'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én 4 hónap alatt 30 kg-tól szabadultam meg, úgyhogy most picit megengedtem magamnak ezt-azt, mert végre van társaságom az asztalnál:-))))
Azért lassan már én sem vagyok éhes:-)))))
Sziasztok!
Éhes még valaki?:)
Sziasztok!
Mindenkinek, nagyon boldog, békés, szeretettel teli ünnepeket kívánok!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!
Sziasztok!
Mindenkinek napsütéses, boldogságos, kellemes napocskát kívánok!
Végre együtt a család!!!
Teljen hisztimentesen az ünnepetek!
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Sok boldogságot, hisz nálatok most duplán ünnep van, és tényleg a CSALÁD ünnepe! :)
puszi Tünde
Sziasztok Lányok!
Fáradtan, de boldogan indul a mai nap:-)
Bius tegnap hisztis volt, ma Apucijával alszik már hajnal 4 óta (akkor evett).
Már megterítettem a reggeliző asztalkát minden finomsággal, remélem hamarosan felkel a család:-))))
Puszi mindenkinek, teljen boldogságban, szeretetben az ünnep:-)
Na hát annyira már nem kamasz (19), bár nekem az maard :))
Bocsi, de most el kell mennem vásárolni! :)
Szép napot!
A turkálókat én is szeretem, sokszor jobb minőségű ruhákat lehet venni, mint az üzletekben.
Ez azért nagyon ritka, hogy ilyen éretten gondolkodjon egy kamasz...valamit nagyon jól csináltál...:-)
A fiamat abszolut nem érdekelte mi van rajta, így amit kapott azt hordta. Lilla is hasonló, most kezd már magának stílust keresni, de tudja, h hol a pénztárcánk határa, sosem volt követelőző.
De pl arra mindig is adtam, h jó cipő legyen a lábukon, kicsi koruktól fogva.
Az tényleg meglepő számomra, hogy a legapróbb dolognak is tud örülni (akár egy kis szelet csokiért is hálás) és a legelső játékai is épségben megvannak, szerintem még soha nem dobtak ki semmit...
Ennek ellenére engem megdöbbent ennek a korosztálynak a márkafüggősége és hogy mennyi mindenük van, ami az én gyerekkoromban nem volt. Nekünk nincsenek gyerekeink, szóval csak kívülről nézem az eseményeket....
Köszönöm a segítséget, csak időközben el kellett rohannom, hogy legyen időm vásárolni. A smink cuccokat tényleg szereti, és a vámpíros témák is sláger.
Amit ajánlottál a könyvet észben fogom tartani... lesz még születés és névnap is...:-)
Végül egy Converse táskát vettem, meg pár apróságot, mert nemrég kapott egy (converse) tornacipőt, így most ez a menő márka.... :-) Remélem örülni fog neki. (Bár ő az a típus, aki mindennek tud örülni, a 20 plüssnek is...:-)
Igen, Lilla is azt mondta, hajvasaló, smink cuccok ( ha használja), parfüm, könyv (mostanság menők a vámpíros könyvek ), de az én lányom pl szereti a Andrew Matthews: Élj vidáman! című könyvét, illetve ebből van még 3-4 rész, de ez inkább olyan pszichológiai könyv, vagy mint a Titok.... körömlakk, vagy vegyél neki valami utalványt
Az enyém szeret fényképezni, örülne fotóalbumnak, vagy a szobájába egy puha pléd hozzáillő vicces párnával....
Nincs több ötletem :)
Tudsz nekem ötletet adni, hogy mit vegyek egy 14 éve lány rokonomnak karácsonyra? 5-10 ezer körüli összegem van rá.
Sajnos "mindene" megvan, tehát az elektromos kütyük kizárva, az ékszer meg allergia miatt nem jó. Ruhát és könyvet szoktam venni, de jó lenne tudni minek örülne igazán.
Ide hallom a kacagást.:-)
Már csak nekünk kéne a masni vasalgatni, hátha minket is kibont valaki...:-))