6 hét/200 guggolás a formás, feszes combokért (beszélgetés)
Tudom! :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És szerény .... :oDDDDDDDDDDDDDDD
Szívesen elmagyarázom.
Ha például a felmérő teszten 16 guggolást sikerült elvégezned, akkor a második oszlopot kell nézned, amit azok csinálnak, aki 10-nél többet, de 20 kevesebbet bírtak megcsinálni. Tehát: 8-8-5-5-maximális guggolás, közöttük egy perc pihi. Ha 10-et vagy annál kevesebbet tudtál elvégezni, akkor az első oszlopot kell követned, ha 20-nál többet, akkor az utolsót.
Remélem, nem voltam túl zavaros. Ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan!
+ comb .... persze .... az viszont előről jobban látszik .... :o)))
Szóval naggggyon bonyolult ez ..... :oDDDD
:) jó lenne ha hétfőig még gyűlne pár kép,mert igy tényleg tudni ki kicsida :D
Bár lehet találok itthon egy értelmes szűk gatyót és akkor felvállalom magam,bár fej nélkül :DDDD jajj de komplikált vagyok :-))
Csak azt a táblázatot ha elmagyaráznád nekem,hogy hogy van,mert nem igazán értem :)
Amelyik oszlopba tartozom azt kell megcsinálom egy nap?
Szia!
Ártani biztos nem árt meg! :D Holnap vissszavárunk!
Az jó lesz! :)
Utólag belegondoltam, és rájöttem, hogy végül is nagyívben tojok rá, hogy ki mit szól a fotómat elnézve... :)
De azért tartjuk a névtelenséget. :)
Sziasztok!
Megnéztem és jónak tünik,lehet Én is csatlakozom hozzátok! :)
Holnap megcsinálom és irok :)
A torna mellé jól fog jönni
Az édességről én se mondok le :D
Jó majd én is csinálok fotót :)
Szia demoon25 és Lion83!
Örülök, hogy csatlakoztok. Ha megvan a felmérő teszt eredménye, szóljatok, és felírlak titeket a többiek közé! :)
Én is csatlakozok csajok! :))
mindjárt el is olvasom a lényeget! :)
Én mondjuk inni iszok eleget, de a csokit én is imádom. Lemondani nem fogok róla, de egy kicsit visszafogom magam. Ennyire vagyok hajlandó csoki ügyben.
Hétvégén megcsinálom a fotókat. Ha akad még valaki, aki nem bánja, ha felkerül a fotója, akkor felteszem az enyémmel együtt. Ha csak az enyémet teszem fel, akkor az elég egyértelmű lenne, hogy kié. :D
Ja, és a fotókon mindenki fejetlenítve legyen! Így aztán már totál rejtélyes lesz. :D
:oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Úgy legyen! :o)))