'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Szép jó reggelt lányok, asszonyok! :-)
Hogy vagytok? Minden ok?
Én jót aludtam. Kinyitottam az ablakot egész éjszakára, hogy jöjjön be a friss levegő. Tegnap éjjel zárva volt és nagyon melegem lett.
ÍÍÍgy van.Most aztán nem tudom elsunnyogni azt a takarót!
Szoktam,igen,de csak ha gépnél vagyok.Honnan láttad,hogy felvettem?
Ja jólmondod. Mivel már ketten is vagyunk akik megakarjuk nézni, így meg is kell csinálnod :-) Ez a motiváció :-)
Láttam, hogy pont felvetted a dominódat és aukcióra is tetted. Szoktál dominózni?
Na mostmár Én is kíváncsi lettem a takaróra mint Móni! :-)
Mennyi idő lesz elkészíteni? Kb?
Igen,gondolom,hogy költséges.Mi annak idején táskákat varrtunk,hátizsákokat,övtáskákat,és emlékszem már akkor milyen nehezen jutottak a főnökeink megrendeléshez,később meg már a Kappának varrtunk hátizsákokat,nagyon jó volt.
Imádok varrni,izgalmasnak találom,pont a szinek miatt,ahogy te is irtad.Szeretem a szép szineket,és mikor kész egy kis mű,olyan büszke vagyok magamra.Az alkotás öröme.
Eddig volt három lány velem a boltban, de áprilistól egyedül vagyok. A másik boltunkba van egy alkalmazott. Szeretek egyedül lenni, mertha nincs vevő internetezhetek. :-)
Cigi, kávé, net. Ez a három ha megvan, gond nemlehet a munkaidőben.
Jól teszed, hogy kimentek a levegőre, annyira csodálatos az idő. Egész októberbe ilyen lesz. Állítólag novcembertől meg megérkezik a tél. Én is kihasználom ezt a remek időt és kertészkedek, renbeteszem a virágokat ... fűnyírás ...
Az amerikai filmekben mindenkinek saját készítésű ágytakarója van. Az a jó benne, hogy olyan szineket tudsz összeválogatni, ami neked tetszik. :-)
Mi nem varratunk. Mindent készen veszünk. Komoly dolog a varrás és nagyon költséges. Ma már annyira drága minden.
Szia!
Tényleg jó lehet saját vállalkozásban,nincs aki beleszóljon bármibe is.Alkalmazottak is vannak,vagy Te vagy az üzletben?
Mi is jól vagyunk,ma délelőtt elintéztem a kis dolgaimat,utána sétáltunk apával,meg a picimmel,van itt a közelben egy kis erdőcske.Holnap meg kisétálunk a szabadidőparkba ebben a szép időben.
További jó hetet Neked!
Szia!
Igen,ágytakarót foltvarrással.A mérete majd menetközben kiderül.Van egy sarokülő ágyam,amit áthuzatni egy vagyonba kerülne,műszálas huzata van,ezért gondoltam varrok rá egy takarót csillagmintával.
Nagyon tetszik a foltvarrás,de még csak kisebb darabokat varrtam idáig,ez lesz az első nagyobb.
Holnap estére talán már lesz kész csillagom vagy 2-3.Reggel Pestre kell mennem,nem sok időm lesz.
Az izgalmas lehet,ha saját üzletetek van.Varratok is vagy kész árut vesztek?
Szia Móni!
Jól vagyok köszi. Minden rendben nálunk. Persze dolgozok minden nap. Ruha cipő boltunk van kettő is. Van mit csinálni. Itt az őszi szezon, jönnek a vevők. Meg az új árút kipakolni. Vasdárnap este is azt csináltam. De nagyon szeretem, mert nincs főnököm és nem szól bele a munkámba. Minden úgy van ahogyan Én akarom. Ez azért elég nagy szabadság.
Ma délután kimentem a kertünkbe virágokat ültetni. Átültettem a rózsákat. Nagyon szép idő volt. Sütött a nap ezerrel. :-) 19 fok volt kint. Ha lehet holnap délután is megyek.
Most értem haza.
Te Móni mit csináltál ma? Jól vagytok?
:)))))
Nem ismerne meg a családom! :))
Szia!
Még egyenlőre szabok.Sok kis darabból áll,igy célszerű egyszerre többet kiszabni és utána varrni.Ahogy egy kész lesz,rögtön fölteszem és szólok.
Sziasztok!
Jól vagyunk mi is,köszönjük.
A nagyobbak nálunk egymás után sorban átestek a bárányhimlőn,ennek már jó pár éve. Mikor a kisfiam ovis volt,már ez miatt nem is kellett hiányoznia,mert már akkor túl volt rajta.Minél hamarabb,annál jobb...
Kicsimnek meg beadattam a bárányhimlő elleni védőoltást,kíváncsi leszek,hatásos lesz-e...
Ildikó,Te hogy vagy?Sokat dolgozol?
Tündi,halad a varrás?
Szia Tündikém!
Akkor jól vannak a gyerekek. :-)
Nem voltak még bárányhimlősek?
Én dolgozok. De azért közben tudok Hoxázni :-D
Sziasztok!
Mi jól vagyunk(jelenleg).Épp tegnap mondták az oviban,hogy bárányhimlő járvány kezdődött...tök jó.
Jó reggelt mindenkinek! :-)
Remélem a gyerekek meggyógyultak és mindenki jól van!?
Üdvözlöm a fórumtársaimat!
Kellemes vasárnapi pihenést kívánok mindenkinek a családja körében! :-)
Mi a keresztlányunkra vigyázunk. Mercike most 2 éves. A teletabi dvd megy a tévébe egész délelőtt megállás nélkül. Voltunk kint a levegőn, a virágmagokat ütögettük ki seprűvel. Tetszik a gyereknek, ahogy kiesnek a virágból a magok és pattognak a teraszon.
Vettem neki kirakójátékot. 6 darabos, napocska, szív... mintákkal. Elég ügyesen csinálgatja és tetszik neki.
A lányom főzi az ebédet. Jó dolgom van. :-)
Jó éjt neked is!
Szép a naplód!
Igen,örülök az eredményemnek,ha már nem fogyok csak formálódom,az jó nekem.
Csak a hasam nem akar lemenni...mindegy.
Tényleg jó éjt!
Jó éjszakát kívánok minden fórumtársamnak!
Aludjatok jól, álmodjatok szépeket :-)
Holnap találkozunk :-)