90 napos ápr. 12-től (beszélgetés)
Szerintem folytasd, mert nem kell megszakítani a folyamatot egy kis bűn miatt, szerintem akor sokkal nagyobb kárt tennél
tegnap ebéden voltunk a rokonoknál hát igen nem tudtam ellenállni a kisértésnek.keményitö napom lett volna de én ezenkivül mindent ettem húst levest süteményt.mostmár nagyon bosszant hogy hagytam magam rábeszélni.szerintetek ha már igy alakult ma csináljam meg a keményitö napot és folytasam vagy hagyjam ki és folytasam rendesen a szénhidráttal?
Huhú! Megint beindult a fogyás. Két nap alatt 1 kiló. :)
köszönöm a hozzászólásokat ez nekem is eröt ad a folytatáshoz. szép napot mindenkinek
Szia! Én pár éve 100 kg felett kezdtem a diétát, és akkor a 90 napot keményen betartva fogytam le 88-ra, ami nem is jött vissza. Összesen 18 kilot.
Jajj, a mai gyümölcsnapot nagyon jól bírtam, de a végébe sajnos belecsúszott egy szülinapi buli...szóval nem tökéletes :)De ezt beleszámoltam...
sziasztok!
Ismét gyüminap, ma csak egy kicsit szenvedtem.
Nekem nem kellett csak 5-6 kilót lefogyni, az le is ment és úgy is maradt míg állapotos nem lettem. Ha igaz 15-20 kg lehet lefogyni vele. Ha szeretnél még többet megtudni a diétáról ajánlom a mindmegette.hu oldalt. Ott is komoly fogyózás folyik :)
Én is pont így vagyok a csokival.
VAN OLYAN AKI 100KG KÖRÜL KEZDTE? MIÓTA CSINÁLJA EZT A DIÉTÁT ÉS MENNYIT FOGYOTT EDDIG?
MENNYIT FOGYTÁL? HÁNY KILÓROL INDULTÁL?
Én már egyszer csináltam ezt a diétát, és pl. a víznapokat kihagytam. Anélkül is lefogytam!
Ha a gyüminapon rosszul vagyok, akkor több banánt eszem, és ha az sem segít akkor estefele eszem valami fehérjéset. Virslit, tojást, felvágottat... nem kell "belehalni" a diétába :)
Szép napot!
nekem is szokott hányingerem lenni,szédülni általában gyümölcs napon.viznapot még nem is tartottam de szerintem az még rosszabb lesz. engem vigasztal a tudat hogy talán egyszer ujra vékony lehetek és ezért nem szabad feladni.
Nekem hányingerem szokott lenni, fehérje és gyümölcsnapon, illetve az, h 4 napig várok a szénhidrátos csokimra, és amikor lehetne már nem bírok rá sem nézni :(
Ti nem szoktakok szédülni? Nincs hányingeretek? Én olyan gyenge vagyok. Lehet, hogy lemegy a vérnyomásom.
+ nem bírom a szagokat.
Tapasztaltatok ilyesmit?
most kb.100 kg vagyok de nem pontos a mérlegem igazából pár kg ide vagy oda már nem sokat számit. a végeredmény lesz a fontos.kössz a biztatást.
Ez a jó hozzáállás! Semmiképpen se keseredj el, és ne add fel! Idővel biztosan meg fog indulni! És sok függ attól is, h mennyiből akarsz fogyni!
ma gyüminap. nekem már ez a 8.napom mégsem ment le rólam egy deka se.ez kicsit elszomorit de nem adom fel. tegnap elkezdtem inni almaecetet .ez jo zsirégetö persze csak diéta mellet. és ma már a zöldteát is bevetem.talán igy hamarabb megindul a fogyás.remélem nem mondok csödöt.már elegem van a számos haszontalan diétákbol.de az vigasztal hogy ti eddig mind azt irtátok hogy fogytok töle lehet nálam lassabban indul meg ez a folyamat.szép napot mindenkinek
Sziasztok! Kicsit később tudtam csatlakozni hozzátok, mint terveztem... tegnap volt az első gyümölcsnapom, és nagyon jól bírtam! Egy kiló ment le a 4 nap alatt! Annyira örülök neki!
Mindenkinek további jó diétázást!
Hm, de jó neked, én nem eszek kevesebbet szerintem, bár sokszor azért eszek kicsit többet még mert tudom h hamar meg fogok éhezni.
Sziasztok! nekem ma fehérje napom van /volt ,és azt vettem észre ,hogy egyre kevesebbet eszek...fogyok is:) na mindenkinek jó napot holnapra!
Az tényleg jó! Én a fagyitól mindig éhes maradok, ezért nem is szoktam enni...
sziasztok
Ma keményítő napom van :D
ma megint ehetek egy kis fagyit. ez a diéta a legjobb. igy még a napok is gyorsan telnek
Én nem tudok pontos eredményt, mivel ugye csak most szereztem be a mérleget, a biztos az elején a 2 kg veszteség, de tegnap már övet kellett felvennem a kedvenc farmeremhez, hát gyanakszom :)
Na jó, egyszer volt kis kilengés...(szülinapi buli, megbocsátható...:))
Szia!
Nálam most egy kicsit megállt a fogyás, de én is kitartó vagyok.
Sziasztok!
Jól eltűntem pár napra, de továbbra is kitartó vagyok :) És megkaptam a szép, új, digitális mérlegemet, hurrá, és ami fő, már 7-sel kezdődik...szerintem ilyen még soha nem volt :)
És ti h vagytok?
További ajánlott fórumok: