7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
Szeretnék én iscsatlakozni azokhoz akik komolyan gondolják, a jogi procedura indítását.
Most már érdemes lenne komolyan venni a dolgot, mert az idő megy, a személyek pedig majd lelépnek szépen.
Lehet, hogy tahó vagyok, de a tiéd soha! :> Mi pont hogy tájékozódni akarunk, de állandóan azt kell néznünk, ahogy ti a Lassúak Klubjába verődve körbe-körbe találgattok és azt se tudjátok hogy fa vagy erdő vagy mi az amiről szó van. Ez a kemény valóság, de tuti hogy felfogása közben elferdíted a fejedben lévő játszótér felé vezető, bizonyára igen kalandos úton.
Az meg nehogy már elvárás legyen, hogy minden új kérdezőnek fejenként 5 oldalon át kifejtjük, mi történt az elmúlt 131 oldalon. Ezért van ott a 131 oldal... Ráadásul azok közül a legtöbb, akiknek két héttel a bedőlés után sikerült csak idetévedniük.., elég erős inkompetenciát mutat minden kérdésük. Szóval az esetleges elkergetésről (amit szerintem benéztél megint..) ennyit.
Te és a haveri köröd írjátok a nevetek után hogy "lassú vagyok" és majd nem kaptok ennyi oltást, addig szerintem is jobb, ha inkább priviztek. Cső
az mondjuk tényleg az eszement kategoria mikor egyes magyarok már az uj üzletekbe is szerveznek be embereket hogy az milyen jo biznisz lesz meg hasonlok szöveggel.
elöször bizalom kéne amit a mindenkinek visszaadott pénzzel lehetne megprobálni megszerezni.
de akkor is tölük barbarátol meg franzi haverjátol már fenntartásokkal fogadnék minden nyereséges és megbizhato uj üzletet.
De szerintem ami a legnagyobb pofátlanság,hogy egyre csak ajánlgatják az új oldalaikat...
AZ még hagyján hogy Barbaráék,de a magyar felső körös szponzorok is...
pont ezen gondolkodom én is hogy 14napja zárta le az alert a dolgot azzal hogy 30napot adott rendezni a dolgot a companyexpressnek.
mivel még 16napja van rendezni az ügyet a CE-nek igy nem értem én sem hogy miért tennék ezt hogy most mégis közbe avatkoznak.
ezzel megakadályoznák a kifizetéseket(már ha lenne kifizetés)
Egy hete én is beszéltem az AP vel és Ők azt mondták, hogy a CE fogja rendezni a problémát.
Mi változott egy hét alatt?
Nem arról volt szó,hogy az AP lezárta a bejelentéseket és 30 napot adott a CE nek.
Akkor most miért tenne keresztbe az AP a kifizetéseknek??Ez eléggé ellentmondásos nem?
hát ezt azért használhato infonak nem nevezném.
több napja amugy is szarnak a fejünkre steve,franzi meg barbi baba és az összes volt!!!!!!!!!!!!! felsövezetö.
itt már senki nem felsövezetö ugyanis nincs miben felsövezetösködni.
addig volt mindenki fontos ennek a bandának amig tolta befelé a pénzt 7dayre.
amiota kipukkadt a lufi meg mindegyik lapit mint szar a füben!!!!!!
No comment. Úgy látom, ide tényleg semmi értelme a továbbaikban beírni. Ezt a stílust majd egymással folytassátok tahókám!
Aki itt valóban használható infót ad közre , ld 3905. itt az orrod előtt, azt úgyis elkergetitek. Ti nem tájékozódni akartok, csak acsarkodni!
A privátban pedig úgyis megkapom a hasznos infókat, egyre többen írnak, akiknek szintén elege van belőletek! Ciao