7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Ha egy kicsit visszaolvasol, talalsz kepfeltoltest.
Szerinted ez a sok ember, aki irja, hogy fizettek neki, osszebeszelt, hogy szopassa a tobbieket??
...dehogy fizetnek össze-vissza..
...nem fizetnek sehogy...
...ez csak kábítás...
...ha valaki azt állítja hogy kapott vissza pénzt, az töltse fel a kifizetési bizonylatot, és linkelje be ide dátum, összeg stb!!!
Akkor nem a regisztráltak ideje szerint fizet ki hanem össze vissza. Énis platinum csomagban vagyok.
Remélem énis vissza kapom a 3800$-t.
Köszönöm a válaszod.
2010 szept 10 USd
2010 okt. a 44 /nem tudom pontosan platinum tagdíj/
és utána mentek a befizetések.
...már ne haragudj de nem gondolom, hogy ha visszakapom a pénzem azért nekem bárkitől is bocsánatot kellene kérnem..
..akármi is történt- feltételezzük fizetnek-akkor is jó sok aggodalmat és idegességet okoztak itt pár ezer embernek..
...ha valakinek bocsánatot kell kérnie, akkor ők kérjenek az emberektől..
...de én nem hiszem hogy fizetni fognak..
...akik pedig azt állítják hogy már kaptak pénzt....no comment..
jol van akinek inge az meg magára veszi
addig nyugodtan jegelheted ezt a véleményed mig mindenki nem kapta vissz7a a pénzét.
és légyszi irj már kisbetüvel ne kiabálj egy forumon.
Szia Terrorista Barbie Baba!
Te mikor léptél be a 7day-be?
Kíváncsi vagyok hogy a regisztrálás alapján fizeti e a kifizetéseket a cég vagy össze vissza.
Én 2009 október végén regisztráltam és még semmit nem kaptam vissza. Nekem 3800$-om van bent.
Szeretném tudni hogy mi szerint fizetnek.
állitolag többmillio dollárt letett a cég biztositéknak hogy elindulhassanak.
gondolod ha napi 1% kamatot tud nekünk fizetni akkor magának nem keresett ezekkel milliokat? :))
Kedves lmlm!
Még egy kurva napot sem kamatozott a pénzem, másnap összeomlott ez az egész szar, had legyek ideges, hagyd meg ezt nekem!
azért várjuk meg azt a kifizetéseket.
majd utána kell erröl beszélni ugyanis addig ennek a kérdésnek semmi alapja nincs
Könyörgöm kb. 200.000 USD hiányzik a számlájáról ! Ha igaz, hogy leszedték a számláról.
Nem tudja az egészet kifizetni esetleg csak akkor, ha tényleg tovább tudja forgatni a pénzt.
Persze ez csak a saját véleményem, ezért is próbáltam a disputet.
...miért is kellene bocsánatot kérni???
...nem világos!