a süti 500 ft és elég sokat adnak, bár úgysem tudom megenni.... :)
Hajrá, tök jó, hogy ennyit tekersz!
Irénke én is imádom a paradicsomot, mondjuk az én kedvencem a koktél paradicsom, de bármelyik jöhetne már. :)
helo Gina,
én tuti nem tudnám megenni a tönkölysütit ... az ilyen kenyér és tészta még talán lemenne, de süti ... úgyh minden elismerésem a Tiéd, Gina, h Te ilyen megtudsz enni !!! na, meg ahogy láttam elég drága a vacsi ahhoz képest, h csak egy sütike ... még véletlenül sem akarlak lebeszélni, mondom, elismerésem, h Te ilyet megtudsz enni!! az én gyomrom szinte mindent bevesz, na de egy tönkölysütit ... bár, még nem is kóstoltam, úgyh inkább csöndben leszek :-)
várjuk a mérlegeredményed!! én csak infrába és most kezdtem, talán majd később a finn szaunát is kipróbálom, de ez a 80 fok ez rémisztően sok!!!!
de most már tényleg megyek sportolni :-)
szia Roni,
én imádom a paradicsomot, de még olyan drága, h nem lehet megvenni ... kígyóubi és retek van most itthon, az még úgy, ahogy elfogadható áron volt a piacon. már alig várom, h egy halom paradicsom teremjen a kertünkben!!
már meg is csináltam a darástésztát és nem meggy, hanem szilvakompót lett mellé, ezt találtam a fagyasztóban. nagyon jó illata jön, remélem finom lett.
ha bírod pusztán a főtt tojást, akkor az nagyon jó lesz Neked fehérjenapokon, csak így tovább!
most felpattanok a biciklimre és le sem szállok addig, amíg a 15 km-t el nem érem!!!
szép napot, lányok és HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Sziasztok, nekem tegnap rizzsel töltött káposzta volt a kajám, ma ugye szénhidrát nap van (naggyon nem szeretem már ezt a napot...) fokhagymás tönkölytészta magvakkal lesz az ebéd, az uzsi tönkölysüti étcsokival. Remélem valami ehető tönkölysütit hoznak, mert egyre nehezebben megy le... Lehet legközelebb nem is rendelek már ilyet vacsira, csakhát ez egészséges és kevés kalóriát tartalmaz... Jobb, mintha benyomnék egy csokitorta szeletet... Bár az jobban csúszna. :):)
Holnap mérlegelek, meg én is megyek szaunázni. :) Én finn szaunába is járok meg néha infrába is, a finn szauna 80 fokos, az infra nekem is olyan 47ig megy fel, mindkettőben izzadok, de állítólag az infra hatásosabb.
Sziasztok csajok!
Zsuzsa,az az igazság,hogy nem vagyok egy zöldséges típus,ezen a téren a paprika,paradicsom jöhetne szóba,de most még azt sem kívánom,majd nyáron,amikor szezonja van:)Én sem hinném el,ha nem tapasztalnám magamon hogy 1 napot ki lehet bírni 5 főtt tojással úgy,hogy nem vagy éhes.Számomra is érthetetlen:)Ma keményítő napom van,kukoricás rizs lesz az ebéd és a vacsi is,a reggeli 2 alma.Többiek,hogy álltok?
amúgy talán nekem is a szénhidrát nap a legkeservesebb és ma az van ... darás tészta lesz, most keresem a receptet a neten, mert én még sosem csináltam ... csak akkor ettünk, amikor régen a mama hozott, na az aztán isteni volt!
szóval, a mai menü darás tészta, kompóttal, ha sikerül megcsinálni ...
tegnap rizi-bizi volt, párolt karfiollal és retekkel, jó menü volt, szeretem a zöldségnapot.
és tegnap szaunáztam, nagyon szupiiiiii, 47 fok volt a végére ... én, aki utálja a hőséget .... áááááááá, csak úgy folyt rólam a víz ..... nagyon jó volt, máskor is megyek!
Roni, 5 főtt tojással egész nap ... elég durva, nekem nem lenne elég! nem kívánod mellé a salátát, sajtot, egy kis paradicsomot??
lányok, Ti mit esztek??
helllllo csajok, tegnap nem bírtam ideérni, de most már korán reggel itt vagyok :-)
mérlegeltem: -1 kiló, az 69! végre 6-ossal kezdődik, éljen!!!
Roni, úgy van, ahogy a többiek mondják, azért nem mozdul a mérleg, mert megjön ... de majd 2 hét múlva biztos mínuszokat mutat!! nyugi! :-)
nah, ha a munkahely kérdésre térünk rá ... erről Tina is tudna mesélni ... sajnos, a munkahelye mindenkinek bizonytalan :-(
trikolor torta ... még sosem hallottam ilyenről, biztos szépen mutatott és finom is volt.
Háháháháháh!!!Erre én sem számítottam,azt hittem valami betegsége lesz a lónak,nem pedig át lesz festve?:O
Nagyon durva:DDDDDDDDD
ami igazán érdekes, hogy én ma egyáltalán nem voltam éhes. (igaz ettem egy marék mogyorót és pár darab aszalt gyümit, a gyomorsavat megelözendő), viszont tegnap én is éhen akartam halni vagy 3x.
a holnap jó lesz, én szertem a fehérje napot! :)
Megvolt az ebéd,3 főtt tojás.
Ma nagyon sz@r napom van,de úgy magába minden,nem a diétával van baj,hanem mindennel,tiszta depis vagyok,lehangolt,ingerült,és még rá is tesznek egy lapáttal:S Főzök két felé,de basszus nem zabálnának ám,válogatnak,mintha olyan jó világ lenne.Hát én meg nem főzök addig,amíg el nem fogy a hűtőből a kaja,nem fogom kiburogatni,más meg éhezik basszus:@