72 órás tabletta (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos nekem is volt már szükségem erre a gyógyszerre. Engem kissé odavágott, a kövi menstruációmnál már iszonyú görcseim jelentkeztek, holott ez korábban egyáltalán nem volt jellemző. A mai napig tartanak, és én gyógyszernek tudom be a dolgot, de lehet, hogy tévedek... Nem beszélve a gyógyszer bevételét követő iszonyat hányingerről és szédülésről...
Vényköteles, anno próbálkoztunk, hogy vény nélkül adják ki, de nem adták :-( Úgyhogy nőgyógyi...
Nagyon drága szerintem, de még mindig jobb, mint kockáztatni, és esetlegesen abortuszra menni vagy éppen gyereket szülni...
Ne legyen rá szükségetek inkább :-)
Sziasztok!
Nekem már volt "szerencsém" ehhez a gyógyszerhez.
Elvileg vényköteles, de nagyon rendes volt a nő, és kiadta mert mondtuk neki h gáz van, úgyhogy ha valaki nagyon akarja, megoldja.
2db tabletta, ez elsőt közvetlenül akkor kell bevenni mikor megvetted, a másodikat pedig rá 12órára.
Azt mondják hogy a magas hormontartalma miatt befolyással van a menstruációra...hát nem tudom, embere válogatja.
Nekem semmi bajom nem lett tőle, időben jött meg, és semmi furcsát nem éreztem.
Nem a legolcsóbb, 5300Ft, de ha kell, hát kell!
Remélem segítettem
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Van más lehetőség a 72 órás tablettán kívül........?
- Mik a tapasztalatok a 4.3.2.1. 24 órás tablettájáról?
- 72 óras tabletta okozhat erős hányingert?