65-ösök beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok.
Mai napom nagyon sűrű volt, most tudok itt szétnézni, mi történt tegnap óta.
Fáradt vagyok.
Ma kellett leadnom a megyére a háromnegyedévi beszámolót. Aztán gyorsan vissza, mert délután rendezvény volt az intézményben. 19.45-re értem haza. Ma vettem fel először a kis bokacsizmámat, és a lábam jól megfájdult benne:(
Azért egy pici jó is történt, de ezt nem írom most le:)
Remélem, Nektek sokkal jobban sikerült a mai napotok:)
Szóval, nem egy sikertörténet a mai napom. Főnököm is elég zizi volt.:(
Szia Neked is!
A havat karácsonykor szeretném látni igazából, mert már nagyon régen volt akkor hó. Októberben azért nem hiányzik. Nekem legalábbis.
Az idő is teszi szerintem, hogy hamar bealszunk. Nem lehet?
Na, készülődöm, mert be kell még ugranom a köziépskolába, aztán megyek csak dolgozni.
Legyen további szép napod!
Szia:)
Tegnap este én is bealudtam, a vacsoracsatát és a barátokat végigdurmoltam. Aztán pedig kipihenten felébredtem. Felnéztem ide, de semmi érdekes nem volt, így mentem aludni ismét:)
Nálunk megint esik, egyelőre még eső, de a neten olvastuk az előbb, hogy a megyénkben több helyen havazik:(
Tegnap este úgy elaludtam, mint a huzat. Reggelig dfel sem ébredtem. A 10. évfolyamosok úgy kihúzták az erőm, hogy csak lestem. A hozzáállásuk katasztrófa. És ők akarnak érettségizni????
Visszanéztem egy év eleji Naplóbejegyzésem (egy másik oldalon), ahol egy időjóslás van (egy fickó tette anno közzé), s ott van feketén-fehéren, hogy október 15-én 0 fok körül lehet a hőmérséklet. Ha esne mellé a hó, nem is lenne olyan vészes, de nélküle nagyon hideg az már. November enyhe lesz (szerinte), míg december nagyon kemény: -10 és -15 között várható. Hááát! Kíváncsi lesze mi jön be belőle.
Nem tudom miért, de az utóbbi időben (2 éve) nagyon fázós lettem. Mivel most papánál alszom, ő már 3 napja fűt rendesen, így meleg van, mire hazaérek a munkából. Tegnap az én lakásomban is voltam, ott is elindították reggel a fűtést, de még nagyon gyenge (távhő).
Az ilyen ottülős időszakokat nem szeretem, de muszáj. Nálunk ráadásul az APEH irodán 2 nő dolgozik csak (a többi bent van a söntésben), a nép meg tolong. Ha nem mész oda 6-ra, akkor a délutános műszakra nem biztos, hogy oda is érsz.:((
Ha esne a hó, nálunk akkora hófúvás lenne...
Nagyon fúj a szél, szaggatja le az ágakat a fákról, reggel a ház előtt még leszakított redőnnyel is találkoztam. A garázs tetejét is megbontotta egy kicsit:(
De a hó még nem ért ide, viszont eső esik, esernyőt viszont lehetetlen felhúzni:(
Isteni szerencse, hogy tegnap beindítottuk a fűtést. De a virágaim még az erkélyen kint vannak, remélem, meglesznek még ha hazaérek, vagy elrepülnek szelek szárnyán...
Már csak nosztalgiázhatok, hogy a múlt héten még milyen jó volt sétálni a jó időben.
Már nagyon fáztam, és a gyerekeket is féltem, úgyhogy nálunk ma megtörtént az ünnepélyes fűtésindítás:)
Egyelőre semmit nem érzünk, majd reggelre lesz meleg. De szerintem mindenképpen ezt kellett tennünk, semmi jót nem ígérnek az időjósok. Csak a virágaimat alig tudtam elhelyezni, hogy túléljék a meleget, a nyáron úgy megterebélyesedtek.
Egyébként a nap folyamán még további adatokat kértek, persze több éveseket. Nem tudom, mit terveznek, de semmi jóra nem gondolok:(
Mai délutánomat jól elszúrtam, az APEH-ban ültünk pár órát. De sikerült elintézni, már halogattuk pár hete. Lányom ösztöndíjához kell jövedelemigazolás. Nem elég a közalkalmazotti munkáltatói igazolás, mert annyit keresünk...:(
Ehh, mára pont elég volt.
Egy palacsintasütős bakter mit tud éjszaka dolgozni????
☺
Komoly? SSzerintem bele sem gondoltak, hogy mit kérnek. Miért nem tudnak legalább 2 nappal hamarabb szólni? Na, nem ecsetelem én sem, mit akartam magamban mondani.☺☺
Itt egész nap esett az eső és keményen fújt a szél. Papa befűtött már tegnap is. Nem is tudom mit reméljek, ha pénteken haza megyek kis lakásomba: meleg legyen vagy sem. A fenének van kedve már ilyenkor fizetni a magas számlát!
Szia!
Nem esik, de hűvös van. Már-már nem is hűvös, hanem hideg:(
És ráadásul rögtön reggel felhúztam magam egy e-mail-el, a megyéről jött, 2005-től visszamenőleg egy halom adatot kérnek, határidő: ma déli 12 óra.
Nem írom ide, mit gondoltam, mert a moderátor kitilt egy életre:)
Sziasztok!
Itt egész éjjel esett az eső, s azóta sem akarja abbahagyni.:(( Ez azért rossz, mert a gyerkőcökkel nem lehet majd kimenni az udvarra és nem tudják magukat kitombolni.:((
Remélem nálatok nem esik és kellemes őszi napotok lesz!
Kétszer jó a hétvége:)
Amikor megérkezik a fiam, és mindenki itthon van végre. És amikor sikerül mindent időre elkészíteni és szerencsésen visszaér:) Nekem már ez az utolsó év így, aztán ki tudja, hová, merre visz az útja...
Sziasztok!
Egész délelőtt "házitündér"-kedtem. Főztem finomakat, sütöttem, mostam és kivasaltam a maradékot.
Fiamat összekészítettem, már el is utazott.
Itt is esik az eső, aprócska megszakításokkal egész nap. Pedig tegnap csak egy fa alól sikerült összeszedni a diót, sajnos a többi ázik:(
Tegnap este akkora vihar volt, mint nyáron, kánikula után. Dörgött, villámlott, fújt a szél, szakadt az eső, áramszünet volt:(
Remélem, este lesztek, és beszélgetünk kicsit:)
Addig is jó pihenést mindkettőtöknek:)
Sziasztok!
Tegnap nagyon elmaradtam, maminál voltam otthon, bealudtam ebéd után, aztán meg tettem-vettem itthon. De látom, Ti is családoz(ta)tok.
Tegnap hasfájósra nevettem magam (részletek a Naplómban), mert mami kórházi élménybeszámolót tartott. S mivel én vizuális típus vagyok, így nem volt nehéz elképzelnem a mókás helyzeteket, amibe szegény akkor került. Igaz, akkor ő nem nagyon nevetett, de így utólag már igen. Jó, a poénos dolgokon ott ő is nevetett, de a sok kín nem nagyon ad neki rá okot. Bár, a szobatársa nagyon toppon van ilyen téren, tehát nem engedi szomorkodni őt.☺
Sikerült megcsinálnom percek alatt egy témazárót is, így azzal már gondom nem lesz. Míg a kicsik holnap felmérőt írnak (a felnőttekhez képest kicsik), én a füzeteiket nézem át, mivel elfelejtettem beszedni tőlük. Látszik, hogy a hétvégén csak pihenni akartam.☺
Kazán ide, kazán oda...ne jöjjön még a tél!!!!☺
Itt most esik az eső, kimenni nem lehet, pedig most tudtam volna. Majd a jövő hétvégén! Bízom benne!
Este jövök...remélem én is!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Sajnos nagyon úgy néz ki, tényleg ősz lett:(
Azért Trimama, mert lesz kazánod, még lehetne pár hétig jó idő, hadd pihenjen az a kazán:)
Megyek házimunkát végezni:(, remélem, este jövök.
Van egy kazal vasalnivalóm:((
Sziasztok, szép jó reggelt!
Itt tegnap egész délután esett az eső, nem tudtam a gyerkőcökkel kimenni az udvarra. Olyanok is voltak, ami szerintem érthető is.
Viszont papáéknél olyan hideg lett az a nagy ház, hogy szinte fázom. Nagyon fel kell öltözködnöm, ha nem akarok prüszkölni. Ilyen gyorsan lehűltek volna a falak?
Tegnap már itthon aludtam, mamival ezért csak ma találkozom. Kíváncsi vagyok mit mesél, azon kívül, hogy fáradt szegénykém. Érzésem szerint nagyon megkínozták és most piennie kell.
Délelőtt még dolgozom, utána megyek hozzájuk.
Este jövök! Legyen kellemes és szép napotok!
Sziasztok:)
Megkezdődött a hétvége, hurrá!
Ma nyugdíjas búcsúztató bulin voltam, nagyon jól sikerült. Hiányozni fog, aki elment, de jó már neki!
Nálunk olyan hideg van, szinte el sem hiszem, hogy tegnap még "nyár" volt:(
Jó reggelt Nektek!
Szép napot. Hurrá, péntek:)
Jaj, nem ment át a "s"! Vagyis:
Ma Dénes napja vagyon!