Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
6 hét/200 guggolás a formás, feszes combokért (beszélgetés)
Háááát ....... kicsit több. :DDD
sziasztok!
Szeretnék csatlakozni, de csak a felüléses programba!lehet?sajnos a térdem miatt nem guggolhatok ennyit.:-(
Heeeeeeeee??????????? jááááááááájjjj :DDDDDD
Ja, és nem 5 sorozat van! :D
Na igen. Most még elég érdekesen hangzik, hogy csináld a végén a maximumot, ami minimum 100. :DDD
Na, hogy tetszik a második hét? :)
Szerintem nem vészes, de majd meglátjuk! :D
Nahh,néztem a következő tervet,hááát még ez ok,de az utolsó hétbe inkább nem gondolok bele :DD
Nem szerencsés. Az izomzatnak kell idő, hogy épüljön.
De tök jó, hogy ilyen lelkes vagy! :)
Eleinte lehet nem,de a végén kemény lesz :D
Nagyon elnéztem a dolgot :D
Én ma guggoltam úgyszint...nem hagytam ki napot :D
az gond ha minden nap csinálom?
Hát akkor megnézem mit tehetek az ügy érdekében. :)))
Én már szeretnék barátkozni az új napok edzéstervével, mert már hamar le tudjuk ezt a hetit is.
Sziasztok!
Meg volt a 2.napi is!!! Ez már egy kicsit húzósabb volt, mint a tegnapi...de izomláz nem alakult ki!
Szia :)
Hát ma én is meghaltam volna ha guggolni kell :)
Tőlem jöhet a köv.heti terv :)) ne akkor érjen sokk :DD
Szia!
Örülünk neked! A táblázatba már felírtalak, még ma ki is cserélem a naplóban a képet.
Sziasztok!
Fárasztó nap volt, még jó, hogy nem ma guggolunk. :)
Mikor szeretnétek elkezdeni barátkozni a következő heti edzéstervvel? Nem mintha nem én döntenék! :DDDD
Hahó csajok :)
Holnap ismét guggolás,már várom :D ma sem steppereztem mert még nem vagyok olyan jól,de szerintem holnap igen :)
Kattints erikasz adatlapjára, ott az interektivitás címszó alatt megtalálod a naplóját, abban található a guggolás program leírása.
Sziasztok, most bukkantam rátok, rengeteg a hozzászólás elkezdtem visszaolvasni, de ameddig eljutottam, nem találtam a lényeget, szóval hol található a teszt, és ki csatlakozhat, és mennyire vagyok elkésve, és milyen táblázat, és mik a feladatok??? Bocsi valaki "homályosítson fel" léci.
Sziasztok!
Izomláz megvan és mondjuk közben kicsit kattogtak a térdeim, de más semmi! :)
Érdekes lesz ma így bicózni 1órát.. :))
Sziasztok!
Jelentem,nekem sincs izomlázam!!:-))
Sziasztok! Nekem se fáj semmim!!! Tegnap miután csináltam éreztem a combjaimat rendesen, de mára semmi, szerencsére:)))) Pedig rendesen csináltam!
´Szia Erika!Szeretnék csatlakozni,ha még lehet.A teszt eredménye:40.
Mennem kell dolgozni! :(
Este jövök. Addig is legyetek jók! :)
Neked nem is lehet, máskülönben hogy ostoroznál minket :)
További ajánlott fórumok: