Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » '70-es születésűek gyertek csevegni! fórum

'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)

2008. okt. 8. 07:23

Szép jó reggelt lányok, asszonyok! :-)

Hogy vagytok? Minden ok?

Én jót aludtam. Kinyitottam az ablakot egész éjszakára, hogy jöjjön be a friss levegő. Tegnap éjjel zárva volt és nagyon melegem lett.

159. Kiss Ildikó (válaszként erre: 157. - Rosa)
2008. okt. 8. 07:22
Az aukción egymás mellett volt a dominónk. :-) Onnan tudtam.
158. Rosa
2008. okt. 7. 22:33
Na,jó éjt mindenkinek,megyek aludni!Pusss
157. Rosa (válaszként erre: 156. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 22:13

ÍÍÍgy van.Most aztán nem tudom elsunnyogni azt a takarót!

Szoktam,igen,de csak ha gépnél vagyok.Honnan láttad,hogy felvettem?

156. Kiss Ildikó (válaszként erre: 155. - Rosa)
2008. okt. 7. 22:11

Ja jólmondod. Mivel már ketten is vagyunk akik megakarjuk nézni, így meg is kell csinálnod :-) Ez a motiváció :-)

Láttam, hogy pont felvetted a dominódat és aukcióra is tetted. Szoktál dominózni?

155. Rosa (válaszként erre: 154. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 22:02
Sajnos kevés időm van rá,remélem karácsonyra kész lesz,de nagyon motivál a kiváncsiságotok!!Majd igyekszem.
154. Kiss Ildikó (válaszként erre: 152. - Rosa)
2008. okt. 7. 21:59

Na mostmár Én is kíváncsi lettem a takaróra mint Móni! :-)

Mennyi idő lesz elkészíteni? Kb?

153. Kiss Ildikó (válaszként erre: 149. - Rosa)
2008. okt. 7. 21:57
Az a lényeg hogy lehet javítani. Én a tévét nézem szemüvegbe, de annyira vigyázok rá, hogy rá ne üljek. Még szokni kell. Menni nem tudok vele. A számítógépet jól látom, meg szerencse, hogy a munkámhoz nem kell.
152. Rosa (válaszként erre: 150. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 21:56

Igen,gondolom,hogy költséges.Mi annak idején táskákat varrtunk,hátizsákokat,övtáskákat,és emlékszem már akkor milyen nehezen jutottak a főnökeink megrendeléshez,később meg már a Kappának varrtunk hátizsákokat,nagyon jó volt.

Imádok varrni,izgalmasnak találom,pont a szinek miatt,ahogy te is irtad.Szeretem a szép szineket,és mikor kész egy kis mű,olyan büszke vagyok magamra.Az alkotás öröme.

151. Kiss Ildikó (válaszként erre: 148. - Bb52f751dd)
2008. okt. 7. 21:55

Eddig volt három lány velem a boltban, de áprilistól egyedül vagyok. A másik boltunkba van egy alkalmazott. Szeretek egyedül lenni, mertha nincs vevő internetezhetek. :-)

Cigi, kávé, net. Ez a három ha megvan, gond nemlehet a munkaidőben.

Jól teszed, hogy kimentek a levegőre, annyira csodálatos az idő. Egész októberbe ilyen lesz. Állítólag novcembertől meg megérkezik a tél. Én is kihasználom ezt a remek időt és kertészkedek, renbeteszem a virágokat ... fűnyírás ...

150. Kiss Ildikó (válaszként erre: 147. - Rosa)
2008. okt. 7. 21:49

Az amerikai filmekben mindenkinek saját készítésű ágytakarója van. Az a jó benne, hogy olyan szineket tudsz összeválogatni, ami neked tetszik. :-)

Mi nem varratunk. Mindent készen veszünk. Komoly dolog a varrás és nagyon költséges. Ma már annyira drága minden.

149. Rosa
2008. okt. 7. 19:20
Nekem jól kezdődik a hét:eltörött a szemüvegem,holnap vihetem látszerészhez csináltatni...még jó hogy meg van a régi,különben vakon Hoxáznék...haha
148. bb52f751dd (válaszként erre: 145. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 19:10

Szia!

Tényleg jó lehet saját vállalkozásban,nincs aki beleszóljon bármibe is.Alkalmazottak is vannak,vagy Te vagy az üzletben?

Mi is jól vagyunk,ma délelőtt elintéztem a kis dolgaimat,utána sétáltunk apával,meg a picimmel,van itt a közelben egy kis erdőcske.Holnap meg kisétálunk a szabadidőparkba ebben a szép időben.

További jó hetet Neked!

147. Rosa (válaszként erre: 146. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 18:54

Szia!

Igen,ágytakarót foltvarrással.A mérete majd menetközben kiderül.Van egy sarokülő ágyam,amit áthuzatni egy vagyonba kerülne,műszálas huzata van,ezért gondoltam varrok rá egy takarót csillagmintával.

Nagyon tetszik a foltvarrás,de még csak kisebb darabokat varrtam idáig,ez lesz az első nagyobb.

Holnap estére talán már lesz kész csillagom vagy 2-3.Reggel Pestre kell mennem,nem sok időm lesz.

Az izgalmas lehet,ha saját üzletetek van.Varratok is vagy kész árut vesztek?

146. Kiss Ildikó (válaszként erre: 139. - Rosa)
2008. okt. 7. 18:33
Mit varrsz Tündi? Ágytakarót?
145. Kiss Ildikó (válaszként erre: 140. - Bb52f751dd)
2008. okt. 7. 18:31

Szia Móni!

Jól vagyok köszi. Minden rendben nálunk. Persze dolgozok minden nap. Ruha cipő boltunk van kettő is. Van mit csinálni. Itt az őszi szezon, jönnek a vevők. Meg az új árút kipakolni. Vasdárnap este is azt csináltam. De nagyon szeretem, mert nincs főnököm és nem szól bele a munkámba. Minden úgy van ahogyan Én akarom. Ez azért elég nagy szabadság.

Ma délután kimentem a kertünkbe virágokat ültetni. Átültettem a rózsákat. Nagyon szép idő volt. Sütött a nap ezerrel. :-) 19 fok volt kint. Ha lehet holnap délután is megyek.

Most értem haza.

Te Móni mit csináltál ma? Jól vagytok?

144. bb52f751dd (válaszként erre: 143. - Rosa)
2008. okt. 7. 15:46

:)))))

Nem ismerne meg a családom! :))

143. Rosa (válaszként erre: 142. - Bb52f751dd)
2008. okt. 7. 15:36
Oksi,majd igyekszem,nehogy a kiváncsiság kifúrja az oldaladat..hogy néznél ki lyukas oldallal?hihi
142. bb52f751dd (válaszként erre: 141. - Rosa)
2008. okt. 7. 15:34
Oké.Már előbb benéztem Hozzád,hátha van már fent,de csak csináld ám nyugodtan! :)
141. Rosa (válaszként erre: 140. - Bb52f751dd)
2008. okt. 7. 15:31

Szia!

Még egyenlőre szabok.Sok kis darabból áll,igy célszerű egyszerre többet kiszabni és utána varrni.Ahogy egy kész lesz,rögtön fölteszem és szólok.

2008. okt. 7. 15:24

Sziasztok!

Jól vagyunk mi is,köszönjük.

A nagyobbak nálunk egymás után sorban átestek a bárányhimlőn,ennek már jó pár éve. Mikor a kisfiam ovis volt,már ez miatt nem is kellett hiányoznia,mert már akkor túl volt rajta.Minél hamarabb,annál jobb...

Kicsimnek meg beadattam a bárányhimlő elleni védőoltást,kíváncsi leszek,hatásos lesz-e...

Ildikó,Te hogy vagy?Sokat dolgozol?

Tündi,halad a varrás?

139. Rosa (válaszként erre: 138. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 14:13
Jól vannak köszönöm,még nem voltak,gondolom majd elkapják...
2008. okt. 7. 11:59

Szia Tündikém!

Akkor jól vannak a gyerekek. :-)

Nem voltak még bárányhimlősek?

Én dolgozok. De azért közben tudok Hoxázni :-D

137. Rosa (válaszként erre: 136. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 7. 10:53

Sziasztok!

Mi jól vagyunk(jelenleg).Épp tegnap mondták az oviban,hogy bárányhimlő járvány kezdődött...tök jó.

2008. okt. 7. 08:22

Jó reggelt mindenkinek! :-)

Remélem a gyerekek meggyógyultak és mindenki jól van!?

2008. okt. 5. 12:21

Üdvözlöm a fórumtársaimat!

Kellemes vasárnapi pihenést kívánok mindenkinek a családja körében! :-)

Mi a keresztlányunkra vigyázunk. Mercike most 2 éves. A teletabi dvd megy a tévébe egész délelőtt megállás nélkül. Voltunk kint a levegőn, a virágmagokat ütögettük ki seprűvel. Tetszik a gyereknek, ahogy kiesnek a virágból a magok és pattognak a teraszon.

Vettem neki kirakójátékot. 6 darabos, napocska, szív... mintákkal. Elég ügyesen csinálgatja és tetszik neki.

A lányom főzi az ebédet. Jó dolgom van. :-)

2008. okt. 4. 22:32
Jóéjt lányok Nektek is!
133. Rosa (válaszként erre: 131. - Kiss Ildikó)
2008. okt. 4. 22:30

Jó éjt neked is!

Szép a naplód!

132. Rosa (válaszként erre: 130. - Bb52f751dd)
2008. okt. 4. 22:29

Igen,örülök az eredményemnek,ha már nem fogyok csak formálódom,az jó nekem.

Csak a hasam nem akar lemenni...mindegy.

Tényleg jó éjt!

2008. okt. 4. 22:29

Jó éjszakát kívánok minden fórumtársamnak!

Aludjatok jól, álmodjatok szépeket :-)

Holnap találkozunk :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook